xHackerM napsal:
Nic zvukovýho nechci, máme hned vedle 3 psy.
Me kuna taky rozcupovala odhlucneni motoru. Tuk tuk, kabelaz ji zatim nechutna. mam tam elektor plasicku. Ocividne ji vadi asi jen trochu. Vzdy se stehuje na protejsi stranu motoru, kde mozna plasicka uplne nedosahne. Spray na kuny asi fungoval, ale ne dyl jak par mesicu. Pak mi zustal motorovy prostor jen zalepeny a nic z toho. Takze jsem to o vikendu odmastil, osplichal vapkou a cely odhlucneni co zbylo jsem vystrikal osvezvoacem textilii z LIDLU. Smrdi to pri schnuti. Budu pravidelne aplikovat a uvidim. Zatim 2 tydny ani tapota. To ja dobre poznam jestli tam byla nebo ne.
Upravil milanosor dne 14.05.2014 08:30
I pád na hubu je pohyb kupředu
No běžně máme auto v garáži, ale protože jsem tam měl rozdělaný motorky a bordel po rekonstrukci bytu, tak stálo auto dlouhou dobu venku. Takže koupím novou izolaci, protože tahle utrpěla lochnu asi 50x50cm a zkusím ten sprej. Budu ho aplikovat ale přímo na tu izolaci. Co jsem koukal, tak veškeré kabely jsou chráněné conduitem a ty, které ne, tak jsou skoro nedostupné. A auto se zase vrátí do garáže...
Který?
Kuba mě přišel že spíš pohubnul. Ty špacíry mu asi dělaj dobře
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
No právě tím jsi mě lehce zmátnul
Ale musel jsem si Kubíka pustit dvakrát. Jednou to nestačilo
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
No nevím, spát s kňourem, byť atraktivním, v posteli, mi nepřijde zcela v pořádku... :-). Ale obdivuju Kubu že si ho nechal, já jsem na konvenčnější domácí mazlíčky.
Bob napsal:
Tvl velký Imho je megastarse nedivým,že nemá na nic čas,když musí každý den s Bobíkem na špacír,ale sluší jim to fešákům
Přestaň hubnout, pořiď prase......A tak po roce se stav.
Velký Imhotep je opravdu z jiné galaxie
Kdyz uz to bylo i na FB... Bobicek aktualne!
hicks přiložený následující obrázek:
[127.99Kb]
Upravil hicks dne 16.07.2015 14:24
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Pěkný kousek. Dobře živený, kdypak už bude zabijačka? Nenech se přemlouvat...
Upravil hobr dne 18.07.2015 13:47
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."