sorry za výlevy..ale jsem fakt nasranej když se serou lidi do něčeho o čem nemaji ani páru...kdyby každý raději zametl před svým prahem..tim končím diskuzi na tohle téma
http://czunici.ra...
Dobrý den.
Prosím o ukončení tohoto tématu. Ve dvou případech je objednávka zrušena. Nevím co k tomu dál napsat, protože nechci dělat žádné rozbroje mezi Vámi. Pokud se nestane ještě něco nečekaného, tak to nebudu tady dále rozepisovat. Ale i tak to nemuselo zajít tak daleko.
Děkuji za pochopení.
MXTECH: diky, ale cekal jsem, ze alespon napisete, ze opravdu v pocatku byly telefonni hovory nekorektne vedeny z Vasi strany coz dle meho nazoru byl hlavni problem proc to dopadlo jak to dopadlo, pak se vse vyresilo omluvou, vysvetlenim a nabidky z Vasi strany na kompenzaci.
Ja rohodne dokazu pochopit to, ze clovek je ve stresu, kdyz najednou vidi, kdyz mu leti balik penez do zachodu, ale i tak se ma chovat korektne.
Timto to z moji strany ukoncuji a beru to za vyrizene
Diky
Upravil schrek dne 22.11.2013 15:36
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Uprava puvodni zpravy
.. Mozna uz trosku moc silne kafe od toho pana... Dal to nelomentuju a uz si tam nikdy nic nekoupim.
Upravil ripper dne 22.11.2013 16:10
jÁ UŽ BYCH TO KLUCI NEŘEŠIL.UDĚLÁM SI Z TOHO JEDEN ZAVĚR SÁM A PODLE TOHO SE ZAŘÍDÍM.NIC VÍC NIC MÍŇ. JÁ O TO JIŽ NESTOJÍM O COKOLIV CO PRODÁVA..ZUSTANU VĚRNEJ TT A MÁM KLID. PŘÍPADNĚ JINÝM VE SHOPUM A NEMUSÍM NIC ŘEŠIT.
ŠEL JSEM PO CENĚ A UDĚLAL BYCH TO ZNOVA NE MÁMSE ZA CO STYDĚT.PO ZJIŠTĚNI CHYBY JSEM BYL NAKLONĚN DOHODĚ A JE Z TOHO MARASMUS KTERÝ JE KE ŠKODĚ HLAVNĚ MAJITELI SHOPU.
ALE KDO JSI BEZ CHYBY HOĎ KAMENEM...JÁ SE PRO NĚJ NEHO ANI SHÝBNOUT. DĚLÁM CHYBY CELÝ ŽIVOT. KDO NE. TAKŽE SNAD NAPOSLEDY...U MĚ UZAVŘENÝ NIC NECHCI A NIKDY CHTÍT NEBUDU,PŘEJI ABY MU VŠE ŠLO JAK JEN CHCE A TÍMTO ZTRATIL JEN JEDNOHO ZÁKAZNÍKA TAKŽE O NIC NEJDE.
Upravil czunik dne 22.11.2013 15:57
http://czunici.ra...
Dobrý den. Přrdem chci říct že jsem se již domluvil s uživateli Czunik a Shrek. Tito pánové ustoupili a domluvili jsme se.
Chtěl bych se vyjádřit pouze k nekorektnímu chování mé manželky.Po telefonickém hovoru s dotazem na interkom, na který jsem nestihl reagovat, do minuty přišli 3 objednávky. Po obdržení objednávek jsme hned zjistili, že je to špatně. Proto zavolala prvnímu zákazníkovi a to Ripperovi. Oznámila že zboží za tuto cenu již není a že nelze dodat. (což uvádějí jako hlavní problém) A tím to začalo. Neustálé požadování zboží a hrozby právníky a špatnou reklamou na foru. Poukazoval hned na to, že má screeny obrazovky, které pořídil před objednávkou. Určitě pravidelně každou objednávku screenuje, aby měl důkazy. Oháněl se zákony atd. Toto trvalo asi 20 minut. Ani jednou manželka nezvýšila hlas, pouze mu dokola sdělovala, že toto zboží nemáme skladem. To nerespektoval a tvrdil, že zboží máme( nevím jak to věděl)
Následně volala dalšímu a dalšímu, kteří měli stále stejné argumenty a fotky obrazovek, zástupy právníků. Následoval mail od uživatele Ripper, že pokud mu zboží dodám, tak toto nezveřejní na foru. Cena na internetu byla špatně zadána manželku, proto jsme to zkusili zrušit tak, že zboží prostě již není. Ale co měla říct lidem, kteří byly nachystáni na to, že se opravdu jednalo o chybu a zkusí zboží získat levněji. Pokud by se tak stalo stálo by nás to 12 000 Kč.
Nebudu se vyjadřovat ke dvěma, se kterými jsem se domluvil. U posledního(ripper): Zboží nedostal za nákupní cenu. Doplatím ze svojeho 2370 Kč. Označil to za trest pro mě. Tak se dělá bussines a za chyby se strestá. Tento pán tu sadu opravdu dostane.
Nechápu lidi, kteří mají potřebu trestat ostatní za chyby. Toto vzniklo z pouhé chyby, kterou jsme nechtěli nikoho okrást, pouze se manželka špatně podívala. Nikdy by mě ani nenapadlo tohle po někom požadovat. Podívejte se na můj shop, kolik motorkářů podporuji finančně, nepo prací. Sponzoruji celé šampionáty závodů. A následně jsem potrestán od motorkářů. Je jasné, že někdy má zákazník na něco právo, ale poku je v jeho počínání jasný úmysl někoho poškodit, je to prasárna. Příšte si dám více pozor.
Děkuji všem co mě podpořili a děkuji Czunikovi a Schrekovi za nakonec správné jednání.
PavelDR napsal:
No je potřeba se vyjádřit a ne za sebe nechat bojovat kamaráda.Proč jsi to nenapsal hned,když jsi se zaregistroval?Bylo by jasno hned.
Protože jsem s tím neměl nic společného. Byla to vlastní iniciativa správných motorkářů.
Něchtěl jsem udělat něco špatně dokud se to nějak nevyřeší.
Ale nechci se dákl k tomu vyjadřovat, aby zase něco nevniklo.
Jen upresneni maly detail v mailu ani v telefonatu sem pravnika ci zalobu ci podobnou vec nezminil jen sem na webu napsal ze to necham zkonzultovat zda je na objednane zbozi v teto situaci narok jelikoz se tam na to kdosi ptal o dva prispevky nademnou clovek nemuze znat vsechno. Jen vim ze od 1.1.2014 by tomu tak muselo byt presne jak to napsal i Tomas TT. Pak sem muj prispevek taky smaznul aby si to prave nekdo spatne zas opet nevylozil. Beru to jako ukoncene z moji strany a vyrizene jak jsem uz napsal.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
ad MXTECH: no to je dost, ze ses vyjadril snad to cele dobre dopadlo.
a mmch minimalne Schrek by si zaslouzil F5ku fakt za realnou nakupku.
cunik:
Ripper: nebudu ti nadavat, to neni na vstek, spis na depku :/
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Z toho co tady pan MXTECH napsal je vidět jak si vzal vzor od Hixe...
Pánovi se zřejmě míchají hovory s několika lidmi a ještě si jejich části mixuje jak mu vyhovují, případně naprosto nemluví pravdu (komunikace se mnou). Jaká byla přesná komunikace s dalšími samozřejmě nevím.
MXTECH napsal:
hrozby právníky a špatnou reklamou na foru.
toto sem NIKDY nezmínil ani nenaznačil
MXTECH napsal:
Poukazoval hned na to, že má screeny obrazovky, které pořídil před objednávkou.
Toto sem mu řekl až po té co do mě 10 minut hustil, že su vlastně uplně bl.bý a neumím si objednat zboží, protože dle něho jsem si objednal sadu s jednou jednotkou
MXTECH napsal:
Ani jednou manželka nezvýšila hlas...
Toto bylo potvzeno Czunikem i Shrekem, že jednání vaší paní bylo uplně jiné
MXTECH napsal:
zástupy právníků
právníka jsem nikdy v našem hovoru nezmínil
MXTECH napsal:
Označil to za trest pro mě. Tak se dělá bussines a za chyby se strestá.
další naprostá lež. Tuto větu jsem slyšel já od vás Že vás chci trestat.
Doplním k tomu další věci:
pán včera volal, sám od sebe, že se chce dohodnout a nabídnout kompenzaci. Učinil nabídku a JEŠTĚ MĚ ŽÁDAL, jestli bych tuto stejnou nabídku nemohl říct i Czunikovi a Shrekovi - toto jsem zavolal Shrekovi, ten to volal Czunikovi.
Dnes volal pán znovu, už na mě křičel, že ho vydírám. A čím ho asi tak vydírám? Viz nad tím kdy dělal nabídku a ještě abych to řekl dalším. Takto se chová člověk, který je vydíraný?? Kdo tomuto uvěří...
Mám si nechat s.át na hlavu? Nechat se urážet? Dělat ze mě i.diota co si ani neumí kliknout na shopu? Sorry, ale takových obchodníků/opravářů/řemeslníků jsem zažil už dost. Velmi rozšířená vlastnost a TAKTIKA v těchto kruzích.
Ať si z toho každý vezme co chce.
Upravil ripper dne 22.11.2013 20:14
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hmhmmmm takže to vyprovokoval prodejce tím že chtěl potrestat sám sebe Všichni tři běžte před zrcadlo a tomu pitomcovi co tam uvidíte dejte pořádnej průplesk.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.