MuckOff jsem před pár lety koupil taky, jako čištění je to v pohodě ale že by to fungovalo jako ta amerika - tak to je nesmysl. Nic takového jsem nikdy nepozoroval. Řekl bych, že to umývá motorku podobně jako S100 ale to je všechno. Pochopitelně pokud nemyslíte nastříkat jí pak MuckOff Silicone Shine, to je něco jiného
Upravil TomasTT dne 29.03.2013 09:46
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Flare napsal:
Pokud to ještě běží, taky bych na zkoušku 250ml vzal ...
jo bezi.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
taky bych se přidal do houfu....1x 250ml jaký tobude balení sem línej to celé číst.
Dá se to pak do něčeho nalejt .. a stříkat nebo štětcem nebo hadrem ... ?? díky ..
.... " GSA 1150 SE " ....
Vdaka tomuto vláknu som si zo slovenskej stránky objednal viac vecí a ono to fakt funguje. 1L na kožu a textil / ošetril som si 2ročné zimné boty a fakt super/ , 30ml spray proti zahmlievaniu okuliarov / oskúšané na kroske funguje/ 1/2litra politúru na autolak/ dnes som natrel tak uvidíme ale prvý dojem dobrý/ dostal som k tomu 300ml autošampon grátis/ tiež funguje výborne dokonca aj smolu z bieleho auta dá dolu/ , ešte nanoutierku / manželka spokojná/ a čo ma fakt dostalo je aditívum do dízla. 1/2 L je na 2000l paliva a naozaj mi to spravilo usporu 0,5L na 100. A čo ma prekvapilo, že auto ide lepšie, kultivovanejšie.
V podstate mi to vráti hodnotu celého nákupu. Tieto nano maglajzy majú čosi do seba.
v CR uz je na to vyhradny distributor www.ultrananotech.cz, s manikom som volal, vyzera, ze je to fakt vychytavka. maju tam dobre popisane FAQs, asi to objednam. na motorky, offroady, autocross a pod. to odporucaju. po nastreku to nechava lahky biely povlak, ale u podvozku je to asi jedno, nie? co si tom myslite?
deno napsal:
v CR uz je na to vyhradny distributor www.ultrananotech.cz, s manikom som volal, vyzera, ze je to fakt vychytavka. maju tam dobre popisane FAQs, asi to objednam. na motorky, offroady, autocross a pod. to odporucaju. po nastreku to nechava lahky biely povlak, ale u podvozku je to asi jedno, nie? co si tom myslite?
vyborne! doufam, ze s temahle uz bude rec.
17 cm
v této době již finišujeme poslední potřebné věci, ale impregnaci máme již k dodání pro centrální Evropu. Více informací najdete za pár dní na www.naimpregnuj.cz, pokud byste měli zatím zájem o info tak můžete na kozubik.lukas@seznam.cz
Impregnaci je tedy možno již zakoupit a odebrat v ČR :-)
Přeji ještě snad pár posledních slunných dnů, ať si ještě můžeme zajezdit.
Lukáš
v této době již finišujeme poslední potřebné věci, ale impregnaci máme již k dodání pro centrální Evropu. Více informací najdete za pár dní na www.naimpregnuj.cz, pokud byste měli zatím zájem o info tak můžete na kozubik.lukas@seznam.cz
Impregnaci je tedy možno již zakoupit a odebrat v ČR :-)
Přeji ještě snad pár posledních slunných dnů, ať si ještě můžeme zajezdit.
Lukáš
super!
-
jo aha.. web jeste nejede.
Upravil hicks dne 18.11.2013 16:42
17 cm
Zdarec pánové. Tak jsem se tomu trošku pověnoval a ULTRA EVER DRY už koupíte i v České republice! Cenově je to skoro o půlku levnější než na tom Slovensku (co tady někdo hodil odkaz) a myslím, že i dovoz z USA se už moc nerentuje.
Jinak na těch stránkách maj i to tvoje video s českejma titulkama + video jak to nastříkat... na něco, tedy i na bavoráčka - www.nanotechshop...._video.htm
V otázkách a odpovědích tam píšou i o tom oděru (splňuje to nějakou US normu či co) a že to vydrží i 150 stupňu tepla.
Já do toho asi jdu... kdyžtak pak napíšu nebo hodím video!
KyberX