Nic se tady neděje, tak pro čtení Hixovi, když se tak ohání zákony.
Už se tu z toho stává tragikomedie...
Zákon č. 140/1961 Sb., trestní zákon
§ 198 Hanobení národa, etnické skupiny, rasy a přesvědčení
(1) Kdo veřejně hanobí
a) některý národ, jeho jazyk, některou etnickou skupinu nebo rasu, nebo
skupinu obyvatelů republiky pro jejich politické přesvědčení, vyznání nebo proto, že jsou bez vyznání,
bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.
Motovýrobky obsahující HALAL kůži vs. ty "bezpečné"
Přidané 21.05.2013 14:15
A ještě následující paragraf
§ 198a Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod
(1) Kdo veřejně podněcuje k nenávisti k některému národu, etnické skupině, rase, náboženství, třídě nebo jiné skupině osob nebo k omezování práv a svobod jejich příslušníků, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.
(2) Stejně bude potrestán, kdo se spolčí nebo srotí k spáchání činu uvedeného v odstavci 1.
(3) Odnětím svobody na šest měsíců až tři léta bude pachatel potrestán,
a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem, nebo
účastní-li se aktivně činnosti skupin, organizací nebo sdružení, které hlásají diskriminaci, násilí nebo rasovou, etnickou nebo náboženskou nenávist.
Přidané 21.05.2013 15:15
ripper napsal:
(1) Kdo veřejně hanobí
skupinu obyvatelů republiky pro jejich politické přesvědčení, vyznání nebo proto, že jsou bez vyznání,
Rippere ty jses ale fakt hloupěna.
Pokud bys to domyslel do dusledku, nemohl bys podle tohohle paragrafu kritizovat vubec nikoho, ani nacky ani skalni komouse, nikoho
Upravil hicks dne 21.05.2013 15:20
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Přidané 21.05.2013 15:18
Joe napsal:
To jsou pytloviny. Kubo ty bejku. Nemám problém se shodnout téměř s kýmkoli i tebe vcelku respektuji a mám tě svým způsobem rád, ale čeho je moc, toho je příliš. Jak si myslíš, že jsem zabíjel jehňata a kůzlata, když jsem je choval. Bylo mi jich líto a radost jsem z toho neměl. Neznám nikoho, kdo by mlátil kůzle do hlavy, aby je omráčil.
az k vam zavedou elektrinu, muzes pouzivat tu
ne ale vazne... porazka bez omraceni je skutecne nelegani a to uz dlouho.
17 cm
Přidané 21.05.2013 17:21
hicks napsal:
ripper napsal:
(1) Kdo veřejně hanobí
Rippere ty jses ale fakt hloupěna.
Pokud bys to domyslel do dusledku, nemohl bys podle tohohle paragrafu kritizovat vubec nikoho, ani nacky ani skalni komouse, nikoho
Milý Keksíku,
zase další urážka, jak jinak. Kdo je jaká hloupěna si možem někdy popovídat. Musel jsem napsat něco na čem by ses chytil, když nejsi schopný reagovat na moje předchozí příspěvky.
Tvoje reakce je ve stylu našeho lidového pana prezidenta. Ty určitě číst dobře umíš, takže sis to přebral zase tak jak se ti to hodí. Tam se nepíše nic o kritizování, ale hanobení... A nemusím to vztahovat na muslimy, ale třeba na sebe.
Přidané 21.05.2013 17:23
ripper napsal:
Tam se nepíše nic o kritizování, ale hanobení... A nemusím to vztahovat na muslimy, ale třeba na sebe.
ja jsem te nehanobil, ja jsem te analyzoval
17 cm
Přidané 21.05.2013 17:38
Už ses asi intelektuálně vyčerpal, tak zkus najít jiné téma, kde všichni podporujeme terorismus, týrání zvířat (nebo dokonce lidí) a bůhvíco ještě.
Ať furt nemusím číst demagoga Zemana.
Upravil ripper dne 21.05.2013 17:42
Přidané 21.05.2013 21:15
Petr 11 napsal:
Joe napsal:
To jsou pytloviny. Kubo ty bejku. Nemám problém se shodnout téměř s kýmkoli i tebe vcelku respektuji a mám tě svým způsobem rád, ale čeho je moc, toho je příliš. Jak si myslíš, že jsem zabíjel jehňata a kůzlata, když jsem je choval. Bylo mi jich líto a radost jsem z toho neměl. Neznám nikoho, kdo by mlátil kůzle do hlavy, aby je omráčil. Pokud by jsi se pořádně netrefil, tak nářek toho nebohého zvířete je slyšet několik kilometrů. Zkrátka se několikrát nadechneš a jdeš na to. Garantuji ti, že pokud to uděláš rychle, tak do minuty je po všem. A vcelku mne deptá jak se snažíš působit na myšlení ostatní a vnucuješ jim neustále svůj názor. Pokud budeme vedle sebe žít, uznávat a snažit se pochopit jeden druhého bude dobře.
Kdyz on je problem v tom,ze druha strana vedle nas zit chce taky,ale bez toho,aby nas uznavala a chapala...mozna,ze az par zanicenejch mladejch rucnikaru prinejmensim zapali na ulici par aut ve jmenu podpory treba sariji v cesku a nejaky budou patrit zdejsim prispevatelum,treba jich par pochopi...pisu prinejmensim,protoze varianta,ktery bych se nechtel dozit uz vubec je odebrani se k 60 pannam spolu s par nevericimi...a pokud je tohle demagogie,tak ja to vidim spis jako strkani hlavy do pisku a nevnimani reality...
Řídím se heslem žij a nechej žít, ale jak mne někdo n...re, tak se neznám a už vůbec nesnáším rasismus, ať z jedné či druhé strany. Mně je jedno jestli je člověk černý nebo třeba modrý nebo jestli věří v boha, aláha nebo třeba ďábla hlavně když s tím neobtěžuje ty, co to nezajímá. Rád si to poslechnu a vytvořím si vlastní názor a to je tak vše.
Upravil joe dne 21.05.2013 21:20
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Přidané 21.05.2013 21:38
hicks napsal:
az budu ohromovat lidi jako ty, asi si pujdu podrezat zily.
Začni. Nebudeš mě chybět
Mimochodem jsi mě potvrdil vše, co jsem se snažil kulatně zaobalit, abych neurazil.
Doporučuji Ti, po zralé úvaze na Tvé reakce, se mě obloukem vyhnout. Nejpozději potom, co zkozumuji 6 pivo a vzpomenu si, že moje slitování s Tvou osobou je menší než urážky, kterými jsi mě nepokrytě počastoval.
Žij si ve svém růžovém domečku, ale buď prosím ve střehu - potrénuj svůj pud sebezáchovy.
To co jsi napsal, mě pokud možno vyslov přímo do tváře. Odstraníš zbylé civilizační zábrany a setkáš se s nefalšovaným barbarem, jak po tom v skrytu duše toužíš. A neboj, bolí to až potom.
Nemám dále potřebu se k dalším výplodům tvé choré, asociální mysli vyjadřovat. Umím se protivit demagogii, ale ty mě za to nestojíš ani ze sportu. Každý najde jednou svůj Rubikon. Můj jsi právě nalezl.
Stačí už jenom krok brouku
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Přidané 21.05.2013 22:04
hicks napsal:
Joe napsal:
To jsou pytloviny. Kubo ty bejku. Nemám problém se shodnout téměř s kýmkoli i tebe vcelku respektuji a mám tě svým způsobem rád, ale čeho je moc, toho je příliš. Jak si myslíš, že jsem zabíjel jehňata a kůzlata, když jsem je choval. Bylo mi jich líto a radost jsem z toho neměl. Neznám nikoho, kdo by mlátil kůzle do hlavy, aby je omráčil.
Přidané 21.05.2013 22:24
glock7 napsal:
hicks napsal:
Joe napsal:
ten kriminalizujici znasilneni a tyrani zvirat na 100%
17 cm