na viku jen kulicka a spojuje to rameno http://www.sunnys...01u-a.html
ale primarne to mam samozrejme dopredu na leseni na kameru a taky do auta detem dozadu na dlouhe cesty na tablet .....
stolek sem delal prave, jak pise tomas, kvuli zadum, takhle je pri sezeni na zidlicce v idealni vysce a neni potreba se ohybat a pritom se pouzijou veci co se stejne vezou.....
ta teda vychází hodně levně, na aliexpressu jsem to našel nejlevnější asi za 24 dolarů :-D máte s tím někdo zkušenost, zda to alespoň trochu drží ??
ja s originalem....... vydrzela fak dost...
Prave ze vydrzi, jinak kdyz to vybehlo k prodeji byla i za 350,- ale ted uz pod 600,- ani na ebay nesezenes.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
vorel: to by sedelo, u me si na to sedl clovek s 165kg a vydrzela dve hodiny bez ujmy
Čeština můj koníček
Tak info o zidlicce z Lidlu, je nejmin o 1/2 vetsi slozena nez ta z Ciny, ale je to tim ze ma festovnejsi konstrukci - tlusci trubky a na vetsi plast na zasouvani tycek a stredova tycka je dvojita
Čeština můj koníček
Tak já se byl na tu stoličku v Lidlu dneska mrknout a když je složená tak je to celkem velký balíček.
Se složenim a rozloženim jsem celkem bojoval (a ne jen já). Je sice dobrý, že jdou ty tyčky do sebe i do toho plastu hluboko, ale o to hůř se skládala a naopak.
A když jsem jí chtěl rozložit tak mi zustala ta plastová záslepka z tyčky v tom plátně a už nešla ven.
Nechci tě urazit, ale u nás doma to skládal synek co mu je 12 let a složil to bez problémů (jen s posledním nasazením látky na tyčku jsem musel pomáhat - je to hodně našponovaný - dal by to i sám, ale bál jsem se - přecijenom nemá v rukách takovej cit).... podotýkám, že to skládal poprvé v životě... to s tou plastovou botkou máš pravdu, stačilo nasadit zpátky na tyčku když to zůstalo v té látce a příště vyndyvat tyčku pomocí viklání a né tahu ven.... co se týče pevnosti, tak podle mne je to naprosto v pohodě... plast je hodně předimenzovanej, tyčky se zdají být bytelný a i s mejma 103 kilama se dá i houpat na zadních nožičkách bez poškození....můj názor je to super židlička...
Upravil AKHB dne 11.08.2016 20:11
BMW R1150GSA - nejlepší pohled na svět je ze hřbetu hrocha...
AKHB napsal:
Nechci tě urazit, ale u nás doma to skládal synek co mu je 12 let a složil to bez problémů (jen s posledním nasazením látky na tyčku jsem musel pomáhat - je to hodně našponovaný - dal by to i sám, ale bál jsem se - přecijenom nemá v rukách takovej cit).... podotýkám, že to skládal poprvé v životě... to s tou plastovou botkou máš pravdu, stačilo nasadit zpátky na tyčku když to zůstalo v té látce a příště vyndyvat tyčku pomocí viklání a né tahu ven.... co se týče pevnosti, tak podle mne je to naprosto v pohodě... plast je hodně předimenzovanej, tyčky se zdají být bytelný a i s mejma 103 kilama se dá i houpat na zadních nožičkách bez poškození....můj názor je to super židlička...
V pohodě , ale mně už tam nešlo to třetí nasazení látky.
Stál vedle mně chlápek co si jí chtěl koupit na ryby tak to taky zkoušel a nepovedlo se to ani jemu. Tak to taky vzdal.
Bych se ani nedivil, že jedinej vadnej kus jsem vzal do ruky právě já, to se mi stává uplně běžně.
Ale bytelná asi opravdu bude, ty plasty jsou opravdu masivní.
AKHB napsal:
Dnes jsme též zakoupili 2 ks a mohu potvrdit Tvoje slova.. přesně jak píšeš.. zdá se to relativně bytelné, ani s mýma téměr 100 kg jsem neměl pocit, že se to zlomí.. při normálním použití to asi bude normálně držet.. schválně jsem to vážil, má to 1120 gramů, tedy trochu víc než uvádí etiketa na obalu, ale to je už asi kolorit, psát míň, než je skutečnost.. zkráceně si myslím, že za ty peníze to jde
Ja bych koupil taky jen mi vadi, ze to je vetsi jak ty z Ciny, ale stolek sem si koupil .
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Ja bych koupil taky jen mi vadi, ze to je vetsi jak ty z Ciny, ale stolek sem si koupil .
no tahle z Lídlu bude asi trochu bytelnější.. má totiž masivnější ten kříž a spojují to dvě tyčky, zatímco z Číny jenom jedna.. ale těžko soudit, tu čínskou jsem naživo neviděl..
cinska je mene masivnejsi uprostred jedna tycka , ale ta je zase silnejsi nez ty ostatni, me slouzi dobre stejne jak ostatnim 8 klukum z party kteri ji ted meli v Bosne, prosily vahovy zatizenim 75kg-156kg
Čeština můj koníček
Tak já jen rychlofku k židlím z Lídlu (třeba někomu pomůže při rozhodování), po koupi,vybalení a poskladání je prvotní dojem po usednutí zklamáním, sédák je krátký tak sezení je takový neuvolněný možná až křečovitý (ale nikdy jsem na podobný židli neseděl tak třeba to u takových židlí je), jináč ale, přijela nám návštěva a já si sedl na rozloženou židličku a zhruba po hodině se přistihl jak sedím a neřeším jak nepohodlná ta židle je, tož tak, já jen že židle je pohodlná jak moc chceme a co po ní chceme, já si ji nechám, na to moje cachtání ....