.. s tim tak uplne nesouhlasim. Krome zlesickych vracecek ten manik s GoldWingem jel jak z praku a na nemecky strane, kde to neni tak klikaty a maji lepsi silnice, proste zmizel... Evidente to mel v ruce a ten 18ctkovej sestival boxer jede fest.
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Ono je to stejný jako K 1600 GT/GTL nato jakej je to parník tak to letí jako praštěný.. Jen příklad 5000 ot na 6st povná se 160.. A pořád tam je ještě dost otáček k dobru..
... servis a diagnostika BMW Motorrad
1x strom + 1x neco divnyho asi triumph... ke Kninu se blizili jakoze rychle... ale pak na stopku se vlece krokem a vokouni na zcela jasnou dopravni situaci. Tak jsem mu pres tu stopku ujel... jeste se snazil mne dohnat v tom odbocovaku vpravo a pak v kopci.. ale to uz se tepajici bavorsky pyj chystal nafackovat dvema dalsim TOTALNE vyparadenejm nahacistum v kozenejch krasnobundickach :) na jednoho jsem dokonce MUSEL TROUBIT, neb ty jelita jeli prostredkem...
...kdyz jsem vyjizdel nahore u male hrastice.. tak ani na konci rovinky nebyly videt svetla.
toz za dnesek... 4 kredity.
akorat asi budu muset ubrat.. nejspis jezdim autem rychlejc, nez na moto.. dneska mi prislo, ze se vsichni nejak vlekli a cely to bylo zpomaleny.
Upravil hicks dne 08.03.2014 19:49
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
becka napsal:
hicks: kde bereš jistotu, že každýho koho předjedeš chce závodit? možná by ses pak divil...
hele nekaz mi radost z dnesnich 4 zarezu mmch minimalne jeden z tech enduristu zavodil.
17 cm
chstepan napsal:
.. chlapci a chlapi (dámy prominou) to se fakt cítíte tak poníženě když Vás někdo předjede ?
.. a naopak se Vám zvedne sebevědomí, hrdost či co , když někoho předjedete Vy ? ...
asi nemám závodnickýho ducha ,ale mě víc potěší "gesto poděkování" když se uhnu, nebo umožním předjet rychlejšímu a ten pak "poděkuje" ...
... párkrát mě už někdo zkoušel "vyštengrovat " k závodění ... ale neuspěl ... hold nemám potřebu se s někým porovnávat či léčit ego ...
Já na motorce pokud možno nezávodím,nemám tolik najeto a nářadí a chci ještě potom večer vidět večerníčka.Jenže mám 1,4 yetiho čipnutýho na 120 kW a na zadku naleno 1,2 TSI.Nevíte co to dělá s borcema v TDI octavkách,jenže tu mám jeden táhlem kopec s dvěma pruhy,tam mě za každou cenu chtějí drtit,nechám je předjet a pak dam za 3 a ''proletím,,okolo nich nahoru a za nimi jen černý oblak,můžou se p....t
Upravil strogas dne 09.03.2014 07:37
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
strogas napsal:
[quote][b]
Já na motorce pokud možno nezávodím,nemám tolik najeto a nářadí a chci ještě potom večer vidět večerníčka.Jenže mám 1,4 yetiho čipnutýho na 120 kW a na zadku naleno 1,2 TSI.Nevíte co to dělá s borcema v TDI octavkách,jenže tu mám jeden táhlem kopec s dvěma pruhy,tam mě za každou cenu chtějí drtit,nechám je předjet a pak dam za 3 a ''proletím,,okolo nich nahoru a za nimi jen černý oblak,můžou se p....t
Řidiči Oktávií TDI jsou hustokrutí. Hlavně ti, co tam mají ještě nějaký tuning. Předčí je pouze řidiči Superbů, ale těch je méně...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
No jako bacha... Minulý týden jsem jel do práce naftovou 1.9TDi a na přivaděči před Plzní mě v rychlosti kolem 120-130km/h vzal řidič Citroenu AX. Jako na to, že to auto má jen 3 šrouby na kolech a nemá to pětku, tak jsem ho raději nestíhal, protože jsem se bál, že mu něco ulítne...
chstepan napsal:
.. chlapci a chlapi (dámy prominou) to se fakt cítíte tak poníženě když Vás někdo předjede ?
.. a naopak se Vám zvedne sebevědomí, hrdost či co , když někoho předjedete Vy ? ...
asi nemám závodnickýho ducha ,ale mě víc potěší "gesto poděkování" když se uhnu, nebo umožním předjet rychlejšímu a ten pak "poděkuje" ...
... párkrát mě už někdo zkoušel "vyštengrovat " k závodění ... ale neuspěl ... hold nemám potřebu se s někým porovnávat či léčit ego ...
jo to je nejlepsi. mmch 120kw je docela masakr, ne? tam krome turba lejes i metyl, ne?
17 cm
chstepan napsal:
jo to je nejlepsi. mmch 120kw je docela masakr, ne? tam krome turba lejes i metyl, ne?
chstepan napsal:
A za chvilku bude kouřit černej dým i z tvýho auta...... nemáš to malinko přečipovaný?!
ja ne.. ja mam pridusenej dvoulitr s cedulkou 1.6i ja bych naopak potreboval ridici jednotku ze 118ky, ktera je mechanicky stejna (motor).
17 cm
Hlavne si nerobte skoro na jar "zárezy".A pokojne sa nechajte "ponížiť". Asfalt studeny, človek po zime tuhý....
Ja jazdím teda celú zimu ale ked presadnem na 250kg stroj, tak tie prvé týždne sa
znova "zbližujeme".
Po víkende človek nič iné nepočuje len ten sa zabil tam ...ten mal nehodu tam....
Kubo myslíš že to na tom suchým slaboučkým motoru pomůže. Když bawor tak 6ti vál , to by se ti líp ponižovalo když se ti to líbí. Se obávám že s tou 116 moc HITparády neuděláš.
...na motorce mám necelých 115kW a to docela masakr je...v autě necelých 150kW, tam to masakr ani moc není...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
...na motorce mám necelých 115kW a to docela masakr je...v autě necelých 150kW, tam to masakr ani moc není...
On asi hicks ještě neřídil auto které by mělo víc něž těch 120kw a nebo nás jen zkouší a dělá si z nás prču
tak... ja jsem vyrost na 110kw honde + 220konovym STcku mondeu (ten policejni model). STcko nam zralo trvale 18 litru a gumy vydrzely pod 20 tisic. never more.
co nechapu k cemu je ti tolik koni v zatacce, ze ktere stejne v 80ti vyletis ven.
Ted jsem najel pres 8000 s Countrymanem (cca X1 s jinym rozlozenim hnacich momentu a kastli). Takze v moji aktualni ridicsky fazi je ideal:
- velikost cca BMW1/3/X1 coutryman
- DOBRA TRVALA ctyrkolka
- rozlozeni hmotnosti mezi predni a zadni napravu
- 2.0D 6tikvalt s rozumnou spotrebou
to vse ma prave ten Countryman. Zatacky muzes jezdit na hranici adheze... a 200 po rovince mi prijde ****ni.
17 cm
Milda_Km napsal:
Kubo myslíš že to na tom suchým slaboučkým motoru pomůže. Když bawor tak 6ti vál , to by se ti líp ponižovalo když se ti to líbí. Se obávám že s tou 116 moc HITparády neuděláš.
zalezi kde.. nemam ambice nekoho honit po rovince. Ja bydlim v zatackach
17 cm