MarekHK napsal:
Na facebooku Ramona Schwarze (majitele oblibene firmy Emila) se uz zacinaj objevovat fotky z testovani. Ale bohuzel zatim bez blizsich informaci.
rekl bych, ze Ramona je jeho manzelka, majitel se jmenuje Herbert
jardajerman@seznam.cz
Na našem FB jsou už k těm fotkám přidané i nějaké informace. Máme toho víc ale nesmíme to zveřejňovat dřív než to vypublikují v Německu... *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Vsechny modely krom nasich 12 a prvnich dohc maji odvzdusnovak.. a tohle asi nasadis namisto toho puvodniho a nekam se to schova okolo brzdice
... servis a diagnostika BMW Motorrad
hele a ten nosic na Zegy co uz mam objednanej asi 2 mesice telefonem mam teda objednat znovu...?
Upravil hicks dne 25.01.2013 22:28
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Eman_ napsal:
Hixi a proč si to nekoupíš v německu?
spis proc bych si to jako kupoval v nemecku?
mne se v ceskym TT nakupuje moc dobre
17 cm
Eman_ napsal:
Já mám rád dárky z výletu,udělej si výlet konečně do GaPa a kup to v Mnichově nebo přímo v GaPa.....stejně seš zvědavej,jak stará éééva.....
Emile neserrr... + zacni se chovat trochu pricetne, at muzes taky nakupovat v ceskym TT a nemusis pro kazdou kravinu jezdit do Mnichova
jestli chces, ja se za tebe u Tomase a Milana primluvim...
...i kdyz teda nevim, jestli to pomuze
17 cm
Víš Emile, někteří si umí spočítat, že cena cesty do gapa a zpět je větší než rozdíl v cenách mezi českým a německým TT . Plus jenom proto, že ti někdo nenabídne slevu jakou by sis představoval (řekni mi, že máš jinej důvod proč tak nenávidíš českej touratech) neznamená, že se je budu snažit všude ponižovat a pomlouvat. Co z toho máš? Že ty u svejch hanlivejch příspěvcích večer onanuješ?
Emile ty jses na perniku?
Upravil hicks dne 25.01.2013 23:36
17 cm
Paul napsal:
Víš Emile, někteří si umí spočítat, že cena cesty do gapa a zpět je větší než rozdíl v cenách mezi českým a německým TT . Plus jenom proto, že ti někdo nenabídne slevu jakou by sis představoval (řekni mi, že máš jinej důvod proč tak nenávidíš českej touratech) neznamená, že se je budu snažit všude ponižovat a pomlouvat. Co z toho máš? Že ty u svejch hanlivejch příspěvcích večer onanuješ?
...s pinzetou
17 cm
Paul napsal:
cena cesty praha-mnichov a zpet:
800 km = cca 2000 CZK benzin
8h cesty = 8*800 CZK (strizlivy odhad): 6400,- CZK
cena cesty do Mnichova pro mne BEZ AMORTIZACE auta jen cas + palivo: cca 7400,- CZK dolni hranice.
no nekup to
Upravil hicks dne 25.01.2013 23:42
17 cm