tak ja bohuzel nedorazim, skoda, moje ucast je tak na 5%, hold se budu koupat na chalupe
Upravil schrek dne 04.10.2013 11:03
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Brian1986 napsal:
Já si říkal že se tam bude jezdit a jezdt, ale dle toho jak čtu tak to je hlavně náročné na játra...
Neboj jezdit budeš, stihnem všechno. Co jsem se díval na předpověď, tak víkend bez deště. Doufám, zatím to vždycky vyšlo.
Upravil joe dne 04.10.2013 11:23
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Ok, dám na vaši radu, byl jsem se totiž před dvouma týdnama projet po měnších deštích, a celkem jsem se zapotil, ale je fakt, že to bylo spíš jílové bahno :-/
Tak z mého pohledu, se Enduroškola č 4 vydařila, sice jsem nezůstal přes noc, ale i tak se mi to moc líbilo. Počasí vyšlo, sešlo se hafo fajn lidí, a kluci s KTMkama nám ukázali.. jak se rochní v bahně.. prostě PARADA... Takže Rudo.. počítám s tím, že na jaře, bude zase Radarka! :-)
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
V pohodě jsem dojel domů a už se těším na další setkání lidí, o kterých můžu říkat přátelé.
Díky všem, kdo se podílel na organizaci a bezchybný průběh pomyslného závěru sezony.
Upravil hobr dne 06.10.2013 14:05
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
byl jsme na chalupe dalsi Schrekova akce , otestovali jsme bazen co tam vykopal ted bagr na slezine
Upravil schrek dne 06.10.2013 14:55
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček