Jarys napsal:
tak zatím holka dojela do Káhiry za cca dva měsíce, jestli teda na jejích stránkách dobře funguje ten spot.
ja myslim, ze ted ma v provozu predevsim g-spot
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jezek napsal:
nevím nevím.. my jsme jí pomoc nabídli a holka si do dnes neudělala čas aby dojela sponzorskou smlouvu podepsat.. Já mám z toho trochu jiný pocit.. Ale radši si nechám názor pro sebe..
Jestli to nebude vadit, necham si svuj nazor stale pro sebe..
kanecek napsal:
Já obdivuji její volnomyšlenkářství... a taky jí to moc přeji.
co je hezkeho na s.ukani obcanu, co tvrdi o tobe a tvoji matce, ze jsou spina?
mmch nejhur se egyptani divaji na rusky, cesky, ukrajinky, sloveny.. fakt nam delate vybornou reklamu. Je fakt tragedie cist, co si rikaji mezi sebou.
Pointa je, ze z pohledu egyptoslimana to co udelala Katarina SLUSNA HOLKA NIKDY NEUDELA.
Upravil hicks dne 17.06.2013 15:04
17 cm
radovant napsal:
Hicksiii, nezacinej zas On je mozna skvely krestan v kostele kazdy den kolem seste...
muze to byt Kopt.. ale jsem hoodne zvedavej. HODNE.
ten rychly snatek je podezrelej.
17 cm
"ťažka kombinácia viem.. rozdielne kultury, národnosti..
strašidelné príbehy, ako my europanky unášame po rozvode deti, ako arabi zamykajú a nevážia si ...ženy..
Ako jediné o čo im ide sú víza..
A úmysel europanok je dostať sa k tropickému ovociu, moru a nebodaj k peniazom.. "
ten "unos" po rozvode je nejspis narazka na Shariu, kde deti po rozvodu SAMOZREJME pripadaji otci.
Resp. pokud jsou hodne male tak matce, nicmene nasledne (zvlast holcicky) rychle zpatky k tatinkovi, aby s nimi novy manzel matky nemohl spat.
vzhledem k tomu, ze mochamed se v 50ti vychrapal s devitiletou aishou, tak to je realne riziko.
Upravil hicks dne 17.06.2013 15:09
17 cm
radovant napsal:
Hicksiii, nezacinej zas On je mozna skvely krestan v kostele kazdy den kolem seste...
muze to byt Kopt.. ale jsem hoodne zvedavej. HODNE.
ten rychly snatek je podezrelej.
Proste je holka trochu rychla a emotivni... Obecne zapaleni bez nasledneho "nech si to rozlezet" jsou ve vetsine pripadu pak veci kterou litujes.
Ja se ani po temer deviti letech zenit radsi nebudu Jeden nikdy nevi, tak proc riskovat
radovant napsal:
Proste je holka trochu rychla a emotivni... Obecne zapaleni bez nasledneho "nech si to rozlezet" jsou ve vetsine pripadu pak veci kterou litujes.
je to bitch.
ALE
JA TO RIKAL OD ZACATKU.
Upravil hicks dne 17.06.2013 15:11
17 cm
Nikdy nevis, pokud to dela zadarmo, tak neni. Ale mozna potrebovala penize aby mohla pokracovat, tak to vyresila takhle... Ale nemyslim si Nejjsem psycholog, takze tezko soudit co je zac, ale zda se byt ten typ cloveka co se pro neco zapali hodne rychle. Pokud ji to v zivote bude vychazet a nepadne na drzku (jo jsou i takovi co jim to prochazi cely zivot), tak je to supr. Ja doufam ze tu cestu dokonci. Fakt ji drzim palce. Tak jako kazdemu co se do toho pusti. To ze je "cakla", nevadi. Pokud by kazdy jen sedel a nikdy se pro neco nezapalil a nesel si za svym napadem, tak jsme porad v jeskynich a lovime mamuty (pripadne trhame rostlinky) a nejezdime na motorkach, nepiseme na forum
Jo a co je nejhorsi, mozna nezname Hicksuv (Higgsuv, nebo jak se to sakra pise )boson
Upravil radovant dne 17.06.2013 15:16
radovant napsal:
... tak jsme porad v jeskynich a lovime mamuty ...
Jen taková technická ...
A kde bys ty mamuty chtěl lovit ?
Hmmm to je pravda, oni by za mnou asi do te jeskyne nedorazily... Kazdopadne to bylo jen prirovnani, popis situace, uvaha... Jen nechtej abych se dal do hlubokeho filozofovani, to by bylo k neprospechu moji klavesnice a taky by to asi nikto necetl
radovant napsal:
je to bitch.
ALE
JA TO RIKAL OD ZACATKU.
Ty toho dycky nažvaníš. Tím neříkám, že zrovna teď nemusíš mít náhodou pravdu.
Paul napsal:
Já bych řekl, že je nám po tom h*vno, ať si dělá co chce..
s tím bych velmi souhlasil za předpokladu, že vyrazí na cestu za svoje a hlavně to nebude vytrubovat do světa, má závazek finanční i morální.
ženské emoce jsou jedna velká neznámá, a teď bychom se vůbec nemuseli divit, proč drží muslimové ženy zkrátka, Katarina a 50% rozvodovost u nás by mohla ledacos napovědět.
červenej Elf
Paul napsal:
jenomze dost mozna tu nejakymu chlapovi bude ta jedna zenska chybet, vis?
slimani si baby hlidaj a my se k nim moc nedostaneme.
17 cm
Paul napsal:
jenomze dost mozna tu nejakymu chlapovi bude ta jedna zenska chybet, vis?
slimani si baby hlidaj a my se k nim moc nedostaneme.
Neni to nakonec uplne jedno. Pokud je holka spokojena a podle tech jejich rozhovoru co jsem ruzne cetl, byla nezadana, tak asi po teto strance ji tady postradat zadny Honza/Jano z CeskoSlovenska postradat nebude