milan enduroskola napsal:
asi do vzduchu, byl jsem ale už zády
On asi nekeca!Kdyz jsme za polickem 122 opravovali Petrovu motorku,tak jsme jasne slyseli 1-2 vystrely.Muzu to potvrdit ja,Mr GS,Tomas 77,Kostelik atd.Chvili na to jsme se potkali s Milanem.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Nestačím se divit nad některými komentáři... Jaké bude počasí musel vědět každý,pokud se někdo přihlásí na rallye a pak se diví,že je to těžké,tak by měl příště zvažovat kam se hlásí...... Za mě skvěla akce,úžasný test techniky,dovedností,fyzičky,kamarádství,ochoty pomoci druhým,trocha beznaděje a vůle každého dojet do cíle.Chtěl bych poděkovat pořadatelům,za vynaložené úsilí,čas a energii.Byl to příjemně strávený čas.
Já se zase nestačím divit, kde se tu najednou vzalo tolik "čerstvých" lidí s příspěvky 0-10 . Že by je sem někdo přilákal?
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Mr GS napsal:
Co tady furt řešíte zemědělce?Ti budou kňučet furt,že je moc vedro,moc zima,moc prší,málo prší Jestli tam projelo 50 motorek přes pole,tak bude příští rok trochu míň řepky do benzínu,no...tak se zase nepos.rat.Však oni si zase zažádají o dotace a úrodu směle zaorají,protože je to drahý sklízet
...ale aspoň víme o práskačích v našich řadách
Zemědělec nejsem ale hnal bych tě svinským krokem dyby jsi mi jezdil po osetým poli!!
a já bych hnal ten zemědělskej dobytek,kterej vytáhává bordel na silnici a ani není schopnej si to po sobě uklidit... Zasloužil by vidlema do zad!!
po 20 motorkách nebo kolik jich bylo co jeli těma srancema určitě žádnej bordel na silnici nebyl
čoveče,já taky nemyslel Vás Myslím ty lofase s traktorama...
Upravil Kubrt dne 06.11.2012 15:59
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
milan enduroskola napsal:
asi do vzduchu, byl jsem ale už zády
On asi nekeca!Kdyz jsme za polickem 122 opravovali Petrovu motorku,tak jsme jasne slyseli 1-2 vystrely.Muzu to potvrdit ja,Mr GS,Tomas 77,Kostelik atd.Chvili na to jsme se potkali s Milanem.
No,jóó vlastně Já na to úplně zapomněl...mě tyhle zvuky jdou jedním uchem tam a druhým ven...naštěstí jen zvuky a ne jejich původci
PS:nestěžuju si na obtížnost tratě jako takové,ale na to,že v mailu bylo jasně napsáno "i za deště rozumně sjízdné" a toho jsem se držel,protože jsem si vědom svých chabých off schopností.Kdyby někdo narovinu napsal za mokra masakr a takřka nesjízdné,tak tam pochopitelně nejedu! Nic víc.
Rozumně sjízdné to jednoznačně nebylo...nesoudím podle sebe,protože jsem lempl,ale když to neprojedou ani takový formáty,jako Vevis,Morabo,Milan,Tomas77 atd. tak mě to jasně napovídá,že info bylo značně zkreslený.O nic víc mě nejde.
Organizátorům samo děkuji za snahu .Jistě to není nic jednoduchýho a časově nenáročnýho a hlavně oceňuji jejich snahu vůbec něco takovýho pro ostatní udělat .Jen bych prosil příště trochu víc soudnosti s ohledem na podobný lemply,jako já,protože to se nedá čuchat.V blátě jsem jel hodněkrát(Krocan taky nebývá na suchu),ale není bláto,jako bláto a když neznám místní poměry,tak to,že prší mně na tohle nepřipraví.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Nádhera!
PS:Uz mam umytou motorku.Probehlo to na 3 faze.Vcera jsem rucne obral nekolik kbeliku bahna a vysypat ho do lesa.Potom jsem motorku nahrubo omyl.Dnes jsem ji omyl nacisto a je zase jako nova.Jeste narovnam riditka,slepim plexi a blastr,vymenim nozicku blinkru a hlavne jeste o 1 cm zdvyhnu tu vyztuhu nad prednim kolem!A uz se tesim na krocana,boxerrally atd!
Upravil vevis dne 06.11.2012 17:18
pokud to je oficiální video pak předpokládám že pořadatel si kameramany-a postavil na ty nejvýživnější místa.... tak strašné to zase nebylo... vy co kňučíte by jste se nad sebou měli zamyslet a jít do lehčích strojů pokud si chcete zajezdit v teréně... :-D jako já TAKE IT EASY
LUKES napsal:
pokud to je oficiální video pak předpokládám že pořadatel si kameramany-a postavil na ty nejvýživnější místa.... tak strašné to zase nebylo... vy co kňučíte by jste se nad sebou měli zamyslet a jít do lehčích strojů pokud si chcete zajezdit v teréně... :-D jako já
Kazdej nevymekne!
A nebyt netociciho se predniho kola,tak ta trat nebyla tak hrozna ani pro velka GS.
Koukal jsem na fotky na rajčeti a Ledinský na sajdě je démon. Obecně všichni co jeli zaslouží VELKÉ uznání a smekám. Myslím, že ani pořadatel to neměl jednoduché a i když to bylo asi kuwa náročné (z fotek to tak úplně nevypadá ;o)), po olízání ran na toto budou účastníci vzpomínat v dobrém a dávat k dobru jaký to byl masakr.
www.jantruhlar.cz
LUKES napsal:
pokud to je oficiální video pak předpokládám že pořadatel si kameramany-a postavil na ty nejvýživnější místa.... tak strašné to zase nebylo... vy co kňučíte by jste se nad sebou měli zamyslet a jít do lehčích strojů pokud si chcete zajezdit v teréně... :-D jako já
Kazdej nevymekne!
A nebyt netociciho se predniho kola,tak ta trat nebyla tak hrozna ani pro velka GS.
...no to je vývoj... o vyměknutí nemůže být řeč... prostě slast pociťuju na jiném stroji... :-D
a to GS na moje jezdění není... je to moc těžké a když to jezdíš, tak furt servisuješ.. každopádně není řeč o takovém ježdění kterému tady spousta lidí říká offroad...
TAKE IT EASY
LUKES napsal:
Kazdej nevymekne!
...no to je vývoj... o vyměknutí nemůže být řeč... prostě slast pociťuju na jiném stroji... :-D
a to GS na moje jezdění není... je to moc těžké a když to jezdíš, tak furt servisuješ.. každopádně není řeč o takovém ježdění kterému tady spousta lidí říká offroad...
Servisuju fakt minimalne!A na tom GS se fakt nechaji jezdit obtizne veci.Ta vaha je ale problem.Vetsina padu je zpusobena tou vahou.Kdyz vidim na videich,v jakem naklonu lze na noze udrzet lehci motorky,tak to proste 1100gs fakt neudrzim.A ne vzdy ji jsem schopnej zvednout sam.Ale ani tak ji nevymenim!
Upravil vevis dne 06.11.2012 17:33