Ivan napsal:
OK, je to ostuda, ale pravidla jsem nečetl, snažím se být slušný, seriózní a snad nemohu nic zkazit. Asi v nich ale není zmínka o zákazu urážek nebo výše zmíněných vláken a příspěvků, z mého pohledu škoda...:-).
Ale fakt si dělej co chceš, já fórum nezakládal ani se na jeho vzniku nijak nepodílel, ale mám tady dost kamarádů a považuji ho tak nějak za "své". Tím víc mi vadí, že se tyhle věci dějí a pár slušných lidí už fórum z tohoto důvodu opustilo. Těch mi je líto, ne těch, kteří by odešli, protože by se tyhle příspěvky mazaly...
Hoši vidím , že tento problém Vás vůbec netlačí. Naopak u nás tato komunita začiná krást i motorky. To , že manželku okradli u Kauflandu, švagrovi ukradli skůtra přímo od domu a teď jenom čekám kdy mi vykradou garáže Vás určitě nezajímá. Hold žiji v tom nesprávném regionu kde se těm nepřízpůsobivým daří.
Ivan napsal:
OK, je to ostuda, ale pravidla jsem nečetl, snažím se být slušný, seriózní a snad nemohu nic zkazit. Asi v nich ale není zmínka o zákazu urážek nebo výše zmíněných vláken a příspěvků, z mého pohledu škoda...:-).
Ale fakt si dělej co chceš, já fórum nezakládal ani se na jeho vzniku nijak nepodílel, ale mám tady dost kamarádů a považuji ho tak nějak za "své". Tím víc mi vadí, že se tyhle věci dějí a pár slušných lidí už fórum z tohoto důvodu opustilo. Těch mi je líto, ne těch, kteří by odešli, protože by se tyhle příspěvky mazaly...
Hoši vidím , že tento problém Vás vůbec netlačí. Naopak u nás tato komunita začiná krást i motorky. To , že manželku okradli u Kauflandu, švagrovi ukradli skůtra přímo od domu a teď jenom čekám kdy mi vykradou garáže Vás určitě nezajímá. Hold žiji v tom nesprávném regionu kde se těm nepřízpůsobivým daří.
My tady zase mame jednoho bileho,ktery neustale vykrada chaty,obchod atd.nam ukradl veci za 10000kc ve firme.Protoze byl v podmince tak ho konecne odsoudili,jenze nez stihl jit sedet tak dostal amnestii.Jenomze on je naprosto bilej a takovejch bilejch je tady vic.Tak jak to resit?Psat clanky a delat demonstrace proti bilejm?
Upravil vevis dne 05.09.2013 12:34
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Ivan napsal:
Joo, kdybys bydlel někde jinde, jako třeba naši politici nebo podobný VIPáci, na nepřizpůsobivé bys koukal maximálně přes sklo auta. Jojo, jsem od Kladna, nekoukám jen přes sklo, tebe chápu, je to u nás to samé.
Jinak si myslím, proč tady nepsat o jiném než o motorkách. Jsou věci, které k životu prostě patří a trápí třeba ještě víc než ideální olej do motoru. Je to tak jak psal Alda, nezajímá tě téma, nečtu to, nekomentuju.
Ivan napsal:
My tady zase mame jednoho bileho,ktery neustale vykrada chaty,obchod atd.nam ukradl veci za 10000kc ve firme.Protoze byl v podmince tak ho konecne odsoudili,jenze nez stihl jit sedet tak dostal amnestii.Jenomze on je naprosto bilej a takovejch bilejch je tady vic.Tak jak to resit?Psat clanky a delat demonstrace proti bilejm?
To jiste ne! Je ale na druhou stranu, je vetsi procento bilejch kteri poctive makaji a odvadeji penize do statni kasy nez tech kteri delaj bordel. U briket je to presne naopak....parazituji na statu, potazmo na nas blbejch bilejch viz soc.davky atd. a jeste delaj fest bordel. V Prerove driv nez rozpustili Skodovu ulici tak v noci tama ani polisi nechodili!
Jestli je tobe jedno ze celej zivot makas a pokud si na duchod nenasetris bokem tak budes mit houby, kdezto briketa ktera saje soc. dostane duchod z prumerne mzdy na kterou vetsina cechu nikdy nedosahne tak prosim, bud briketomil.
Dokud budou cikani parazitovat tak me to bude stvat a kdyz ne my, tak potom stejne nase deti to budou muset resit. Ta statni kasa neni bezedna a na socialky jde peknej balik mesicne a co teprve rocne!!
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Hele chvili jsem taky praci shanel.A nikomu to nezavidim.Jestli je nekdo dobrovolne na davkach,tak mu to nezavidim.Kdyby vsichni chteli delat,tak to bude se shanenim prace jeste horsi nez je to v nekterych oblastech ted.Takze kdyz nekdo o praci nestoji a treba i bere nejake davky,tak ale vlastne zvysuje sanci na nalezeni prace tem,kteri o ni stoji.
Neco jineho je kdyz bere davky a maka nacerno.
Paradox je ale ten ze cikani makaj!!! U nas kdy jsou nejake vykopove prace tak tam biliho nevidis...vsechno kope tma ale nacerno! Myslis ze tam nekdy prisel nekdo ze socky? Ani nahodou! Zato ja uz mel na stavbach kontrolu trikrat, jestli nahodou nezamestnavam nacerno. Jinak cigosi umej podnikat, vemou jednoho kterej ma zivnostnak a na toho pak rok pisou ksefty treba za par mega, pak se udela danove priznani a hadej co se stane.....zbyde dluh a ze socialky jim to nikdo strhavat nemuze. Dalsi rok pak podnikaji na druheho sveho kolegu. Je ale pravda ze vic je tech co makaji nacerno k socialce.
Podle mne je u cikanu taky problem,ze oni nemuzou makat v hodinovce,ale musej delat v ukole.Ted tady u nas koukam co aut prevazne s cikanama se objevilo kolem cest.Trhaj jablka,jerabiny atd.Proste vedej kolik nekde dostanou za kilo,tak makaj.Kdyby ty jablka meli cesat v hodinovce,tak to asi nebude zadna slava.
vevis napsal:
Hele chvili jsem taky praci shanel.A nikomu to nezavidim.Jestli je nekdo dobrovolne na davkach,tak mu to nezavidim.Kdyby vsichni chteli delat,tak to bude se shanenim prace jeste horsi nez je to v nekterych oblastech ted.Takze kdyz nekdo o praci nestoji a treba i bere nejake davky,tak ale vlastne zvysuje sanci na nalezeni prace tem,kteri o ni stoji.
To je zajímavej názor. Nesouhlasím s ním, ale musím si ho někam zapsat. Vtipy zapomínám, proto si je píšu.
A jeste jedna perlicka, ja si musim u zubare kdyz chci keramickej zub tezce platit,pred nedavnem jsem potkal cikana co jsem kdysi zamestnaval a hele. Misto zkazenejch zubu na me svitily bile perlicky, rikal jsem mu Misu to te muselo stat balik a on mi rek.....me neeee,socialka zaplatila. No a kdyz socialka tak my vsichni!!
LukyGs napsal:
A jeste jedna perlicka, ja si musim u zubare kdyz chci keramickej zub tezce platit,pred nedavnem jsem potkal cikana co jsem kdysi zamestnaval a hele. Misto zkazenejch zubu na me svitily bile perlicky, rikal jsem mu Misu to te muselo stat balik a on mi rek.....me neeee,socialka zaplatila. No a kdyz socialka tak my vsichni!!
Buď rád, kdyby to platil ze svýho, musel by si na to vydělat...a jiný by nesehnali práci
LukyGs napsal:
Buď rád, kdyby to platil ze svýho, musel by si na to vydělat...a jiný by nesehnali práci
I ty vtipalku
Nekdo ale prece musi pracovat aby bylo z ceho socialky vyplacet takze za me at jde do prace a tam si na to vydela
Jinak uz jsem psal ze brikety makaj ale k socialce nacerno
vevis napsal:
Takže bychom vlastně měli cikánům poděkovat že jsou tak moc hodný a neberou nám práci Kámo ty bereš nějaký drogy?
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko