Od podzimu začala Benzina dávat 10% bioložky i do Vervy .... aspoň teda na všech pumpách, kde se změnilo značení na pistoli z E5 na E10 a všude, kde jsem to natankoval, jsem se na to zeptal obsluhy a ta mě to potvrdila
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Od podzimu začala Benzina dávat 10% bioložky i do Vervy .... aspoň teda na všech pumpách, kde se změnilo značení na pistoli z E5 na E10 a všude, kde jsem to natankoval, jsem se na to zeptal obsluhy a ta mě to potvrdila
to je sice pravda, že navýšila podíl na 10%, ale nemělo by se jednat o klasický biolíh co je v 95, ale o nějaký lepší který zaručuje stejnou skladovatelnost jako u benzinu bez biolihu
nemít GS, stojím tam ještě dnes https://www.motor...uid=344094
Ahoj. Situace: ihned po natankování (do plna) se mi ukáže, že mám nadrz prázdnou. Po pár Km se mi ukáže full a už full zůstane. Maximálně mi zmizí jedna čárka až do dalšího tankování (+- 400Km). Taky v pytli pásek? Nebo kouslej plovák (pokud ho tam mám) (jak to zjistím bez rozebrání?) Díky za postřehy
Ahoj. Situace: ihned po natankování (do plna) se mi ukáže, že mám nadrz prázdnou. Po pár Km se mi ukáže full a už full zůstane. Maximálně mi zmizí jedna čárka až do dalšího tankování (+- 400Km). Taky v pytli pásek? Nebo kouslej plovák (pokud ho tam mám) (jak to zjistím bez rozebrání?) Díky za postřehy
bmwgsa napsal:
Mozna kdybys misto 3 stejnych prispevku napsal co mas za motorku, jaky rok tak by se ti dalo pomoct
Snažil jsem se dvě otázky smazat, nepovedlo se ???????. Jsem ve vlákně R1200GS, GSA, tak asi budu mít R1200GSA. A Ano mohl jsem uvést rok. Takže, mám 2008.
bmwgsa napsal:
Mozna kdybys misto 3 stejnych prispevku napsal co mas za motorku, jaky rok tak by se ti dalo pomoct
Snažil jsem se dvě otázky smazat, nepovedlo se ???????. Jsem ve vlákně R1200GS, GSA, tak asi budu mít R1200GSA. A Ano mohl jsem uvést rok. Takže, mám 2008.
Se divim ze vubec potrebujes poradit kdyz jses tak chytrej..
bmwgsa napsal:
bmwgsa napsal:
Co to meleš? Ti někdo sebral kindervajíčko ne?
Je dobrý, se tu hned na startu dobře zapsat
Zkus pár nádrží prolit nějakým lepším benzínem. Jinak výměna pásku + nutná kalibrace.
Upravil Fojtik Design dne 24.05.2022 21:47
ja mam pasek asi treti, meneno jako zarucni oprava, zatim tri roky je klid, alek to odejde , predelam na plovak, je to tady na foru uz popswane, odzkousene. pomahal jsem s tim s diagnostikou Kamilovi a co mam info tak uz pres rok jezdi bez problemu. Jeste loni to vyslo v ,aterialu cca 3.500 kc kdezto pasek je uz myslm kolem 4.700 s nejasnou zivotnosti.
MTV napsal:
Tak se taky pochlubím dnešní příhodou s palivoměrem. 1200 GSA DOHC, takže asi tam mám plovák. Jedu si po dálnici 130, dojezd ukazuje 70km a už si plánuji dotankováni, najednou motor přestane pracovat. Celé se to stane asi 200m před sjezdem z dálnice, tak vyřadím a setrvačností opouštím D1. Kupodivu 1,5km opodál je pumpa. Odstavím moto ke kraji a už se připravuji na horkou letní procházku. Najednou přistaví a pomůže motorkář v plechovce a dojedeme spolu pro benzín (díky za to) Doliju 5 litrů a jede se dál. Celkové zdržení cca. 20 minut Teprve teď se mi rozsvítí žlutý trojúhelník.
Celkem hodně štěstí v mém neštěstí. Mohl se někde plovák v nádrži zaseknout popřípadě kalibruje se nějak? Anebo je to BMW