Po třech boxerech máme nyní mopse, hlavně je praktičnější na cestování. K dětem ideální, nepotřebují barbie http://www.google...mp;bih=979 https://www.zonerama.com/rop1
hicks napsal:
jj... vzdyt tu labradora vychvaluju.
Taky chválím, bohužel jsou dost náchylní ke kloubním problémům, speciálně kyčle, plus náš má od mala epilepsii a na starý kolena je skoro hluchej. Ale jinak je pořád neuvěřitelně aktivní, hravej a milující návštěvy .
to maji bullmastifove bohuzel jeste nekolikanasobne vic a14ti let se ve velky vetsine nedozijou.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Bob napsal:
Bento kronen,nyní Olivers Dannmark,Montík říkal,že mu šmakuje i když fakt by zbouchal vše.
takze vas bigl je mirnej a hodnej? mne se biglove vzhledove libej...
17 cm
Za mě boxer - k dětem super, k boudě ne-eee. A bohužel nebývá ani tak trvanlivý. Na tohohle superpejska už taky jen vzpomínáme ...
Jirina1 přiložený následující obrázek:
Kubajs fakt je zlatej,ale je to angl.loveckej pes,kterej potřebuje pohyb,běhat,aby se utahal takže jsem si koupil babetu a proháním ho kolem jizery potom miluje plavat dá si jí 20x za klackem,přijde domů a už hledá svůj gauč a nevíš o něm,chrápe.
JJ Pepčo po 22 letech jsem už odmítal jezdit hodinu z 9 do holešovic a po 16hod nezaparkovat u baráku,pan Bigr v letňanech na tupolevce by mohl vyprávet,no tak jsem se odstěhoval kousek od Emila.
Kasak napsal:
Retriver,jak zlatý,tak labrador.Výbornej je i boxer ač na to nevypadá,ale je hravej až do smrti.Jo a retriveři zásadně nehlídaj,mám dvě feny a jsou to psi vítací.
To můžu potvrdit. Ty by to zlodějům pomohli odnosit do auta jinak psi pěkný
Taky máme zlatýho retrívra a děti se na něm učili počítat zuby na dětským táboře.
F 650 GS (00)
Bob napsal:
JJ Pepčo po 22 letech jsem už odmítal jezdit hodinu z 9 do holešovic a po 16hod nezaparkovat u baráku,pan Bigr v letňanech na tupolevce by mohl vyprávet,no tak jsem se odstěhoval kousek od Emila.
aha kluci bydli kousek od me rodne hroudy[url][/url]
Upravil pepanek1150 dne 12.01.2013 15:23
všude dobře.....doma GSA
Ještě k těm Berňákům.Jsou náchylný na různé vrozené vady.Vim o několika psech,kteří po pár letech přestali vidět,srdeční poruchy a nádory.Životnost do čtyř let není vyjímkou,bohužel se stává pravidlem.Je to problém většiny přešlechtěných plemen.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Ještě k těm Berňákům.Jsou náchylný na různé vrozené vady.Vim o několika psech,kteří po pár letech přestali vidět,srdeční poruchy a nádory.Životnost do čtyř let není vyjímkou,bohužel se stává pravidlem.Je to problém většiny přešlechtěných plemen.
bohužel to přešlechtění je problém i labradorů a zlaťáků. Neznám snad jediného s kyčlemi 0/0 nebo v horším 1/1
....k bernakovi: obstarali si ho priatelkiny rodičia,od malička stale utekal aj ked sme s nim absolvovali dlhe prechadzky proste sa rad tulal, pletivo na plote prenho nebol žiadny problem,až to došlo tak daleko že sa ako ročny jedneho dna nevratil domov a stratil sa hladal som ho min mesiac po okolitych dedinach ciganom sluboval nalezne dal inzeraty na internet proste sa po nom zlahla zem......po roku mi zrazu volali že našli mojho psa v susednej dedine,moc som neveril že je to on.....šiel som sa pozriet prišiel som k murovanemu plotu a zakričal meno,vyrutil sa obrovsky psisko ktory ten mur skoro preskočil a mne bolo jasne že je to on,skoro mazožral od radosti a aj pani ktora ho našla bolo jasne kto je jeho majitel....ani po roku nezabudol kusky ktore som ho naučil......priatelkiny rodičia už nemali onho zaujem tak sme si ho nechali aj napriek tomu že sme si zaobstarali labradora....psiky spolu dobre vychadzaju a ja som rad že ich mam...kde bol bernak cely rok? neviem asi ho niekdo prituli a aj jemu ušiel.....ma už skoro 4 roky a tulacke chodničky ho už prešli
My máme psa Chrudoše. Taky bych se rád pochlubil rasou, ale asi žádnou nemá. Vzali sme si ho loni z útulku. Naše malá (2) je snim velká kamarádka a nebojim se je nechat spolu samotný
hlavně, že je pivo ftlamě
becka napsal:
My máme psa Chrudoše. Taky bych se rád pochlubil rasou, ale asi žádnou nemá. Vzali sme si ho loni z útulku. Naše malá (2) je snim velká kamarádka a nebojim se je nechat spolu samotný
+1
ja mam z utulku nebo opustence 5 zvirat. 1 kocku, 2 kraliky a 2 zelvy.
17 cm
My mame ani ne rocni fenku ridgebacka. Jelikoz je to muj prvni pes a navic ho kvuli praci moc nevidim, je jeji poslusnost problem (spis ma tendenci se me bat). Manzelku, ktera je s ni furt posloucha dobre. Jako hlidac bude zrejme dobra, ale jsem rad, ze mame deti driv nez psa. Obracene by to asi neslo...
Krmime Britem, nedokazu posoudit, jestli je to dobre nebo spatne.
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
madskin napsal:
záleží na všem jak už tu bylo řečeno.. ale k dětem se dost dobře hodí Stafordšírský bullterier to je pes co si necha libit snad uplne vsechno.. ale neni to pes hlídaci zahradni.. a dál co se k dětem hodí ač si to moc lidí nemyslí je rottwailer je to pes co má rad svou rodinu.. koukni na net a pročti si o nich něco. Řek bych že tyhle 2 rasy jsou k detem sou hravosti a laskavosti ideal s tím že rotvík ti pohlída i barak
doporucujes k detem bojove plemeno, ktere je v nemalo statech zakazane?
Hicksi větší blbinu jsem snad od tebe neslyšel. Nemáme stejné názory, ale tohle je fakt blbost...