Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 5 z 6:   1  ...  2    3    4    5    6  

Géeso pro slečnu
Danielle
Přidané 05.01.2013 01:04

Registrace: 14.10.11
hicks napsal:
tak pta se treba proto, ze nechce opakovat chyby druhych... a tady na foru se dozvis spoustu zajimavych informaci.

To určitě – s tím naprosto souhlasím… proto sem chodím a odsud čerpám hromadu informací – i inspirací…Smile

Jen prostě výběr motorky mi přijde dosti osobní záležitost a tento dotaz mi teď pod „hlubokou půlnoční analýzou“ Grin přišel trochu moc obecný – „jakékoliv malé gs“ + ten motiv výběru za jiného řidiče – kdy u řidiče, bych očekávala, že už má svůj názor…ať už někým ovlivněný, neovlivněný, ale prostě svůj… Upřímně – ty sám nevíš, o jaká mota by si stál do budoucna a radil by ses s výběrem moto na fóru – „Poraďte mi, jaké velké GS“? Grin samozřejmě dotaz ve stylu – rozhoduji se mezi konkrétními stroji a zajímaly by mě rady a zkušenosti majitelů z provozu – spolehlivost, zázemí, ceny, servis, kvalita, atd.. to samozřejmě ano, to je něco úplně jiného Smile

www.adventureriding.net
hicks
Géeso pro slečnu
Přidané 05.01.2013 01:07

Registrace: 09.07.08
Danielle napsal:
VojtechPolicky napsal:
Pokud bych se měl podle tohoto řídit... a taky jsme se tak řídill tak další volba by byla buďto GS 1150 ADV a nebo KTM 990 a nebo 950 adv... ale BMW je BMW a samozřejmě problém je finanční.. ale musím říct, vždy jsem toužil po BMW a tka ho mám doma.. sice malé, ale moje :-D

Mno tak přiznám se, že když kolem mě projede LC8 – mé srdce se rozbuší - až taková jsem "zrádkyně" Grin… ale to není nic pro mě, stojím nohama pevně na zemi… jsme malé, ne-tolik zkušené a ještě pár let neschopné/ne-li vůbec využít schopnosti tohoto stroje – jen se kochat pohledem… Grin no nic…mám ráda své GS Smile

LC8 je fakt vysoka...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

hicks
Géeso pro slečnu
Přidané 05.01.2013 01:08

VojtechPolicky napsal:
Ouh... rád bych si do budoucna buďto pořídil 1150 a nebo 800GS nevím kterou.. 800 mi přijde hravější.. 1150 dospělá.. nevím....1150 je kladivo do hlíny a bordelu.. nevím jestli 800 taky..

http://www.bmwgs....admore=723

Cool
17 cm

VojtechPolicky
Géeso pro slečnu
Přidané 05.01.2013 01:08

Registrace: 12.04.12
hlavně pohodlná... hmmmmmm

Danielle
Géeso pro slečnu
Přidané 05.01.2013 01:16

Registrace: 14.10.11
hicks napsal:
Danielle napsal:
VojtechPolicky napsal:
Pokud bych se měl podle tohoto řídit... a taky jsme se tak řídill tak další volba by byla buďto GS 1150 ADV a nebo KTM 990 a nebo 950 adv... ale BMW je BMW a samozřejmě problém je finanční.. ale musím říct, vždy jsem toužil po BMW a tka ho mám doma.. sice malé, ale moje :-D

Mno tak přiznám se, že když kolem mě projede LC8 – mé srdce se rozbuší - až taková jsem "zrádkyně" Grin… ale to není nic pro mě, stojím nohama pevně na zemi… jsme malé, ne-tolik zkušené a ještě pár let neschopné/ne-li vůbec využít schopnosti tohoto stroje – jen se kochat pohledem… Grin no nic…mám ráda své GS Smile

LC8 je fakt vysoka...

Trošičku vysoká...Smile měla jsem tu čest být „vysazena“ za řídítka a se statečným majitelem za zády jsem si mohla na řízení „sáhnout“ Smile – to byl pocit – když jsem pak odjížděla se svou malou, přišlo mi, že vůbec nejede Smile … ale sama o sobě bych se „ani nevyškrábala a ani neslezla“ Wink

www.adventureriding.net
VojtechPolicky
Géeso pro slečnu
Přidané 05.01.2013 01:21

Registrace: 12.04.12
Je to trochu jinej styl.. ale hlavně žere... bohužel Sad

xHackerM
Géeso pro slečnu
Přidané 05.01.2013 09:22

Registrace: 22.05.09
VojtechPolicky napsal:
hele když už tam pojedeš.. měl by mít kartu do GPS pro symbian... nevzal by jsi mi jí? a pak by jsi ji poslal společně s čepicama.. dík.. pokuď teda nevadí??

cena by měla být 50 kčs.. :-)

Určitě ne, čepice mají být v úterý, Workshop ještě nemá stanovený datum.

hicks
Géeso pro slečnu
Přidané 05.01.2013 12:11

Danielle napsal:
hicks napsal:
Danielle napsal:
VojtechPolicky napsal:

LC8 je fakt vysoka...

Trošičku vysoká...Smile měla jsem tu čest být „vysazena“ za řídítka a se statečným majitelem za zády jsem si mohla na řízení „sáhnout“ Smile – to byl pocit – když jsem pak odjížděla se svou malou, přišlo mi, že vůbec nejede Smile … ale sama o sobě bych se „ani nevyškrábala a ani neslezla“ Wink

a sedela si na 12ce DOHC?
17 cm

Olin
Géeso pro slečnu
Přidané 05.01.2013 12:44

Registrace: 07.02.11
hicks napsal:
VojtechPolicky napsal:
Nevím, ale když jsem byl u zámečníka.. bylo mi řečeno že v žádném případě nepromazávat WDéčkem nebo jinými "amatér" oleji -concor... Prý se vytvoří něco jako brusná pasta- která pak následně zkracuje životnost celého systému... a aji tomu věřím.. raději bych doporučoval použití přímo olejů pro pistole a nebo zámky. Někdo používá olejíček na šicí stroje..

jenomze pozor... wd neni primarne maxivo, ale protikorozni a hydrofobni postrik na icbm (bal. raketky) s brutal penetracni schopnosti.

k cemu je super mazivo, co nevyvzlina vsude?

ja bych se toho na motozamek nebal... vzhledem v jakem pracuje rezimu.
Tak taky podobná zkušenost , asi před desíti lety jsem si v dobré víře chtěl promazat na starém Mercedesu /190E/, zámek u dveří. Načeš po prostříkání silikonovým sprejem se zámek totálně zasekl. Ještě že tam byl i dálkáč. Zámek jsem odvezl k odborníkům a ti mně zdrbali a doporučili výhradně speciální mazivo na zámky např. FAB. Maziva s obsahem silikonového oleje ůdajně rozpustí prach který v zámku je a vytvoří brusnou pastu která způsobí zadření. NWinkení to z moje hlavy ale doporučení od člověka který se tím profesionálně zabývá.

somm
Géeso pro slečnu
Přidané 05.01.2013 14:10

Registrace: 28.12.12
Diky za napady a nazory (zejmena ty k tematu ;-))

Koukal jsem jeste na to Xcountry, ale prijde mi ze to uz je "normlani enduro" nez "mensi cestovni enduro". Sedlo ma 93cm - pokud koukam dobre - coz uz je na slecnu dost. Mam dojem ze to na cestovani moc nebude.

Zatim si z toho odnasim ze:
- obe motorky mezi kteryma jsem si chtel udelat jasno jsou hratelny i pro slecnu
- F650 twin je modernejsi a ma lepsi projev motoru. Bohuzel taky je drazsi, takze bych si na ni musel pripravit aspon o 40tis. vic, aby nebyla uplne hola
- na jednovalu jezdi taky spousta slecen a nemaji s motorem problem, takze se toho netreba bat

Ted zbyva asi jen rozmyslet budget a na obou se svezt ;-)

p.

http://sommcz.rajce.idnes.cz/
JardaFGS
Géeso pro slečnu
Přidané 05.01.2013 14:17

Registrace: 16.10.09
somm napsal:

Koukal jsem jeste na to Xcountry, ale prijde mi ze to uz je "normlani enduro" nez "mensi cestovni enduro". Sedlo ma 93cm - pokud koukam dobre - coz uz je na slecnu dost. Mam dojem ze to na cestovani moc nebude.

- obe motorky mezi kteryma jsem si chtel udelat jasno jsou hratelny i pro slecnu
- F650 twin je modernejsi a ma lepsi projev motoru. Bohuzel taky je drazsi, takze bych si na ni musel pripravit aspon o 40tis. vic, aby nebyla uplne hola
- na jednovalu jezdi taky spousta slecen a nemaji s motorem problem, takze se toho netreba bat

p.

já bych řek, že 930mm nad zemí má X-Challenge...
jardajerman@seznam.cz

Paul
Géeso pro slečnu
Přidané 05.01.2013 14:19

Registrace: 04.03.11
somm napsal:

p.

Ve všem máš pravdu a nejdůležitější je dodatek chce se na tom svezt, ale u xcountry nemáš pravdu, sedlo má výšku 840 mm, se zvýšeným sedlem 870, myslím, že sis to spletl s xchallenge.

JardaFGS
Géeso pro slečnu
Přidané 05.01.2013 14:19

Registrace: 16.10.09
JardaFGS napsal:
somm napsal:

p.

já bych řek, že 930mm nad zemí má X-Challenge...

u X-country je to 840mm... viz http://www.bmwgs....drange.pdf
jardajerman@seznam.cz

somm
Géeso pro slečnu
Přidané 05.01.2013 14:21

Registrace: 28.12.12
mas recht. psali to tady http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_G650X_Series a je tam udaj jen pro Xchallenge.

http://sommcz.rajce.idnes.cz/
Spitfire
Géeso pro slečnu
Přidané 05.01.2013 14:33

Registrace: 05.06.12
no nevim svezeni na obou me jenom vic utvrdilo v twina. Je to trosku neco jineho zejmena z pohledu POHODLI ma proste ve vsem navrch. Na silnici to same. Kde se to obrati je mimo silnici. Takze v ramci nizkeho rozpoctu bych se svezl jenom na jednovalu Smile ALE nutno rict ze zase tak uplne markantni rozdily to nejsou s najezdenymi kilometry na obou se vytraci. Me zaujaly rozdily zejmena na zacatku a to ty hlavni, tedy motor, moderni motorka a motorka se zakladem v 90. letech. Pak už to ma tendeci splyvat. Však poznaš Smile
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90

xHackerM
Géeso pro slečnu
Přidané 02.02.2013 17:24

Takhle to dneska Hugitka odložila...
(sorry za mázlou fotku)
xHackerM přiložený následující obrázek:

[113.83Kb]
Upravil xHackerM dne 02.02.2013 17:24

servisak
Géeso pro slečnu
Přidané 02.02.2013 17:25

Registrace: 02.01.09
Protože ženská má stát u plotny Grin
... servis a diagnostika BMW Motorrad

Diagnostika GS 911 wifi a Motoscan Ultimate

BMW R 1200 GS Adventure 90. Jahre

hugitka
Géeso pro slečnu
Přidané 02.02.2013 17:29

Registrace: 28.06.12
servisak napsal:
Protože ženská má stát u plotny Grin

neutral nech si toho jooooo

servisak
Géeso pro slečnu
Přidané 02.02.2013 17:30

Registrace: 02.01.09
ja bejt Míšou tak ti položím moto na zem a dokavad ji nezvedneš a nedáš na centrál tak by jsi se nesvezla..
... servis a diagnostika BMW Motorrad

Diagnostika GS 911 wifi a Motoscan Ultimate

BMW R 1200 GS Adventure 90. Jahre

xHackerM
Géeso pro slečnu
Přidané 02.02.2013 17:32

servisak napsal:
ja bejt Míšou tak ti položím moto na zem a dokavad ji nezvedneš a nedáš na centrál tak by jsi se nesvezla..

Na zem jsem jí taky hodil, ale sama to zatím nezvedla... Ale snaží se...

Strana 5 z 6:   1  ...  2    3    4    5    6  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 151
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,732
Nejnovější člen: Preker

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.29 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI