Napiš o kufrech do časáku!Člověk aby tě furt hlídal.....má vyjít nějaký test v Motocyklu,tak si ho Emane nezapomeň koupitkdy to bude,ti dám vědět
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal:
začínáme dnes 26,11,2012 a končíme 31,12,2012,akce se vztahuje pouze na hliníkové kufry,akce je platná pro ČR a SK.
boční kufr 45L...................................... 3500,- s dph
boční kufr 45L s výřezem....................... 4200,- s dph
horní kufr 36L....................................... 3500,- s dph
ceny jsou včetně zámků a madýlek
v tomto pripade mi to pride ako "radikalna akcia"
takze p. bystricke mas PM a
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
bystricke napsal:
když objednáš hned tak do Vánoc,kdybys byl rychley,měl bys je příští týden,ale bohužel,ovšem,pokud je tam výřez na výfuk je u toho kufru + 700 kč za výřez
Asi jsem to špatně napsal,já bych chtěl dva kufry,oba bez výřezu. A na stránkách máš dva rozměry 45l kufrů. A mě zajímají ty 440x280xvýška380
Jestli jo,tak to pro jistotu shrnu: 2x kufr bez výřezu 440x280xvýška380 = 7000kč? Jestli je to tak,tak se do toho klidně můžeš pustit. Vezmu si je. Děkuju.
oba za 7000,-,takže si tě značím
Ahoj,vím že toho máš víc,ale jak to vypadá? Pracuješ na tom?
bystro jedes na ECCE HOMO na stromecek, bych s tebu poresil ten muj special kufr
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ahoj Zdenku, ked uz tu padaju otazky k objednavkam, kedy sa mozem tesit na svij topcase s platnou? Prisli mi super nalepky statnych vlajok, tak aby som ich mal kam nalepit.
Inak vobec to neponahla do novej sezony casu dost, uzi si sviatky
dagr:těch objednávek je tolik,že to všechno budu dělat do konce únoracenu samozřejmě dodržím,sem netušil že mám tak velkej fanclub
schreku uvidím podle počasí,jestli bude sucho,tak mášu vytáhnu a pojedu se projet na ecce
jo,vycházím,ale tam spousta specialit které musím řešit individuélně,tak to zdržuje,to tvoje bych do půlky března mohl udělat
ze si se neozval drive , ta sleva plati na jekejkoliv kufr i dle zadanych vlasnich parametru?
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček