hugitka napsal:
Základní problém bude ve tvém věku a "vyjetých" bonusech. Mladší ročníky jsou pro všechny pojišťovny riziko! Nejlevnější pojištění mají dědulové s autem starším 10 let a bydlící na vesnici...
Mě je 25, motorka je 2005, bydlím na vesnici a ročně platím 850 Kč. xHackerM je věkem stejný, dakarka je 2001 a i s havárkou jsem mu uzavírala smlouvu za 3600 Kč.
Pokud nechceš dávat značky do depozita existuje sezónní pojistka... Ale to už jsem tu psala několikrát. Hugitko prosím o vysvětlení jak je možné , že někteří platí za malé GS okolo 500kč.
Já jsem děda , plný bonus , bydlím na vesnici a platím u Uniqy 1200kč. Když jsem dal moje iniciály do porovnávače , vyšla mi nejlevněji hasičská pojišťovna za nějakých 800kč, ale ti chtějí zase potvrzení o bezeškodním průběhu celé doby pojištění -10 let
Tak kde ti hoši to levné PR vyřizují. Díky za radu.
hugitka napsal:
Základní problém bude ve tvém věku a "vyjetých" bonusech. Mladší ročníky jsou pro všechny pojišťovny riziko! Nejlevnější pojištění mají dědulové s autem starším 10 let a bydlící na vesnici...
Mě je 25, motorka je 2005, bydlím na vesnici a ročně platím 850 Kč. xHackerM je věkem stejný, dakarka je 2001 a i s havárkou jsem mu uzavírala smlouvu za 3600 Kč.
Pokud nechceš dávat značky do depozita existuje sezónní pojistka... Ale to už jsem tu psala několikrát. Hugitko prosím o vysvětlení jak je možné , že někteří platí za malé GS okolo 500kč.
Já jsem děda , plný bonus , bydlím na vesnici a platím u Uniqy 1200kč. Když jsem dal moje iniciály do porovnávače , vyšla mi nejlevněji hasičská pojišťovna za nějakých 800kč, ale ti chtějí zase potvrzení o bezeškodním průběhu celé doby pojištění -10 let
Tak kde ti hoši to levné PR vyřizují. Díky za radu.
Jak je napsáno výše... Pojistné se počítá z objemu motorky, roku výroby motorky, roku narození pojistníka, směrovacího čísla trvalé adresy. Z tohoto pojistného se následně odečítají slevy za bezeškodní průběh (bonusy). Pro bonusy si pojišťovny sahají do České kanceláře pojistitelů. A pokud je vyjeté nemáš nebo jsou rezervované pro jinou smlouvu nemá ti pojišťovna co slevit...
Setkala jsem se spousty případů kdy šikovný pojiťovák nadělal víc škody než užitku tím, že u jedné pojišťovny uzavřel smlouvu pro rodinného příslušníka a použil tzv. rodinný bonus. Tím bonus odebral tomu kdo si ho poctivě vyjezdil... Není to náhodou i tvůj případ pokud tvrdíš, že bonus v plné výši vyjetý máš.
Pošli mi do PM RČ a celé jméno a příjmení a já se podívám do ČKP zda máš k dispozici nějaký "volný bonus"
Rodinný bonus - bonus kopírovaný napříč rodinou a v některých případech i jinam. Ten kdo má vyjeto nejvíc propůjčí svůj bonus třeba 18 -ti letému synovi nebo vnukovi... Myslím, že to má KOOP
Měla jsem i případ kdy naše sjednatelka propůjčila bonus svému klientovi a pak když si chtěla udělat pojistku na své nové auto, měla smolíka...
Koukám že vás tu je víc co do toho děláte... Byl by někdo ochotný kouknout na povinné ručení pro mou motorku? Mám ji momentálně u České pojišťovny a už mě docela prdí...
Pitbull napsal:
Koukám že vás tu je víc co do toho děláte... Byl by někdo ochotný kouknout na povinné ručení pro mou motorku? Mám ji momentálně u České pojišťovny a už mě docela prdí...
pošli mi data (Tvé jméno a příjmení, RČ nebo IČ, PSČ a město, objem a RV motorky, požadovaný rozsah smlouvy) a já ti pošlu nabídku na mail (vzhledem k tomu, že ho nemáš v profilu tak i mail mi pošli)
Vážení dnes jsem dostala do ruky metodiku nového produktu u ČPP a mám radost
Od 1.1.2014 budeme nově sjednávat připojištění zavazadel i pro motocykly a čtyřkolky. Podmínkou plnění je uzamykatelný box, který není z jakýchkoliv textilíí nebo jiného nepevného materiálu. Limitem bude částka 10 000 Kč.
Další novinkou je možnost sjednání krátkodobé HAV "na dovolenou" na 1-2 měsíce. Podmínkou je sjednání POVu u ČPP.
Kdyby měl někdo nějaké dotazy, ráda je zodpovím. Nabídky budu moct bohužel dělat až po 1.1.2014
Upravil hugitka dne 06.12.2013 11:28
Tak to je paradni, a presne to co my normalni smrtelnici potrebujeme, konecne je pojistovna normalni a premysli... tenhle produkt bude mit uspech.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Ahojky tak to jsem taky asi šlápnul vedle. Před 14 dny jsem si koupil efko r.v.2004 a pojistil jsem si ho u Uniqa a to tam mám mylsím dobré jméno mám tam toho docela dost a celá pojistka včetně havarijka sezóní od 1.4.do 31.10. mě vyšla na 7700Kč
hugitka napsal:
Vážení dnes jsem dostala do ruky metodiku nového produktu u ČPP a mám radost
Od 1.1.2014 budeme nově sjednávat připojištění zavazadel i pro motocykly a čtyřkolky. Podmínkou plnění je uzamykatelný box, který není z jakýchkoliv textilíí nebo jiného nepevného materiálu. Limitem bude částka 10 000 Kč.
Další novinkou je možnost sjednání krátkodobé HAV "na dovolenou" na 1-2 měsíce. Podmínkou je sjednání POVu u ČPP.
Kdyby měl někdo nějaké dotazy, ráda je zodpovím. Nabídky budu moct bohužel dělat až po 1.1.2014
Mam hned prni dotaz potrebuju pojistit HAV na mesic do Afriky pujde to ?
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
zadanyjan napsal:
Ahojky tak to jsem taky asi šlápnul vedle. Před 14 dny jsem si koupil efko r.v.2004 a pojistil jsem si ho u Uniqa a to tam mám mylsím dobré jméno mám tam toho docela dost a celá pojistka včetně havarijka sezóní od 1.4.do 31.10. mě vyšla na 7700Kč
Ta cena je myslim oki zalezi jakou mas spoluucast a na jakou pojistnou castku to mas.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Pánové či dámy... Abychom si ušetřili datlování...
Pro spočítání protřebuji nádledující údaje: Co chcete pojistit (motorka, osobák, náklaďák, tahač, vozík), objem (při NA a vozíku je potřeba hmotnost, u OA a motorky si ho dokážu domyslet), dále rok výroby, celé Vaše rodné číslo + jméno a příjmení (kvůli ověření bonusu v ČKP), PSČ + město trvalého bydliště a hlavně stručně popsat rozsah smlouvy... Pokud nemáte v profilu uveden mail tak i ten. Předpokládám, že všichni chcete mít v ruce něco co hezky vypadá, kde je vše podrobně rozepsáno, má to nějakou štábní kulturu a nestojíte jen o nějaké číslo do PM.
Když nemám výše uvedené nemohu Vám nabídnout NIC.
Upravil hugitka dne 09.12.2013 16:26
Pánové, pište mi prosím kvůli nabídkám na služební mail (klara.potuckova@cpp.cz)... Když mi pošlete PM všimnu si toho někdy až za pár dní tak ať zbytečně nečekáte... Nebo pi pošlete SMS že si mám vyzvednout PM...
hugitka napsal:
Pánové, pište mi prosím kvůli nabídkám na služební mail (klara.potuckova@cpp.cz)... Když mi pošlete PM všimnu si toho někdy až za pár dní tak ať zbytečně nečekáte... Nebo pi pošlete SMS že si mám vyzvednout PM...
hugitka napsal:
PM jde lehce přesměrovat do mailu.
Ano to mi chodí, ale v telefonu a v tabletu se mi to mezi ostatními maily ztratí (ty aplikace nepodporují přesměrování do složek)... Navíc soukromý mail tak často nekontroluju - v telefonu většinou jenom odkliknu vymazat aby mi zmizela obálka z androidí lišty. Na služebním mailu jsem v podstatě celý den .
Upravil hugitka dne 31.01.2014 16:42
hugitka napsal:
PM jde lehce přesměrovat do mailu.
Ano to mi chodí, ale v telefonu a v tabletu se mi to mezi ostatními maily ztratí (ty aplikace nepodporují přesměrování do složek)... Navíc soukromý mail tak často nekontroluju - v telefonu většinou jenom odkliknu vymazat aby mi zmizela obálka z androidí lišty. Na služebním mailu jsem v podstatě celý den .
tak jsem ti hodil zadost do mejlu, predem dekuji
Zebra 1150 ADV
Je mi 21 za 650ku platím roční u Allianz 1800kč, bonusy mám 5let, ale je zajímavý, že se to každým rokem navyšuje...
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad