Honza_BMW_VW napsal:
...na Radarce bude kachna, to abych dojel ;o))
Kachni hody na radarce? Misto gulase proc ne?
Jen aby se toho nekdo nechytl...
Ale jedine bez kafe letos jsem mel odhadem tak 40 kacen a ni jedno kafe. Pristi rok nemam v planu jinak kaceny bych kdyztak dodal ale jedine kdybychom v sobotu rano jeste pridali zavod ve skubani
Upravil MarekHK dne 31.12.2013 22:55
F 650 GS (00)
Lucinka87 napsal:
tak to je ona jen tedy trošku "nahatá", aby se lépe vešla do garáže
Hmmm zajímavá kombinace pneu ale vybavená je pěkně-aspoň nemusíš nic dokupovat.
druhá pneu je v garáži, jen to není přezuté a vybavená je opravdu parádně, mám snad všechno - tedy až na to nižší sedlo
Upravil Lucinka87 dne 18.01.2014 12:34
raider napsal:
Ktery sedlo tam mas ted, to stredni nebo nejvyssi?
Když jsem to zkoumala, tak podle obrázku co jsem našla tady někde na fóru, kde byly všechny 3 typy, mám to střední, ale potřebuji ještě o kousek dolů, abych dobře dosáhla.
nedávno jsem si taky koupil GS a už jsme si psali měl bych pro tebe to nízké sedlo, protože si myslím že ho mám na mé GS jezdila na ní paní. To tvoje vypadá opravdu na to střední tak co kdybychom to vyměnili.
Nafotím to mé a dám ho sem abys na to mohla juknout ju. Tak pa zatim
PS: Jinak krásná motorka bude ti slušet :-)
nedávno jsem si taky koupil GS a už jsme si psali měl bych pro tebe to nízké sedlo, protože si myslím že ho mám na mé GS jezdila na ní paní. To tvoje vypadá opravdu na to střední tak co kdybychom to vyměnili.
Nafotím to mé a dám ho sem abys na to mohla juknout ju. Tak pa zatim PS: Jinak krásná motorka bude ti slušet :-)
moc děkuju
pokud je černé, jsem pro, jinak fotečky jestli můžu poprosit na můj mail cherubinek-L@seznam.cz, díky