Ahoj všichni přes kuny.Tento problém jsem kupodivu vyřešil tímto http://www.puhy.cz/ultrazvukovy-odpuzovac-plasic-profi-mysi-potkanu-krys-las-1184.html
Moc jsem tomu nevěřil a tak jsem koupil 2 kusy a umístil je každý na jednu stranu střechy pěkně pod krovy.Od těch dob mám klid.Jednou za čas to zajdu zkontrolovat zda to píská, ono to pomalu není slyšet, ale funguje to asi znamenitě.
Vždycky jsem slýchával, jak na půdě kuny hrajou basket, ode dne instalace ho nehrajou
Jo a myšové tam od těch dob také nejsou.
Nejhorší smrt je z vyděšení a nejhorší srážka v životě je srážka s blbcem.
Tak u mne to nefungovalo...ale měl jsem jen jedno pískle.
Jo, to bude tím.Šetřils na nesprávným místě Původně jsem uvažoval o čtyřech, taky jsem šetřil...... Evidentně ale dvě stačej mám střechu 1000m2. Mám to asi 5-6 let .
SEK napsal:
Ahoj všichni přes kuny.Tento problém jsem kupodivu vyřešil tímto http://www.puhy.cz/ultrazvukovy-odpuzovac-plasic-profi-mysi-potkanu-krys-las-1184.html
Moc jsem tomu nevěřil a tak jsem koupil 2 kusy a umístil je každý na jednu stranu střechy pěkně pod krovy.Od těch dob mám klid.Jednou za čas to zajdu zkontrolovat zda to píská, ono to pomalu není slyšet, ale funguje to asi znamenitě.
Vždycky jsem slýchával, jak na půdě kuny hrajou basket, ode dne instalace ho nehrajou
SEK napsal:
A co na to psi?
Co by mrdlo jim a skočil pod auto
... servis a diagnostika BMW Motorrad
c) z jiných než zdravotních důvodů
2. podávat zvířeti potravu obsahující příměsi nebo předměty, které mu způsobují bolest, utrpení nebo jej jinak poškozují,
h) používat podnětů, předmětů nebo bolest vyvolávajících pomůcek tak, že působí klinicky zjevné poranění nebo následné dlouhodobé klinicky prokazatelné negativní změny v činnosti nervové soustavy nebo jiných orgánových systémů zvířat,
o) usmrtit zvíře způsobem působícím nepřiměřenou bolest nebo utrpení,
§ 5
(1) Nikdo nesmí bez důvodu usmrtit zvíře.
+ dalsi duvody
§ 203
Týrání zvířat
(1) Kdo týrá zvíře, ačkoliv byl za obdobný přestupek v posledním roce postižen nebo za takový čin v posledních dvou letech odsouzen, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok nebo zákazem činnosti nebo peněžitým trestem.
(2) Kdo utýrá zvíře, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok nebo zákazem činnosti nebo peněžitým trestem.
(3) Odnětím svobody až na dvě léta bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 nebo 2 veřejně nebo na místě veřejnosti přístupném.
---
a to je ten STAREJ. Novejsi je tvrdsi.
To platí jen na západě, u nás na ukrajině je divočina hele
Podobný odpuzovač jsem kupoval v létě když se manželka chtěla stěhovat protože se nám na půdu nastěhovaly netopýři. Bylo jasné že někdo musí z baráku a tak přišla na řadu rušička na doporučení kamaráda a to právě Deramax a netopýři byli fuč. J.C.
c) z jiných než zdravotních důvodů
2. podávat zvířeti potravu obsahující příměsi nebo předměty, které mu způsobují bolest, utrpení nebo jej jinak poškozují,
h) používat podnětů, předmětů nebo bolest vyvolávajících pomůcek tak, že působí klinicky zjevné poranění nebo následné dlouhodobé klinicky prokazatelné negativní změny v činnosti nervové soustavy nebo jiných orgánových systémů zvířat,
o) usmrtit zvíře způsobem působícím nepřiměřenou bolest nebo utrpení,
§ 5
(1) Nikdo nesmí bez důvodu usmrtit zvíře.
+ dalsi duvody
§ 203
Týrání zvířat
(1) Kdo týrá zvíře, ačkoliv byl za obdobný přestupek v posledním roce postižen nebo za takový čin v posledních dvou letech odsouzen, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok nebo zákazem činnosti nebo peněžitým trestem.
(2) Kdo utýrá zvíře, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok nebo zákazem činnosti nebo peněžitým trestem.
(3) Odnětím svobody až na dvě léta bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 nebo 2 veřejně nebo na místě veřejnosti přístupném.
---
a to je ten STAREJ. Novejsi je tvrdsi.
To platí jen na západě, u nás na ukrajině je divočina hele
v provinciich plati normalne Prazske pravo jako vsude jinde, HOSANE
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Pomoc od CSOP pro kunobijce -- rysi ho**** zadarmo.
http://www.bmwgs....ost_28668917 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Trošku offtopic - neznáte někdo nějakou zaručenou metodu na krtky? Zkoušel jsem všechno kromě zapáleného benzínu. Hadry s petrolejem, psí hovínka, všechno možný ale nic nepomáhá. Jeden čas jsem po zahradě rozmístil takový vibrační kolíky od Conrada, některé vydržely, některé ne ale na čas krtek zmizel. Radoval jsem se ale za pár měsíců byl zpátky a pískání a randál kolíků mu evidentně nevadil. Nemá někdo vyzkoušený způsob?
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Vim,že soused zakopává do jeho chodbičky trubku,která má uvnitř 2 sklopný čílka-takovej sklopec,a vždycky má úspěch,pak ho v tom poponese na louku.
Ps.Tome pro kartu s navigací se dostanu až za týden ve středu.
oranžová dvanáctka
TomasTT napsal:
Trošku offtopic - neznáte někdo nějakou zaručenou metodu na krtky? Zkoušel jsem všechno kromě zapáleného benzínu. Hadry s petrolejem, psí hovínka, všechno možný ale nic nepomáhá. Jeden čas jsem po zahradě rozmístil takový vibrační kolíky od Conrada, některé vydržely, některé ne ale na čas krtek zmizel. Radoval jsem se ale za pár měsíců byl zpátky a pískání a randál kolíků mu evidentně nevadil. Nemá někdo vyzkoušený způsob?
Na krtka nam spolehlive pomohl obycejnej kocour, stacili na to asi jen dva dny a uz jsme jen koukali jak se krtnice delaji u souseda a u nas nic.
On si to tam oznackoval i ty jeho krtnice,parkrat jsem ho videl jak do krtincu hrabe a byl klid. Koucou kastrovanej,jinak ty jeho curanky jsou citit.
Upravil lysak dne 09.01.2013 13:28
TomasTT napsal:
Na krtka nam spolehlive pomohl obycejnej kocour, stacili na to asi jen dva dny a uz jsme jen koukali jak se krtnice delaji u souseda a u nas nic.
On si to tam oznackoval i ty jeho krtnice,parkrat jsem ho videl jak do krtincu hrabe a byl klid. Koucou kastrovanej,jinak ty jeho curanky jsou citit.
Zkusím se zeptat sousedů, jestli by nám nepůjčili kocoura na pár hodin na zahradu ale kočky od nich k nám přes plot lezou a evidentně to nepomáhá.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
No jasně - nejlůepší zahrada - vybetonovat a natřít na zeleno. Ušetří to spoustu času a starostí
Krtka jsme se zbavili, když jsme mu dali do každé krtiny pár kousků karbidu. Ovšem jen co jeden odtáhl, dalších 10 přišlo na uvolněný plac Opravdu funguje jenom hluboká a vyšší podezdívka plotu a současné skvotery odchytat a přemístit, případně najít jiné konečné řešení. Nedoporučuji acetylén. Jenom jsem to slyšel vyprávět, že někdo pustil bombu do krtince a potom škrtnul. Prý měl slušně zoraný trávník
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
No jasně - nejlůepší zahrada - vybetonovat a natřít na zeleno. Ušetří to spoustu času a starostí
Krtka jsme se zbavili, když jsme mu dali do každé krtiny pár kousků karbidu. Ovšem jen co jeden odtáhl, dalších 10 přišlo na uvolněný plac Opravdu funguje jenom hluboká a vyšší podezdívka plotu a současné skvotery odchytat a přemístit, případně najít jiné konečné řešení. Nedoporučuji acetylén. Jenom jsem to slyšel vyprávět, že někdo pustil bombu do krtince a potom škrtnul. Prý měl slušně zoraný trávník
Co trávník, ale znám jednoho co to prubnul v maštali na potkany
Na krtky to chce trpělivého důchodce s motykou. Posadit ho na zahradu a ať číhá. Ve chvíli kdy se zem nadzvedává, krtka vykopnout tou motykou.
Problém je sehnat trpělivého a nepracujícího důchodce. Motyku pořídíš v železářství.
Další problém nastane, pokud toho krtka zabijete, dalších pět mu přileze na funus .... Vše pak začíná znovu. Pak se vyplatí důchodce zaměstnat na plný úvazek.To však znamená, že takový důchodce má nárok na dovolenou, propustky k lékaři a na rehabilitace o státním svátku ho tam taky neuvidíte .. Jo o od nového roku mu nemůžete odpočítat 2070,-z daňového základu, tak že to bude chtít uhradit od Vás. Do pr... to jsem zase někde jinde