no...strašná...to si vy,šantráci,budete muset dát kus papundeklu před chladič,aby jste nezadřeli,že?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
No Podle vseho, tak 11 se ma na vysocine oteplovat... ale at pry nepocitame s tim ze bude snih dole to pry az tak kolem 13. a mozna az 14. Pujde to pry od zapadu to teplo... tak si myslim ze budeme spat, jezdit a pit ve snehu a koupat se.. hm kdo vi.. mozna tak s 2/mi promile v krvi.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
no uvidime jak to pujde to abych jeste zula dal neco jinaho jak E10 , jinak kosa bude ale to nejak udelame
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Moje účast na radarce je ohrožená.Dneska jsem byl na rentgenu s achylovkou,už čtrnáct dní mě bolí jak svině.Myslel jsem,že to přejde,ale je to horší.V pátek se dozvim verdikt,jen doufám,že to nebude zánět.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Moje účast na radarce je ohrožená.Dneska jsem byl na rentgenu s achylovkou,už čtrnáct dní mě bolí jak svině.Myslel jsem,že to přejde,ale je to horší.V pátek se dozvim verdikt,jen doufám,že to nebude zánět.
Mam stejny problem ale s osmickou zoubkem, zitra volam zubarovi, myslel jsem ze se to uklidni, ale je to horsi.. tak kdo vi jak to dopadne.. Kamoska rikala, jenom tak co videla, ze to bude asi na operaci a osmicka pujde ven, ale pry je to hodne spatny tak nevim.. , kazdopadne i kdybych mel prijet s pulkou zubu tak jedu..
VojtechPolicky Buď v klidu ... mě ji rvali a nemohl jsem týden jen otevřít hubu ... první večer jsem myslel že chcípnu.
Nicméně se to má chladit a nikdo neřekl že ne pivem
konec koncu, chladit klidne budu... ale chci jezdit.... a ne jenom sedet a "chladit"
VojtechPolicky napsal:
konec koncu, chladit klidne budu... ale chci jezdit.... a ne jenom sedet a "chladit"
Můžeš chladit i jezdit ,v terénu je to každýmu jedno. Já po 5pivech sjel na dakaru skokanskej můstek
Upravil toli dne 27.03.2013 17:39
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.