Plukovnik napsal:
Já se nabízím taky- rád bych objednal a kvuli poštovnému na jeden kus...nic moc...jsem 25 km od Prahy....kdyby se někdo chtěl svézt se mnou???
jinak v předešlých typech jsem to nepostřehl....ale super
přidávám se, jezdím téměř denně Dobříš - Zbraslav, tak si to u tebe vyzvednu, složíme se na poštovné... OK?
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Plukovnik napsal:
Já se nabízím taky- rád bych objednal a kvuli poštovnému na jeden kus...nic moc...jsem 25 km od Prahy....kdyby se někdo chtěl svézt se mnou???
přidávám se, jezdím téměř denně Dobříš - Zbraslav, tak si to u tebe vyzvednu, složíme se na poštovné... OK?
OK počkáme na zítra..jestli se nepřidá další středočech...hm Řitka a okolí se začíná množit BMW......
Takže chlapy- máte to v té brožuře...kdo se přidá
Já bych ho vzal taky, přidá se někdo od Brna - Kuřimi - Tišnova???
Převedl bych mu to na účet, pak poštovný 115,-
když vezmeme 6ks, tak to vyjde na 250,- vč. pošty, kdo má zájem???
Upravil sadlo dne 25.03.2013 20:06
Plukovnik napsal:
OK počkáme na zítra..jestli se nepřidá další středočech...hm Řitka a okolí se začíná množit BMW......
Plukovnik napsal:
sadlo napsal:
Já bych ho vzal taky, přidá se někdo od Brna - Kuřimi - Tišnova???
Převedl bych mu to na účet, pak poštovný 115,-
když vezmeme 6ks, tak to vyjde na 250,- vč. pošty, kdo má zájem???
V Brne som každý druhý víkend, takže to môžeme dať dokopy
Plukovnik napsal:
Fajn jsme tři...na pár minut slušný
tak jdu do toho s váma hoši
paráda, jen pro lepší přehled přidám znovu odkaz na teploměr, který se bude objednávat... http://www.puhy.c...-3296.html Jinak se tady za tohle okolí můžu objetovat a kdyžtak to můžu objednat a pak to ve směru - Beroun-Praha Zbraslav nebo Příbram- Praha Zbraslav můžu předat...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Tak Pražáci či okolí- nejlépe střední čechy- Dobříš, Řitka...
abych to objednal pro vážné zájemce...a nezbylo mi doma hafo teploměrů- pište mi PM....třeba do středy že by jsme to uzavřeli...a objednali
co vy na to?????nebo se ujme někdo jiný???
hlavně ať to dorazí a montujeme
Plukovnik napsal:
Tak Pražáci či okolí- nejlépe střední čechy- Dobříš, Řitka...
abych to objednal pro vážné zájemce...a nezbylo mi doma hafo teploměrů- pište mi PM....třeba do středy že by jsme to uzavřeli...a objednali
co vy na to?????nebo se ujme někdo jiný???
hlavně ať to dorazí a montujeme
Když už si to takhle hezky vymyslel tak to pls zorganizuj děkujeme asi ti pošlem koruny na účet do nějakýho pevně danýho termínu a pak to objednáš, ju?
OK no problem
tak to tady nahlašte, dáme tomu nějaké pořadí ,ty penízky atak...
jdu uspat synka...tak nevím jestli neusnu sám taky
zejtra se zas ozvu ahoj
počítám s tím..jsme tři...to už je poštovné sranda
Plukovnik napsal:
OK no problem
tak to tady nahlašte, dáme tomu nějaké pořadí ,ty penízky atak...
jdu uspat synka...tak nevím jestli neusnu sám taky
zejtra se zas ozvu ahoj
počítám s tím..jsme tři...to už je poštovné sranda
Ahoj chlapy- takže za večer dost objednávek..
Lukáši- ty jsi od nás asi daleko...?? ne...aby béno na mašině nevyšlo víc jak poštovné????
Karlos1- taky neva klidně objednám- ale aby se ti zbytečně nezkomplikovalo jízdou k nám
Pro všechny- jako zedník jsem až moc v práci..cca..denně.od 6.00 do 18,00...
takže osobně bud na stavbě v blízkém okolí( teď cca měsíc u Radotína....)
a pak samozřejmě ten navečer doma....
jinak by ještě mohla předat žena....přes den je doma s dětma...
a samozřejmě - po dohodě můžu přijet domů jako normální člověk....třeba po dohodě 17,00
Napíšu do společnosti kolik vyjde poštovný na kus, a kolik na balíček....
Vzhledem k narůstajícímu počtu bych rád závaznou objednávku přes PM, popřípadě záložku na Bú....víc jak cca 10 ks bych nerad riskoval..přece jen je to 2500 Kč....než to zas rozprodám
tak jdu pozjištovat, dnes mám volno....
Zatím- Patrik Dobřichovice - 2 ks...předání pod kopcem
já- 2 ks
Petrguss - 2ks - předání osobně
Karlos1 - 1 ks ...rozmysli- jinak osobně u mně
Jenys - 1 ks---taky to nemáš ke mně moc blízko...???
to som ani netušil, že spustím takú lavínu objednávok aby ich mali dosť skladom.
trocha OT, ale ako sa na prvý pohľad pozná, že 1150 patrí členovi fóra bmwgs.cz? má teplomer z tejto akcie, y-zvod z hromadnej objednávky u creptusa, kufre begr.. prípadne ma ešte doplňte
LukyGS, zdenosh> dohodnite sa so sadlom, vyzdvihnem to u neho a do Olomouca doveziem
Regis napsal:
to som ani netušil, že spustím takú lavínu objednávok aby ich mali dosť skladom.
trocha OT, ale ako sa na prvý pohľad pozná, že 1150 patrí členovi fóra bmwgs.cz? má teplomer z tejto akcie, y-zvod z hromadnej objednávky u creptusa, kufre begr.. prípadne ma ešte doplňte
LukyGS, zdenosh> dohodnite sa so sadlom, vyzdvihnem to u neho a do Olomouca doveziem
A sakra, něco na tom bude, koupil jsem 1150 od Kašáka a vzadu je Begr, teď ten teploměr...
Si snad napíšu o ty polepy ještě
Jenys napsal:
Když nás je tolik, tak by mohli ještě něco zlevnit. Když už šetříme tak pořádně
Teď jsem psal majiteli obchodu, tak uvidíme
NIC JEŠTĚ NEOJEDNÁVEJTE, ČEKÁME NA SLEVU
Hoďte mi do PM závaznou objednávku za Moravu, Regis to může hodit do Holomóca a snad i dál.
Pošlu vám číslo účtu, po dodání se to rozešle interní poštou