Nazdar prosim o to , aby jste nezapomeli potvrdit ucast do 15.7. , pokud se tak nestane dostanou prednost ostatni, co se prihlasili pozdeji a jsou jako nahradnici
Upravil schrek dne 06.07.2014 21:48
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal: Nazdar prosim o to , aby jste nezapomeli potvrdit ucast do 15.7. , pokud se tak nestane dostanou prednost ostatni
pokud bude slusmy pocasi, tak urcite!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Oki ja tak s tim pocitam ze kdyz bude chcat tak tam bude tak jen 50% lidi co se nahlasili
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Oki ja tak s tim pocitam ze kdyz bude chcat tak tam bude tak jen 50% lidi co se nahlasili
tu dalku to asi nema cenu jezdit ani autem...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jasny to spousty lidi , ale kapacita je dana je jedno ze je misto na louce, proste nechci masovou akci , tak jak uz jsme vysvetlil hodnekrat
Čeština můj koníček
nazdarek lidicky mate posledni sanci potvrdit svou ucats jinak dostanou prednost nahradnici termin prodluzuji do 28.07. to se vracim z dovolene a zacimam kompletne resit celou akci Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Nazdarek tak stav se pomalu ustalil , jeste cekam na vyjadreni asi 5 lidi, ale i tak je par mist volnych, kdyby se nekdo chtel pridat Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček