Pán Boh s námi i s našimi bmw dětmi Jestli i další indicie neindicie budou v podobném stylu (x týdnů čekání na stát ČR) budeme tu ještě na Vánoce
Zatím nás to baví a čekáme na další indicii
Tak teda jo. Bude to v ČR. To abyste to neměli tak daleko. Máte správné odpovědi. No a koukám když tady je spousta internetových koumáků, tak budu muset dávat indície co se na něm nenajdou. Jenže to asi nejde co? No zatim vám to luštění jde. S takovou to bude za chvíli venku. Večer vám dám další indícii. Tak se mužete těšit
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
No teda to mozna ani nepujdu na pivko, abych mohl co nejdriv lustit. No nic... jdu na pivko. A jeste vam snad dneska s desperadem napisem par dojmu z Panova, uzasny volne pristupny hrochooffi misto.
V roce 1965 se stala zlatou slavicí Helena Vondráčková,ale ta se narodila v Praze...
A dětství prožila ve východočeských Slatiňanech.
Upravil BIGR dne 17.08.2008 20:30
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Peacemaker napsal:
No teda to mozna ani nepujdu na pivko, abych mohl co nejdriv lustit. No nic... jdu na pivko. A jeste vam snad dneska s desperadem napisem par dojmu z Panova, uzasny volne pristupny hrochooffi misto.
Myslíš Pánov u Hodonína? Jestli je to on tak vzhledem k tomu že jsem byl nucen tam lítat s blembákem, lopatkou a samopalem tak moje dojmy nic moc...
Se slavicí pravdu máš, ale s jejím místem narození jsi teda vedle.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
No s tim místem narození jsi mě dostal. Ale naštěstí to tam mám napsaný dobře. Odkud poichází a ne kde se narodila. No, moch jsem to napsat teda i líp no. Praha to není zkrátka. Zbytek už sedí.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Cycli napsal:
No s tim místem narození jsi mě dostal. Ale naštěstí to tam mám napsaný dobře. Odkud poichází a ne kde se narodila. No, moch jsem to napsat teda i líp no. Praha to není zkrátka. Zbytek už sedí.
Aha,takže zase nevim nic.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
No když si odmyslíš to narození, tak už budeš doma, ne?
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Všechny indície jsou poblíž. Ne jsou přímo v tý oblasti. Přihoříváš.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Slatinany.Mesta Hradec a Pardubice,pivo Pernstejn,Orlicke hory,reky Ticha a Divoka orlice.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Páč polovina naší posádky je od Pardubic, tak soupeřící města jsou Hradec Králové alias Mechováci a Pardubice alias Pernikáři. Pivo vaříme Pernštejn a Helenka se narodila v nedalekých Slatiňanech. No, takže to tak vypadá, že sraz bude u nás doma