Tak jsem mel premieru vcera na hrazi na Secske prehrade. Pred skupinou peknych holek jsem se skacel jak pytel brambor Behem vteriny se mi nalil aspon hektolitr adrenalinu do hlavy a masina letela nahoru rychlosti blesku a tech spostecjh slov... Damy nedamy, zjistily jak je ta nase rec takova, pekne barvita...
....cece,co jsi tam dělal v tom centru nejcentrovatejsim. Takhle byt středem pozornosti. Dojela i TV Nova ;o))
Ja zjistil,ze v Liberci v levotocive zatacce mezi divadlem a poštou je asfaltohad,na kterým skutr klouze jak svina. Normální moto to ani neregistruje,ale ta menší kolecka s těmi pryzemi ano.
www.jantruhlar.cz
WanChuan napsal:Co tam máš za motor? Že si to mohl nechat ležet........
...je to 250ccm...odjelo to na odtahu rovnou do Yamahy, bude to zralé na generálku, pokud to nevyměním za něco nového...
De fakto všechny plasty, zadní stavitelná Bituba na odpis, airbox, možná variátor, nevím co zadní kyvka, výfuk.....atd...
Už jsem cestou z chirurgie a RTG byl v Hondě, ale do nové Forzy dávají jen 125ccm motor, kdyby to byla 300ccm, hned objednávám, protože jinak je fakt parádní (chvíli bych váhal, jestli né X-Max 400)
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Nip tak to jsem rád za ty své kotrmelce...
X-ka jsou moc pěkná verbež... na pohodlíčko stejně jako Burgmani, Ale zase na druhou stranu v čistém centru tě ta mrňavá 125cka spráská jak psa-))
Ber co ti víc sedí a nehleď vlevo vpravo !!!
Opodeldok máš??? já jen aby jsi se udržoval správně "...Namazaný..."
WanChuan napsal:X-ka jsou moc pěkná verbež... na pohodlíčko stejně jako Burgmani, Ale zase na druhou stranu v čistém centru tě ta mrňavá 125cka spráská jak psa....
...URČITĚ NE...JE TO O SRDCI....:-)))))))
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Dedkoid napsal:
Jen od hlíny, jel jsem hezky po prdeli. Ale bylo to v pikosekundě. Byl to takovej ten lesklej asfalt + mokro. Ani protikluz nepomhl.
A hodně jsi to točil? Nebo stačilo maličko poklopit a už to frčelo? Njn ani protikluz není všemocný zdá se :-)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
ty leskly fleky jsou ted na podzim tezce o drzku mne to ustřelilo i při konstantni rychlosti 120 - jen sem jel do kopce a po rovine !!!!
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)