Vevis napsal:
Doufam,ze prijede Lucie.Ma to kousek,ale od te doby co prodelala zmenu nicku,tak se po ni slehla zem?
Lucie- Bestie nepřijede..... .... její ségra slaví narozky....
Můžu jí zastoupit? Ale až v sobotu, musím ještě do rachoty.....
Upravil joni dne 19.08.2008 09:36
pepa napsal:
to: becka Michale, kdy vyjíždíte? Já bych se mohl možná v pátek přidat. Pepa GS Plzeň
čau, ja jedu ve čtvrtek za segrou do zlína.takže v pátek na sraz jedu od zlína.
Ale zkus Petra, ten jede taky v pátek z plzně 774923924
hlavně, že je pivo ftlamě
Mám smůlu. Pěkné počasí, Bobeš připravenej, já žíznivej, okolí Machova je hezký a já musím v pátek na barák - odvézt ženu v sobotu ráno na její dovolenou (na týden - jediné pozitivum víkendu) a v neděli dopolko vyzvednou tlupu puberťaček z Mýta po soustředění. Ach jo, z auta nevylezu. Už by měli udělat vědátoři drobet pokrok s klonováním.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
vevis napsal:
Neni to zakaz,ale zakaz vezdu nad 5t.
tak vevis kam pak se ja tam podívam páč přijedu na bandouru tovíš je blbá doba ještě sem neproda a zaroveň nekoupil myslíš že ten lehčí ofroud bandaska zvládne??? ja se nebojim ale to víš estli sou tam koleje za který budu .chytat vo vejfuky tak sem v řiti no snad tam někdo pojede se podívat po SILNICI třeba na adrpašské skali nebo tak . a propo to fakt nikdo nejede od jihu na prahu a z prahy ???? mimo emilia ten jede moc brzo , řekneme tak okolo 16 hod z prahy ????
když ho miluješ není co řešit
Od Ctvrtka do Nedele je uzavren jeden most na jizni spojce a to obousmerne.
Objizdka vede skrz hostivar az na velkou krizovatku jizni spojka/cernokostelecka/prumyslova/sterboholska spojka.
Uz ted ten most objizdi v jednom smeru kamiony a je to brutus, doporucuju se oblasti okolo hostivare vyhnout obzvlast v patek....
Pokud nekdo pojede od Plzne/Pribramy/Tabor doporucuju napojit se pred prahou na silnici cislo 101, ktera se pohybuje v uctive vzdalenosti od Praglu (Rudna, Radotin, Dolni Brezany, Jesenice, Modletice, Ricany, Uvaly a tam se pak napojit na D11 (pokud po ni pojedete).
Navrzena trasa je jenom tip, kazdy si jedte kudy chcete
Emilio napsal:
Vevis,bude nějaká grilovačka nebo něco podobného jako u Aldy?
Máme se vybavit klobáskama atd.???
Možná se to tu píše,ale jen tak aby řeč nestála se ptám....Jo a prosím tě,taky jsem se chtěl zeptat,jestli bude možné si vzít nějakou flašku,aby nebylo v knajpě nějaký divadlo jako posledně,když jsme je přinesli s Bobem,jen jestli mám něco vzít nebo ne,takže?!
Ohniste bude k dispozici,takze parky nejsou problem.Zajistim jeste lavice a velky destnik k ohnisti a tam muzes pit co chces.V hospode je na patek zajistenej gulas,plus nekolik jidel z jidelaku.Lahev 1l tulamore jsem domluvil na 900kc.Niz to neslo.Je jich k dispozici 6.Panak vychazi na 36 kc.Tak do hospody nic tahat nebudem.Ale to sezeni u stanu je bokem a tam neni problem.
Hospodsky nejsou uplny profici,tak omluvte pripadne nedostatky jejich i moje.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
To Vevis + ostatní účastníci srazu:moc mě to mrzí,ale nemůžu přijet,bo máme tento víkend celorepublikový sraz po Báwu mé druhé lásky Jeep-Wrangler.Tímto chci pozvat všechny zájemce o pěknou podívanou na největší sraz majitelů amerických vozů do Luštěnic dne 29-31.8.budeme tam s našima jeepama.Veškeré info na jeep-wrangler.cz .
To Vevis,Petr gigolo z Plzně,Pepe,Emilio, a jini fajn lidičky co jsem s nima pil u Aldy moc se na Vás všechny těším na sraz na tajemném místě pořádaném webmasterem Milošem tam si ten škopek i tulamore s Váma vynahradím.Přeju Vám pěkné počasí PetroviP pěknou mladou 16 a ostatním super víkend.
Emilio napsal:
Tak to bude v poho!
Čeče a nechá se tam někde poblíž koupit nějaká kejta nebo kus masana rožeň a nebo tam k vám jezdí jen pojízdná prodejna jednou za čtrnáct dní???
A nezapomeň domluvit ty batohy???
Batohy jsou v poho.Pojizdna prodejna tady byla naposled za komancu.Kram tady je slusnej,ale maso maj jen ve stredu.Stejky budou pri sobotni vyjizdce.A kdyz neprijede Bob,tak bych se na kejtu vykaslal.Stejne vetsinu sned on.
V hospode varej vcelku slusne a levne.Ptal jsem se tady jestli mam domluvit lornu s kuratama,ale nikdo nereagoval,tak uz to nebudem komplikovat.Nemate nekdo tuseni kolik se nas tak muze sejit? Abych vedel kolik asi na vecer zamluvit stolu.Ja odhaduju tak 20-30,ale jistej si nejsem.
To Vevis:tak to jsem si nezasloužil za dobrotu na žebrotukejtu Vám domluvím naporcuju a potom takovej vděk ,že prej sněd nejvícpřítě nasrat a dejte si hemenex to je sranda samo
Joni:samozrejme prijed.
Fifo:neboj vyjizdka po silnici se ti snad bude taky libit.A pres Teplicko-Adrspasske skali se pojede.
Bobe:neuveritelne jsi sklamal. Ale ta tvoje 1100 v inzerci je dost dobra.
Pro vsechny:vemte nekdo Emiliovi nejakou kamaradku.On jinak moc chlasta.
A kdyby se nekomu moje zena zdala trochu tlusta,tak to je tehotna.A muzu spat ve stanu.
Karlos napsal:
Zdar tak taky hlásim příjezd v pátek. Mám to kousek tak to je povinný.
Tak to je super.Ty jsi mi kdysi psal osobni vzkaz,ale ja si ho vsimnul asi po 2 mesicich.Jsem se v tech strankach jeste neorientoval.Tak se dodatecne omlouvam.
Čáááj Hehe, tak oznamuji svoje zmrtvýchvstání a nahlašuji se, že zavítám v sobotu večír. Ale až fakt večír. Máme rodinnou oslavu a dřív jak v osm se nevypařím. V pátek nemůžu, jedu si pro motorku do Hrobu a přijedu o pár kilo těžší Tak ne, že se zlískáte už v pět, žejo , Staňko s Batmanem. Abyste mě pak vůbec poznali!
Baforský fdoleček forever....
Tak měla jsem teď takový výpadek...pravda... Nu což, přestěhovala jsem se do nového supermegaobrovského 1+kk s balkonkem....tak můžete do HK přijet zavrkat plynem pod okénko
Baforský fdoleček forever....