bohumil napsal:
já přijedu f sobotu ráno a odpoledne pojedu dom.Vyjíždku na oběd si dám sám,nějaků kratší tak si semnů nedělejte starosti.Toš se na vás na fšecky už moc těšim
Tož Bohušu, budeš mnět klobáski?
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Ať se přihlásí ten, z jehož zrdcadlovkou jsem naposledy běhal vožralej na večírku a snažil se fotit... slíbil ty fotky,,,, já tentokrát bez alkoholečku tzv. "Na Zetora" a jenom na sobotu, rad bych s Tondou na vyjížďku...
parukar přiložený následující obrázek:
Parukar napsal:
Ať se přihlásí ten, z jehož zrdcadlovkou jsem naposledy běhal vožralej na večírku a snažil se fotit... slíbil ty fotky,,,, já tentokrát bez alkoholečku tzv. "Na Zetora" a jenom na sobotu, rad bych s Tondou na vyjížďku...
No to musí být strašný fotky...jsem i vcelku rád, že se neozval...
Parukar napsal:
Parukar napsal:
zrušili mi dovču, tak bych se na Vás mohl doject v tomto termínu podivat.
Doufám, že přijede paní Vevisová. Letos jsem jí ještě nic nevyvedl.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Eman_ napsal:
A kuciiii..jedou tam i lehkozivky ze spolecnosti co vydává maly zluty katalog bez cen a nebo to bude v klasovkem stylu jako drive bez celebrit a financnich natlaku?
Stejnou otázku už někdo položil pár stránek zpátky :-).
Jinak to vypadá, že dorazím .
tak pokud nezaprší nezmoknem a dojedem stan a dvě osůbky..konečně poznáme drndy co tady vévédí popularitou místnímu plátku
Upravil czunik dne 29.07.2013 09:33
http://czunici.ra...
Tak my taky dorazime, jestli se nestane neco strasnyho. Dva lidi, patek az nedele. Spani na 80% v ubytovne, zbylych 20% je na stan nekde mezi Medikem a Hasicem
vlastimil napsal:
Já bohužel jako obvykle nepřijedujímá mne hrůza z toho že bych tam osobně potkal spoustu lidí kteří zde dopisují a kromě toho nemám navigaci....
To mě mrzí, připravil jsem Ti malý dárek a také jsem chtěl zapít úspěšný kup.
Jo a zjistil jsem, že bez navigace se dá také cestovat!
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
vlastimil napsal:
Já bohužel jako obvykle nepřijedujímá mne hrůza z toho že bych tam osobně potkal spoustu lidí kteří zde dopisují a kromě toho nemám navigaci....
To mě mrzí, připravil jsem Ti malý dárek a také jsem chtěl zapít úspěšný kup.
Jo a zjistil jsem, že bez navigace se dá také cestovat!