Suky napsal:
Volil jsem Karla, přestože mu přes rameno čouhal Kalousek. Ale byl přijatelnější než někteří jiní prosazovaní mediálními agenturami.
Ale podruhé už asi ne...
Tím pádem je tvoje volba z prvního kola zbytečná .
Prosím Vás o jedno, volte koho chcete, ale minimálně běžte k volbám. I v případě, že se váš kandidát nedostal do druhého kola, běžte volit.
Suky napsal:
Volil jsem Karla, přestože mu přes rameno čouhal Kalousek. Ale byl přijatelnější než někteří jiní prosazovaní mediálními agenturami.
Ale podruhé už asi ne...
Prosím Vás o jedno, volte koho chcete, ale minimálně běžte k volbám. I v případě, že se váš kandidát nedostal do druhého kola, běžte volit.
Suky napsal:
Ale podruhé už asi ne...
Proč?
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Suky napsal:
Ale podruhé už asi ne...
Proč myslíš?
Váhal jsem mezi Zemanem a knížetem.
Vypadalo to, že se Zeman do druhého kola dostane, takže jsem podpořil knížete (proti mediálně protlačovanému Fisherovi).
Vy nejste rádi, že máte knížete v druhém kole? A že jsem vám pomohl?
Když to tady tak čtu, tak mi nezbývá, než odkázat na první větu ve svém předchozím příspěvku. Karel, a teď nemám na mysli našeho legendárního zpěváka, je pro některé opravdu bohem. Co na tom, že nikdo neví, a to snad i včetně jeho samého, co si v případném prezidentském postu počne. Nezdá se mi, že by z něj čišely nějaké rozumné vize (podotýkám, že jde čistě jen o můj názor).
A pokud si někdo myslí, že Kalouskova politika snižuje zadlužení státu, je mi ho opravdu líto a asi s prominutím neumí číst! Stačí se podívat do tabulek. Ovšem, pokud nemáte za to, že každoroční nový schodek přes 100 mld korun je v pořádku. Taky si každý z vás rok co rok půjčuje a navyšuje dluhy? To kolik to dělá procent z HDP je pro mě úplně nepodstatné. Jsou roky, kdy to šlo i bez dluhů. Dluhy je totiž, jak snad každému známo, taky splácet. Podle mě jim jde jen o to, jak získat do státního rozpočtu nejjednodušší cestou zvyšování daní (jaký borec ten Kalousek, že ho napadlo tak sofistikované řešení) více peněz, ale ne na zastavení dluhů, ale na účelové státní výdaje. Cesta ke snižování zadluženosti je ve státních výdajích...příjmy netřeba zásadně zvyšovat. Na to je ale potřeba někdo, kdo tu vůli opravdu má.
Miloš je možná ochmelka, hulič a pro mnohé i buran...no ale narozdíl od knížete aspoň jasně prezentuje názory a postoje. Jestli je schopen je dodržet, to opravdu případně ukáže až čas.
Když už to nezvládl mnou volený Franz,tak do druhého kola pošlu knížepána. Ten vejpitek z Vysočiny by měl táhnout k čertu a né na hrad!!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Suky napsal:
Ale podruhé už asi ne...
Proč?
třeba pro vysokou volební účast- politikům se do přímé volby prezidenta občany moc nechtělo, proč asi.
Nedejme jim (politikům) argumenty proti přímé volbě, utvrďme je v tom, že lidi politika zajímá, zvláště pokud mají pocit, že můžou něco změnit, ovlivnit.
Za prvý proto co řekl prouky, za druhý protože pouze s vysokou volební účastí budeme moci prohlásit prezidenta jako prezidenta zvoleného občany ČR a za třetí, pokud nepůjdete volit tak by jste měli držet hubu a nekecat do toho co se děje.
Suky napsal:
Proč myslíš?
Váhal jsem mezi Zemanem a knížetem.
Vypadalo to, že se Zeman do druhého kola dostane, takže jsem podpořil knížete (proti mediálně protlačovanému Fisherovi).
Vy nejste rádi, že máte knížete v druhém kole? A že jsem vám pomohl?
Samozřejmě, že mi to dělá radost, že ty, ale i spousta ostatních tomu pomohla, ale pokud ho nepříjdete podpořit i v druhým kole, přijde vaše podpora z kola prvního vniveč.
Každý máme své důvody, v pátek v putyce jeden důchodce odmítal kandidáty neČechy Okamuru (JP), Schwarzenberga (nevěděl odkud je, ale od nás prý ne) a Fischera (žid), takže dospěl k Bobošíkové, která je "hezká ženská".
Nemám ideálního kandidáta, nejméně mi vadí Karel S., kterého si navíc vážím a bylo pro mne milým překvapením, ža skončil tak vysoko. MZ je pro mne nepřijatelný, nejde o alkohol ale mám paměť jako Medik a pamatuji ho jako burana pohrdajícího kýmkoliv, kdo s ním nesouhlasí a koho považuje intelektuálně níž než je on, což je 99,99% populace, vyjímkou, kdy to nedává najevo, jsou chvíle, kdy lidi potřebuje, třeba před volbami. Navíc tento stát několik let neúspěšně vedl a (pro člena Mao) nikdy nesplnil co slíbil. Prostě typický, mocí posedlý politik, byť na jeho obranu nutno říci, že je mnoho horších.
koukal jsem na Otazky Morafce, na druou pulku, ted na CT a ac Karlofil, tak Hix konstatuje, ze Zeman mel teda navrch.
(opraveno)
Upravil hicks dne 13.01.2013 13:01
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
OK, volme Karla, je to sympatický strejda a v politice nám ukazuje správnou cestu. Voliči Karla by si ale měli uvědomit, že je to jen mediální figurka na lákání lidí k volbám. Osvědčená taktika z TOP 09. Tak jak (ne)vede TOP 09, tak (ne)povede i dění na hradě. Kdo to nevidí, má podle mě zavřené oči, stejně jako Karel po většinu dne. Děkuji Ivanovi za vzpomínku na časy minulé. Rozhodně to za ŽÁDNÉ postkomunistické vlády nebylo tak zlé, jak je to teď. Ano máme se lépe a lépe...spisovatel Hašek na to měl postavu feldkuráta Katze, který to trefil přeně: To se nám to hoduje, když nám lidi půjčujou peníze!
Nemyslím si ale, že Miloš je ten ideální kandidát....to teda ani omylem. Ovšem varianta Karla je přímo katastrofa pro tento stát. Jak říkám, je to můj názor a kdo si přečte, co jsem psal se dozví i PROČ si to myslím.
Karlovým stoupenců povětšinou stačí heslo Karel a hotovo.
A pro ty,co nečtou mezi řádky upřesňuji, že nemám strach z Karla, ten je v pohodě....mám strach z těch lidí co ho povedou v prezidentském postu za ručičku!
Vidím, že nejsem sám, kdo si nějak nemůže vybrat mezi Kájou a Milošem, pak je tu pár lidí, co polknou ruskomafiánskou knutu a pár těch, co bruselskokalouskovskou.
Je v podstatě jedno, jesli to "dáme" M a nebo K. V obou případech je to pánové PROHRA občana. Ano, je zde možnost skrovné útěchy, že prohra mohla být razantnější, kupříkladu volbou Fišera.
Volební účas by měla být vysoká a i když nehodlám volit ani jednoho, přeci se dostavím a odevzdám neplatný hlas. Z možností A a B vybírám možnost C
Medik přiložený následující soubor: 2013/01/listekc.pdfLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
To Paul :Splním svou povinnost a půjdu volit. Zachovám volební účast a protože si nepřeji ani jednoho z obou kandidátů, tak odevzdám neplatný hlas. Tak nějak, jak stárnu, ztrácím trpělivost a chuť dělat nevýhodné kompromisy. Prostě již odmítám volbu mezi zlem a o něco, možná, menším zlem. Prostě už nechci zlo v žádné podobě, vyjma toho, že budu demokraticky zvolen diktátorem já
Mohu odpovědět také otázkou, čeho docílíš, když zvolíš....a vyber si kterého chceš.
Upravil Medik dne 13.01.2013 13:25
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz