Ahoj BOBEtak jsme doma a vše ok..po prohlédnutí a marném ježdeni po inzerátech v CZ jsem vzal tel.zavolal a dohodnul pro švagra motorku z Německa,není to teda BMWale Varan..tímto ješte 100krat dik za ochotu a dovoz mota,které je faktparáda..vážně dík a snad kartonek bude chutnatčau Michal z Kobylí
Ahoj Michalové to jsem rád,že jste doma ok,jo ten varan se povedl dlouho jsem tak naleštěné varadero neviděl holt Helmut leštič,at švárovi dobře slouží
Lahvičku rulandy jsem již vychrupnul je to fajnové pití,holt tam u vína umíte žít
Je zde mnoho kolegů jako já co jste ho měli tak zavzpomínejte já ho měl 7 let.
Bob přiložený následující obrázek:
Jsem rád, že nemusím zakládat nové vlákno s názvem:
"Díky Bobe za dovoz mojí černé dvanáctky 2006!!"
Zkušenost byla dle mých představ - na čem jsme se domluvili, to platilo. Takže vřele doporučuji i ostatním.
Věřím, že mě nikde nenechá a že si na ní užiju ještě letošní alpy.
Opět musím poděkovat Bobovi za dovezení velmi pěkného dvouventila, v období kdy by se na mě mohl ehm... z vysoka , tentokrát byla motorka dovezen pro mou maličkost, a pokud nastane okamžik kdy budu přikupovat (ne obměňovat, dvouventil se neprodává !!! )motorku určitě se na něj zase obrátím
DAGR přiložený následující obrázek:
[95.54Kb]
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
D-A-G-R napsal:
Opět musím poděkovat Bobovi za dovezení velmi pěkného dvouventila, v období kdy by se na mě mohl ehm... z vysoka , tentokrát byla motorka dovezen pro mou maličkost, a pokud nastane okamžik kdy budu přikupovat (ne obměňovat, dvouventil se neprodává !!! )motorku určitě se na něj zase obrátím
Krasna.A dokonce sem vedel,ze ti pro ni Bob jede.Dej ji pak do pochlubte se svymi dvouventily.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tak přatelé, musím se přidat a vzdát Bobovi holt a velké poděkování za nádhernou 12tku, kterou mi dnes dovezl až domu. Nejsem technicky zdatnej typ - jsem prostej uživatel, proto jsem hledal někoho, kdo mi neprodá žádnou botu a komu budu moci důvěřovat. Přes mnohé nezávislé reference jsem se rozhodl pro Boba, kterého jsem kontaktoval a telefonické ani osobní setkání nezklamalo.
Bob je super člověk, kterej umí jednat s lidma. Ve všem byl maximálně ochotnej, vstřícnej i trpělivej. Takže za mě palec hore a poděkování. Rozhodně doporučuju!
Hrada přiložený následující obrázek:
..aj mě se líbí Bob Já už mám na tom stroji co mě přivezl 106 000 km
Upravil Milan V dne 21.01.2017 20:52
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Ve středu jsme od Boba pro manželku koupili krásné červené BMW F650GS (2006). Motorka je ve velice dobrém stavu (vypadá, jako nová) a jede moc pěkně. Bob nám prodal motorku nejen v takovém stavu, jak inzeroval, ale i zařídil převod. Velice příjemné jednání a přímost.
... tak opět a znova :-)
Díky Bobe, sice to není BMW, ale je to krasavec ... doufám, že si to spolu užijeme :-)
Bob standartně nezklamal.
š.
chstepan přiložený následující obrázek:
Takže i já mám díky Bobovi už doma moc pěknou motorku - 1200 GS 2007. A musím opravdu konstatovat, že s Bobem je výborné jednání, co se domluví, to platí a to i při řešení drobných problémů, které se vyskytly. A taky bych rád poděkoval většině zdejších uživatelů fora, ze kterých jsem čerpal a stále čerpám rozumy, nejen ohledně koupě ( sakra, než jsem těch skoro 100 stran fora R 1200 GS přelouskal, to chvíli trvalo, ale nechtěl jsem se ptát na každou krávovinu a pak poslouchat rady typu: projdi si forum, už to tu bylo )
Takže Bobe ještě jednou díky moc.
Chci touto cestou poděkovat BOBOVI za krásného adventure. Dlouhou dobu jsem hledal pěkného adventure v ČR, ale marně. První krásná motorka byla až u BOBA. Děkuji mu za jeho vstřícné jednání, vše proběhlo bez problémů. Jako prodejce ho mohu jen a jen doporučit. Děkuji.
Jak bude čas, nafotím a vložím fotky. Čau