Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Doplňky pro motorkáře
Strana 5 z 14:   1  ...  2    3    4    5    6    7    8  ...  14  

Osuška BMWGS.cz
buboGS
Přidané 03.07.2013 19:19

Registrace: 22.08.08
A ještě k tomu Unstoppable (jen idea, nikoliv návod):

To je nějaký reklamní slogan BMW. Když budu chtít ručník BMW, koupím si ho v Inveltu,

Když budu chtít ručník z tohoto fóra, tak mi tam jsou milejší spíš ty nicky zdejších uživatelů nebo fotka Bohumila v Gapa nebo fotka Toliho, jak skáče v Machově na Dakaru z můstku nebo cokoliv jiného, spojeného s tímto fórem - to je mi milejší, než reklamní texty BMW...
BMW GS = stroj na radost

buboGS
Osuška BMWGS.cz
Přidané 03.07.2013 19:35

Registrace: 22.08.08
brtnik: souhlas, druhý návrh je výrazně lepší, jen ta spojitost s fórem tam ještě uniká....

PS: jen takový rychlý návrh (spíš trochu vtip)
PPS: rozměry asi trochu neodpovídají zadání, ale s tím by si grafik dokázal poradit... A bylo by dobrý, že by měl člověk fórum s sebou na cestách, i když by byl offline Grin
buboGS přiložený následující obrázek:

[117Kb]
Upravil buboGS dne 03.07.2013 19:37
BMW GS = stroj na radost

Honza_BMW_VW
Osuška BMWGS.cz
Přidané 03.07.2013 19:59

Registrace: 23.06.12
...pokud bude ručník typu PrintScreen obrazovky fóra, tak TEĎ, když sem tady přihlášenej přeci, to dá rozum néééé ;o))
...jinak držím palce. Nezavděčíš se všem, ale jsi jeden z mála, který to vymyslí, nechá si příp. poradit, ale hlavně realizuje a dotáhne do konce a rozměr, pro mě akorát ;o))

www.jantruhlar.cz

www.jantruhlar.cz
vojta
Osuška BMWGS.cz
Přidané 03.07.2013 20:05

Registrace: 10.04.11
Super ze se pokousis takhle neco spiskat, je to obcas za dobrotu na zebrotu a vsem se rozhodne nezavdecis, ale zkousej, vymyslej, aspon se nenudis. K minulym navrhum uz se myslim napsalo dost, me se taky nelibi...byt tebou drzel bych se jednoduchosti, nedelas plakat, ale osusku. Tohle jsem udelal asi za minutu ve photoshopu, ber to jako zpetnou vazbu a klidne se tim inspiruj - min je nekdy vic.

www.imagehosting.cz/thumbs/osuska.jpg

www.nomadist.cz
vojta
Osuška BMWGS.cz
Přidané 03.07.2013 20:08

Jo a jeste jedna vec a tou je legalni stranka veci...fotky stejne jako filmy a hudba jsou vlastnictvim nejakeho subjektu a pokud chces pouzit zrovna logo unstoppable od BMW, muzou z toho byt problemy. Je to proste kradez. Ale to uz je na tobe.

www.nomadist.cz
Paul
Osuška BMWGS.cz
Přidané 03.07.2013 20:09

Registrace: 04.03.11
vojta napsal:
Jo a jeste jedna vec a tou je legalni stranka veci...fotky stejne jako filmy a hudba jsou vlastnictvim nejakeho subjektu a pokud chces pouzit zrovna logo unstoppable od BMW, muzou z toho byt problemy. Je to proste kradez. Ale to uz je na tobe.

Tohle Michal řešil už u kšiltovek a dovolili mu to.

vojta
Osuška BMWGS.cz
Přidané 03.07.2013 20:11

Paul napsal:
vojta napsal:

Tohle Michal řešil už u kšiltovek a dovolili mu to.

Ok to jsem nevedel, tak potom neni co resit...

www.nomadist.cz
xHackerM
Osuška BMWGS.cz
Přidané 03.07.2013 20:17

Registrace: 22.05.09
Přesně tak, užití mám schválené za stanovených pravidel/podmínek.

rick
Osuška BMWGS.cz
Přidané 03.07.2013 20:21

Registrace: 29.04.12
vojta napsal:
Super ze se pokousis takhle neco spiskat, je to obcas za dobrotu na zebrotu a vsem se rozhodne nezavdecis, ale zkousej, vymyslej, aspon se nenudis. K minulym navrhum uz se myslim napsalo dost, me se taky nelibi...byt tebou drzel bych se jednoduchosti, nedelas plakat, ale osusku. Tohle jsem udelal asi za minutu ve photoshopu, ber to jako zpetnou vazbu a klidne se tim inspiruj - min je nekdy vic.

Doufám,že si se spletl,přeci nebudu propagovat nějaký preparáty-GS.czSmile
oranžová dvanáctka

www.kuchynekoupelny.eu
vojta
Osuška BMWGS.cz
Přidané 03.07.2013 20:25

Tak to jsem asi nepochopilSmile

Jo kuva uz to vidimFrown
No jasne....priste to budu delat nez si dam ten skopek, dikSmile
Upravil vojta dne 03.07.2013 20:27

www.nomadist.cz
LukyGs
Osuška BMWGS.cz
Přidané 03.07.2013 23:01

Registrace: 25.08.11
vojta napsal:

Taky to podle toho vypadá annoy
Krom nápisu GS ten zbytek nepřečtu bo ta černá se na té modré těžce ztrácí....kdyby to bylo šedostříbrné tak by to bylo čitelnější ale stejně by to bylo už moc jednoduché a platilo by v tomto případě že méně je někdy méně Smile
http://www.zednic...
http://luky2.rajc...

www.zednictvilukas.cz
vojta
Osuška BMWGS.cz
Přidané 04.07.2013 08:10

Ale zas je to mnohem realnejsi takhle jednuduchy, nez to cos dal tyPfft
Taky nejsem grafik, jen jsem vyjadril hodne zjednodusene jakou cestou bych se ubiral ja...

www.nomadist.cz
Medik
Osuška BMWGS.cz
Přidané 04.07.2013 08:26

Registrace: 04.05.08
vojta napsal:

No, pokud by ten nápis www.bmwgs.cz byl žlutej, tak po tom jdu. To by se mělíbilo. Vůbec mám rád kombinace žluté s černou a nebo tmavě modrou.thumbs up
Samozřejmě je ti předem skoro odpuštěno, že jso vynechal pár písmen. Alkohol je všeobecně polehčující okolnostcomfort
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
3axap
Osuška BMWGS.cz
Přidané 04.07.2013 11:16

Registrace: 23.01.10
hugitka napsal:
Míša chtěl původně ručník... Já chtěla osušku, protože se do ručníku prostě neutřu helpless... Takže z toho vyplynul klasický rozměr osušky. Také rozměr byl vybírán tak aby když už je to k motorce se to taky na motorce dalo vozit, takže čím větší osuška tím větší místo zabrané v kufru. Nechte Míšovi alespoň ten rozměr nebooooo claque Grin

Já jsem kdysi také chtěl....blushingjenže už si nepamatuji co.... helpless

vojta
Osuška BMWGS.cz
Přidané 04.07.2013 12:06

medik-> jo to by byla pekna kombinace, klidne cele jen zluto-cerne/modreSmile
Priste uz to nespletu. Jak se u nas v praci rikalo, chce to vic rumu!Grin

www.nomadist.cz
Olin
Osuška BMWGS.cz
Přidané 04.07.2013 12:10

Registrace: 07.02.11
Já ji chci taky , už se těším na tuto storry.

Medik
Osuška BMWGS.cz
Přidané 04.07.2013 12:11

Registrace: 04.05.08
vlastimil napsal:
hugitka napsal:
Míša chtěl původně ručník... Já chtěla osušku, protože se do ručníku prostě neutřu helpless... Takže z toho vyplynul klasický rozměr osušky. Také rozměr byl vybírán tak aby když už je to k motorce se to taky na motorce dalo vozit, takže čím větší osuška tím větší místo zabrané v kufru. Nechte Míšovi alespoň ten rozměr nebooooo claque Grin

Já jsem kdysi také chtěl....blushingjenže už si nepamatuji co.... helpless

Napít, co jiného. Grin
Žízeň je věčná a dnes je vyjímečný čtvrtek, protože bude povýšen na pátek a žízeň bude poražena na hlavu.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
Ivo Bohuslav
Osuška BMWGS.cz
Přidané 04.07.2013 12:12

Registrace: 28.08.07
A já si zase myslím, že Míša původně už dlouho nedostal přes držku, proto si vymyslel ručníkoosušku tongue, ale aspoň tu zase bude nějaká sranda............annoy

Labus01
Osuška BMWGS.cz
Přidané 04.07.2013 12:46

Registrace: 28.04.12
Michale drzim palce at to dotahnes!
Kdyz jsem delal webovky, tak grafika byla vec, kterou jsem nesnasel, protoze na to nemam vlohy. Proto si grafiku budu uz jenom kupovat. Co rict nejakymu studentovi designu, za kolik by neco nacrtnul? On da napad, posklada obrazky co k sobe sedi a pak to muzes dokreslit nebo to nechat na nem cely..
www.spotreby.cz/sigs/ico_2_43826.gif

Chimera
Osuška BMWGS.cz
Přidané 04.07.2013 14:24

Registrace: 04.07.11
Taky se mi spíš líbí druhý návrh a těším se jak na osušku, tak na příběh s ní spojený Cool Kšiltovku mám vystavenou doma, tu je škoda nosit po tom co si xHacker kvůli nim zkusil pray

Strana 5 z 14:   1  ...  2    3    4    5    6    7    8  ...  14  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Doplňky pro motorkáře :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 52
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,713
Nejnovější člen: patrin

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.45 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI