A ještě k tomu Unstoppable (jen idea, nikoliv návod):
To je nějaký reklamní slogan BMW. Když budu chtít ručník BMW, koupím si ho v Inveltu,
Když budu chtít ručník z tohoto fóra, tak mi tam jsou milejší spíš ty nicky zdejších uživatelů nebo fotka Bohumila v Gapa nebo fotka Toliho, jak skáče v Machově na Dakaru z můstku nebo cokoliv jiného, spojeného s tímto fórem - to je mi milejší, než reklamní texty BMW...
BMW GS = stroj na radost
brtnik: souhlas, druhý návrh je výrazně lepší, jen ta spojitost s fórem tam ještě uniká....
PS: jen takový rychlý návrh (spíš trochu vtip)
PPS: rozměry asi trochu neodpovídají zadání, ale s tím by si grafik dokázal poradit... A bylo by dobrý, že by měl člověk fórum s sebou na cestách, i když by byl offline
buboGS přiložený následující obrázek:
[117Kb]
Upravil buboGS dne 03.07.2013 19:37
BMW GS = stroj na radost
...pokud bude ručník typu PrintScreen obrazovky fóra, tak TEĎ, když sem tady přihlášenej přeci, to dá rozum néééé ;o))
...jinak držím palce. Nezavděčíš se všem, ale jsi jeden z mála, který to vymyslí, nechá si příp. poradit, ale hlavně realizuje a dotáhne do konce a rozměr, pro mě akorát ;o)) www.jantruhlar.cz
Super ze se pokousis takhle neco spiskat, je to obcas za dobrotu na zebrotu a vsem se rozhodne nezavdecis, ale zkousej, vymyslej, aspon se nenudis. K minulym navrhum uz se myslim napsalo dost, me se taky nelibi...byt tebou drzel bych se jednoduchosti, nedelas plakat, ale osusku. Tohle jsem udelal asi za minutu ve photoshopu, ber to jako zpetnou vazbu a klidne se tim inspiruj - min je nekdy vic.
Jo a jeste jedna vec a tou je legalni stranka veci...fotky stejne jako filmy a hudba jsou vlastnictvim nejakeho subjektu a pokud chces pouzit zrovna logo unstoppable od BMW, muzou z toho byt problemy. Je to proste kradez. Ale to uz je na tobe.
vojta napsal:
Jo a jeste jedna vec a tou je legalni stranka veci...fotky stejne jako filmy a hudba jsou vlastnictvim nejakeho subjektu a pokud chces pouzit zrovna logo unstoppable od BMW, muzou z toho byt problemy. Je to proste kradez. Ale to uz je na tobe.
Tohle Michal řešil už u kšiltovek a dovolili mu to.
vojta napsal:
Tohle Michal řešil už u kšiltovek a dovolili mu to.
vojta napsal:
Super ze se pokousis takhle neco spiskat, je to obcas za dobrotu na zebrotu a vsem se rozhodne nezavdecis, ale zkousej, vymyslej, aspon se nenudis. K minulym navrhum uz se myslim napsalo dost, me se taky nelibi...byt tebou drzel bych se jednoduchosti, nedelas plakat, ale osusku. Tohle jsem udelal asi za minutu ve photoshopu, ber to jako zpetnou vazbu a klidne se tim inspiruj - min je nekdy vic.
Doufám,že si se spletl,přeci nebudu propagovat nějaký preparáty-GS.cz
oranžová dvanáctka
vojta napsal:
Taky to podle toho vypadá
Krom nápisu GS ten zbytek nepřečtu bo ta černá se na té modré těžce ztrácí....kdyby to bylo šedostříbrné tak by to bylo čitelnější ale stejně by to bylo už moc jednoduché a platilo by v tomto případě že méně je někdy méně
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Ale zas je to mnohem realnejsi takhle jednuduchy, nez to cos dal ty
Taky nejsem grafik, jen jsem vyjadril hodne zjednodusene jakou cestou bych se ubiral ja...
vojta napsal:
No, pokud by ten nápis www.bmwgs.cz byl žlutej, tak po tom jdu. To by se mělíbilo. Vůbec mám rád kombinace žluté s černou a nebo tmavě modrou.
Samozřejmě je ti předem skoro odpuštěno, že jso vynechal pár písmen. Alkohol je všeobecně polehčující okolnost
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
hugitka napsal:
Míša chtěl původně ručník... Já chtěla osušku, protože se do ručníku prostě neutřu ... Takže z toho vyplynul klasický rozměr osušky. Také rozměr byl vybírán tak aby když už je to k motorce se to taky na motorce dalo vozit, takže čím větší osuška tím větší místo zabrané v kufru. Nechte Míšovi alespoň ten rozměr nebooooo
Já jsem kdysi také chtěl....jenže už si nepamatuji co....
hugitka napsal:
Míša chtěl původně ručník... Já chtěla osušku, protože se do ručníku prostě neutřu ... Takže z toho vyplynul klasický rozměr osušky. Také rozměr byl vybírán tak aby když už je to k motorce se to taky na motorce dalo vozit, takže čím větší osuška tím větší místo zabrané v kufru. Nechte Míšovi alespoň ten rozměr nebooooo
Já jsem kdysi také chtěl....jenže už si nepamatuji co....
Napít, co jiného.
Žízeň je věčná a dnes je vyjímečný čtvrtek, protože bude povýšen na pátek a žízeň bude poražena na hlavu.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Michale drzim palce at to dotahnes!
Kdyz jsem delal webovky, tak grafika byla vec, kterou jsem nesnasel, protoze na to nemam vlohy. Proto si grafiku budu uz jenom kupovat. Co rict nejakymu studentovi designu, za kolik by neco nacrtnul? On da napad, posklada obrazky co k sobe sedi a pak to muzes dokreslit nebo to nechat na nem cely..
Taky se mi spíš líbí druhý návrh a těším se jak na osušku, tak na příběh s ní spojený Kšiltovku mám vystavenou doma, tu je škoda nosit po tom co si xHacker kvůli nim zkusil