Nebudu hodnotit vyuzitelnost a prakticnost, ale kdyz se podivam na tvary a hrany celeho GS, nepripada podle me a meho vkusu v uvahu nic jineho nez hranaty origo, TRAX....aj. Kdyz jsem se podival na ty fotky LC s plastaky, pobavil jsem se stejne jako v sekci "Ftipy - cikánsky BabyBox"). To je proste tragedie
docik napsal:
Nebudu hodnotit vyuzitelnost a prakticnost, ale kdyz se podivam na tvary a hrany celeho GS, nepripada podle me a meho vkusu v uvahu nic jineho nez hranaty origo, TRAX....aj. Kdyz jsem se podival na ty fotky LC s plastaky, pobavil jsem se stejne jako v sekci "Ftipy - cikánsky BabyBox"). To je proste tragedie
.. a vidíš a to je právě dle vkusu každého soudruha
mě se naopak černá plastová givina jako topcase na 12-ce líbí, možná í díky tomu "kulatýmu" tvaru ... boční hliníkače se mi taky líbí , ale hranatý hliníkový topcase, to nemusím ... ( možná trochu zega pro - ten nízkej)
Upravil chstepan dne 08.01.2014 11:56
(ch)stepan
Má tady někdo LC s kuframa Trax?Pokud ano můžeš vložit foto jak to vypadá v reálu?Fotka v eshopu je nějaká divná.Chtěl bych vidět hlavně uchycení horního kufru.
.
PavelDR napsal:
Má tady někdo LC s kuframa Trax?Pokud ano můžeš vložit foto jak to vypadá v reálu?Fotka v eshopu je nějaká divná.Chtěl bych vidět hlavně uchycení horního kufru.
Ja prave ty Traxy videl v Ostereichu a pokud bych jednou menil Stelvio za GS, pro me jasna volba. Vypadaly na tom fakt dobre. Jen muj nazor
docik napsal:
.. a vidíš a to je právě dle vkusu každého soudruha
mě se naopak černá plastová givina jako topcase na 12-ce líbí, možná í díky tomu "kulatýmu" tvaru ... boční hliníkače se mi taky líbí , ale hranatý hliníkový topcase, to nemusím ... ( možná trochu zega pro - ten nízkej)
.....naprostý souhlas. Pravé velikost je limitujici a pak ještě aerodynamika a turbulence. Objednal jsem zaobleny Tray, ale nevím zda-li ho pouziju. Pokud se mi to bude líbit, tak to nafotim, aby to bylo pořádně vidět.
PavelDR napsal:
Nejedna se sice o Trax, ale u LC pro uchyceni Givi, Kappa, Trax, Tray je zapotřebí ještě tento doplněk. http://www.hzmoto.cz/cz/e-shop/1099915/c6151-bmw/bmw-r-1200-gs-lc-2813-29-horni-nosic-swmotech-steel-rack.html I u originálu je zapotrebi vyměnit část nosice (v hodnotě kolem 2500,-)a pak je tam možné teprve pridelat vario. Pokud to nepůjde chytit bez tohoto doplňků, tak to nafotim a dam vědět.
nej plotna od SW-MOTECH co kdy udelali jeji modifikaci uz mam dva roky na sve masine jde na to pridelat spousty druhu kufru
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ja je prohlidnul na motorce Jardy Simy F800GS a vypadali dobre ale jsou to opravdu velky bedny
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Ja je prohlidnul na motorce Jardy Simy F800GS a vypadali dobre ale jsou to opravdu velky bedny
Velký bedny se můžou na dovolenou hodit,jen nesmí být moto širší než autobus.Teď jsem na ně psal poptávku,protože nikde nemůžu najít horní kufr,tak nevím jestli dělají jen ta boční?Taky se mi zdá,že by do zámků mohl jít klíč od BMW,tak čekám co mi prodejce napíše.
.
Fujitsu napsal:
Zdravím mám objednaný LC ADV a řeším jaký kufry na to.Motorka mi přijde s origo držákem na bmw kufry, koukal jsem na to uchycení kufrů na moto a nevypada to špatně.Ten novej systém uchycení od touratechu taky ale není špatnej.Hlavně žádný puky, měl jsem varadero a tam to byla paráda.Tak nevím který kufry jsou lepší, bmw nebo touratech zega pro2.
Kdybych si objednal novy LC ADV, objednal bych si rozhodne jedine orig. ALU kufry.
Tak jsem to včera večer poskládal a jak jsem kdesi ve vláknu slíbil, tak jsem ten kufr, který se velké většině nelíbí, nafotil, aby byla konečná představa, jak to vypadá v reálu. Především si myslím, že je důležitý, jak je to barevně sladěný, protože tvar není podle mě až tak důležitý. Pak už jen ta maličkost ohledně nutnosti rozměru, o které jsem se zmiňoval ve vlákně. Tak co vy na to?
Choseman přiložený následující obrázek:
...a ještě ze zadu. S kufry origo vario to vypadá dobře a překvapila mě funkčnost DO. Jen jsem to raději nezapojoval na brzdová světla. Přeci jen by to byl zásah do instalace a vzhledem k záruce a podmínkám....zkusím se na to zeptat při servisu. Stejně si nejsem jistý, že to svítí nějak extra, ale pokud máte někdo jiné zkušenosti. Tak dejte vědět.
Choseman přiložený následující obrázek: