xHackerM napsal:
To je v pohodě. Většina lidí to ještě neví. Stačí mi to později, ale zase je blbý den předem, to už nebudu moci vyhovět např. s jídlem, ale všechno se dá nějak udělat a domluvit.
Rozumím a dám vědět včas. Moc rád bych dorazil, mám to kousek a loni se nám u vás s Melizoyem líbilo.
Woodman napsal:
Rozumím a dám vědět včas. Moc rád bych dorazil, mám to kousek a loni se nám u vás s Melizoyem líbilo.
Loni se potápělo v lavoru na čas na základě filmové produkce. Letos mám jinou bejkárnu. Myslím, že v pokročilé hodině a s dodržováním pitného režimu to může být pecková sranda. Uveřejním později. A navíc by to byla i soutěž o ceny.
Upravil xHackerM dne 28.08.2013 13:12
Hugo napsal:
sice z fóra nikoho neznám,ale zastavím se, z Aše to nemám daleko...
Jsi vítán, určitě nebudeš litovat. Je to jediný sraz takhle blízko k Tobě, tak toho využij. Jsme poměrně dobrá parta lidí, nenech se případně zradit kecama na fóru a přijeď si třeba jen vyzkoušet nové modely BMW, které budou k zapůjčení.
No já to sice nemám nejblíž a nikoho z fóra osobně neznám, ale zastavit se a seznámit s místními členy by nemuselo být od věci . Akorát nevím zatím kolik lidí a jestli dorazím nacelý víkend a nebo jednotlivé dny. Zatím to vypadá tak, že pojedu sám. Takže předběžně hlásím, 1x chatička 1x moto (řetezy sebou?), vyjíždka ON, pá-ne, jídlo komplet. Peníze bych poslal až budu vědět. Do kdy to potřebuješ uzavřít?
Upravil Bajlak dne 30.08.2013 09:42
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Honza_BMW_VW napsal:
zdarec údaje do tabulky:
Honza_BMW_VW; 1ks; 1ks; ON; chatka; pá-ne (pokud domácí vedení nerozhodné o zkrácení vycházky); komplet
kdyby cokoli, doplním a prachy sem již poslal - organizace i plážová osuška
H
Koukám, že jsi z Liberce. Kudu pojedeš? Já jen že bych se přivařil pokud by to nevadilo
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Honza_BMW_VW napsal:
zdarec údaje do tabulky:
Honza_BMW_VW; 1ks; 1ks; ON; chatka; pá-ne (pokud domácí vedení nerozhodné o zkrácení vycházky); komplet
kdyby cokoli, doplním a prachy sem již poslal - organizace i plážová osuška
H
Koukám, že jsi z Liberce. Kudu pojedeš? Já jen že bych se přivařil pokud by to nevadilo
samo že neva, ale já asi budu v Praze, takže pojedu z Práglu, nicméně, někde se potkat můžeme, budu rád
H
www.jantruhlar.cz
Bajlak napsal:
No já to sice nemám nejblíž a nikoho z fóra osobně neznám, ale zastavit se a seznámit s místními členy by nemuselo být od věci . Akorát nevím zatím kolik lidí a jestli dorazím nacelý víkend a nebo jednotlivé dny. Zatím to vypadá tak, že pojedu sám. Takže předběžně hlásím, 1x chatička 1x moto (řetezy sebou?), vyjíždka ON, pá-ne, jídlo komplet. Peníze bych poslal až budu vědět. Do kdy to potřebuješ uzavřít?
Honza_BMW_VW napsal:
samo že neva, ale já asi budu v Praze, takže pojedu z Práglu, nicméně, někde se potkat můžeme, budu rád
H
No jestli pojedeš z PHA tak to se bohužel asi nepotkáme. Přijedeš ze spodu a já z vrchu. Pojedu Teplice, Bílina, Most, Žatec atd. Viděl bych to tak, že až se to bude blížit tak si napíšeme a uvidíš odkuď pojedeš.
Trasu z hlavní Karlovarské budu značit cedulkami formátu A5 na zatlučeném kolíku na krajnici. První bude na sjezdu z Varské (označeno zeleným praporkem). Je to příjezd od Plzně. Z druhé strany, od Varů, to značit nebudu. Předpokládám největší počet lidí od východu. Západočeši jistě trefí i bez značení. Cedulky budou vždy na místě, kde byste mohli bez navigace zaváhat a špatně odbočit.
xHackerM přiložený následující obrázek:
Tam se nedá zabloudit. Nezabloudí ani ti, co nepoužívají navigace a mají prostou mapu.Jakmile se člověk dostane k Úterku, tak už je to sranda.
A navíc tam momentálně rostou houby v množství větším než velkém.
A já nemám čas
Upravil Medik dne 30.08.2013 12:49
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Tam se nedá zabloudit. Nezabloudí ani ti, co nepoužívají navigace a mají prostou mapu.Jakmile se člověk dostane k Úterku, tak už je to sranda.
A já nemám čas
Taky si myslím. Ale jistota je jistota a nějak extra mě to nezabije...
Medik napsal:
A já nemám čas
Taky si myslím. Ale jistota je jistota a nějak extra mě to nezabije...
A když si v tom okolí člověk krapet pobloudí, tak je to tam tak hezké, že nelituje. Ovšem , cedulka se neztratí. Už jsem poznal jedince s téměř nulovou prostorovou orientací.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tak jsem také poslal registraci za 2 lidi, ať se sraz pěkně dopředu do jistoty plní. Škoda, že se nedá stihnout sjet off i onroadovou vyjížďku. Možná by stálo za to, že by se mohly skupiny někde setkat? Třeba to vyplyne v pátek večer z prohlídky tras, že?..
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Melizoy napsal:
Tak jsem také poslal registraci za 2 lidi, ať se sraz pěkně dopředu do jistoty plní. Škoda, že se nedá stihnout sjet off i onroadovou vyjížďku. Možná by stálo za to, že by se mohly skupiny někde setkat? Třeba to vyplyne v pátek večer z prohlídky tras, že?..
Je to zvykem na všech srazech, že jsou vyjížďky ve stejnou dobu. Nicméně offroadová trasa se teprve bude najíždět, takže např. oběd by mohl vyjít na jednom místě, i když onroaďáci pojedou rovnou čáru pryč.