tak to byl prima vylet, diky vsem.
PS: tak jsem to cestou dom nevydrzel a motka uz je zas bahnak, zas to budu muset mejt , ale krasnej den a vyhledy z kopce na beskydy
Bylo to fajn,su rád,že sem poznal nějaký lidi,myslím že sme popili tak akorát aby sme dneska mohli fungovat. Krásná projížďka včera i dnes,kdy sem se motal šoustkama až dom.
zirafak napsal:
tak to byl prima vylet, diky vsem.
PS: tak jsem to cestou dom nevydrzel a motka uz je zas bahnak, zas to budu muset mejt , ale krasnej den a vyhledy z kopce na beskydy
Zpatky jsem to vzal,,zkratkou" pres vojenskou oblast Libava.Jezdil jsem tam lesnima cestama 1,5h a nevedel jsem kde jsem.Misto predpokladanych 15 km jsem najel 35km.G/S jsem trochu zabahnil a mel jsem velkej problem vyjet z jednoho blativeho prikopu kdyz jsem objizdel zavoru,abych tu oblast vubec mohl opustit.Ale bylo to zajimave.
Dnes najeto na g/s 320km,za vikend celkem 580km.Krasne pocasi,proste parada.Srazek byl myslim pohodovy a povedeny.Super pani hospodska!
vevis přiložený následující obrázek:
[202.6Kb]
Upravil vevis dne 27.10.2013 17:30
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Hospoda pěkná, v nádherným místě.Obsluha šikovná včetně pani hospodký.Rád jsem viděl nové i staré tváře,bylo to fajn.
Když houska, tak se salámem, když salám, tak turistický!
vevis napsal:
Je to i v tomto vlakne,prispevek 16.Nejake prizpevky z druheho vlakna jsem pro prehlednost dal sem.
Druhé setkání dvouventilových Géesek se bude konat za každého počasí jako minule zde: 49°24'22.087"N, 18°4'20.256"E (v hospodě na Santově,obec Malá Bystřice).ShockPříjezd v sobotu 26.10.2013,hospoda je otevřená od 10hod.Jídlo je zajištěno a v sále v 1.patře je spaní pro cca 25 - 30 lidí na dřevěné podlazethumbs uptakže nic moc pro náročnější penzionové jezdceGrin(karimatky a spacáky sebou).
Tak co letos?Pojedete zase někam popít s těma prskoletama?Vloni to bylo parání
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
vevis napsal:
Je to i v tomto vlakne,prispevek 16.Nejake prizpevky z druheho vlakna jsem pro prehlednost dal sem.
Druhé setkání dvouventilových Géesek se bude konat za každého počasí jako minule zde: 49°24'22.087"N, 18°4'20.256"E (v hospodě na Santově,obec Malá Bystřice).ShockPříjezd v sobotu 26.10.2013,hospoda je otevřená od 10hod.Jídlo je zajištěno a v sále v 1.patře je spaní pro cca 25 - 30 lidí na dřevěné podlazethumbs uptakže nic moc pro náročnější penzionové jezdceGrin(karimatky a spacáky sebou).
Tak co letos?Pojedete zase někam popít s těma prskoletama?Vloni to bylo parání
Tak já počkám,až slezeš z kola
Upravil Mr GS dne 21.09.2014 07:49
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA