jjj uz se tam chystam asi v kvetnu, jinak nbekde sem slysel ze mas narok na konci zaruky si nechat udelat velkou inspekci zdarnma nebo neco takovyho .
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
jjj uz se tam chystam asi v kvetnu, jinak nbekde sem slysel ze mas narok na konci zaruky si nechat udelat velkou inspekci zdarnma nebo neco takovyho .
joo ... morava
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jeden můj známý tam byl cca před 14-ti dny a měnili mu na autě ventilátor topení. Práce na 15 minut, cena 11.000,- Kč - POUZE za práci!!!
proběhla prý nějaká hádka, kde mu vysvětlili, že to je napsané v normách, že je potřeba demontovat palubní desku atd.. Tak si prý nechal zavolat mechanika a na dotaz jestli sundaval palubku odpověděl, že ne.. Takže se pouze naúčtovala práce, která je v normách ale provedlo se to levnějším způsobem - vyndat kaslík a vyšroubovat ventilátor - za 15 minut..
škoda že si někdo tímto způsobem "kazí" pověst. Prý jim to nakonec nezaplatil a odjel. A taky už tam nikdy nepojede když ho chtěli okrást - to je logické..
Upravil jezek dne 18.04.2014 11:23
Servisaku, tos byl ty kdo menil olej po 1000km na mym cernym LC??
Ja ze mi pri tom ten dotycnej udelal dve rejhy na valci
Vsiml jsem si toho bohuzel az doma...
pozdeji, kdyz tam byl kolega na te same procedure mi doslo, jak se to stalo - pry nemate klic na hlinikovy vicko na nalevani oleje...
Pak by me taky zajimalo, jestli jsi to byl ty, kdo mi odmitl uznat zaruku na odlomeny tankpad, protoze to by me fakt zajimalo jak muze pri beznem uzivani upadnout a vy prijit s blabolem, ze to neni na zaruku?
Takze ja teda moc nevim proc bejt kolem Stratosu v extazi...
Upravil TED_ dne 18.04.2014 13:51
jezek napsal:
jeden můj známý tam byl cca před 14-ti dny a měnili mu na autě ventilátor topení. Práce na 15 minut, cena 11.000,- Kč - POUZE za práci!!!
proběhla prý nějaká hádka, kde mu vysvětlili, že to je napsané v normách, že je potřeba demontovat palubní desku atd.. Tak si prý nechal zavolat mechanika a na dotaz jestli sundaval palubku odpověděl, že ne.. Takže se pouze naúčtovala práce, která je v normách ale provedlo se to levnějším způsobem - vyndat kaslík a vyšroubovat ventilátor - za 15 minut..
škoda že si někdo tímto způsobem "kazí" pověst. Prý jim to nakonec nezaplatil a odjel. A taky už tam nikdy nepojede když ho chtěli okrást - to je
logické..
Sem zvědav kdo příjde s tím, že je to normal cena a že když máš opici musíš mít i na banány
Upravil kim dne 18.04.2014 20:36