..tak dneska J50 a byl to masakr
včera to plavalo (chcalo od čtvrtka odpoledne a včera večer cca 8 stupňů nad 0), dneska zmrzlo, ale od cca 15té hod sněží, tak snad se to zase zlepší
www.jantruhlar.cz
..dneska ranních/dopoledních 30km skate a paráda
dojeďte na Jizerky, perfektně upraveno na klasiku i skate, sněhu dost, parkování holt klasika a trochu problém ;o))
www.jantruhlar.cz
...dneska od cca 8,20 do cca 9,45 pohodových 18km a včera 38 a dobrý, jen jsem potkával známé tváře, ale odtud asi nikoho ;o)
Honza_BMW_VW přiložený následující obrázek:
...my jezdíme na Šámalku, máme tam parkovací kartu a většinou i místo ;o). Minulou sobotu jsme jeli ze Šámalky na Jizerku, v neděli kolečko kratší, tzn. na Knejpu, včera a dnes opět na Knejpu a zpět, tzn. takové rychlé ranní protažení. Většinou okolo 8,15 pokládám lyže do stopy. Tak se když tak ozvi, kdy jedete a můžeme se potkat. V týdnu ale pracuji, to jedu max. večer s čelovkou.
měj se H
PS: mob 603464182 www.jantruhlar.cz
Na Samalku jezdime vyhradne v tydnu na vecerni s celovkama. Parkovaci kartu nemame ale vzdy se nejak vejdem
Prijizdime nejak mezi 17 a 18 hod a davame kolecko na Knejpu bud pres Hrebinek, spodem pres Kristianov nebo okolo Prezidentsky chaty a prehrady. Nebo nejak vsemozne aby to bylo cca 25-35km.
Kdztak se ozvu, az pojedem priste, zrejme ve stredu
Upravil haus1 dne 22.02.2015 14:06
U nas paradni 5km okruh jak na klasiku,tak skate.Parkovani bez problemu.Na běžkach jsem tak 4x tydne.Paráda.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Trasa Královka - Josefův důl - Šámalka. Parkování na Královce bylo v pohodě. V chatě je zrekonstruovana self-service restaurace s výbornou kuchyní - doporučuju.
btw: nevím jak vy, ale já sebou vozím náhradní běžky ;-)
somm přiložený následující obrázek:
..tak ještě lepší kuchyně je na Prezidentské chatě, kousek vedle. Jinak je jasný, že musíš mít dvoje běžky, když deš těma neupravenejma cestama. tam já jedu tak jednou za sezónu (z Královky dolu) a ještě na starejch lyžích
že si neřek, že tu budeš, bychom to projeli nějak společně
jinak, jedna náhradní běžka je zapíchlá vedle silnice, tak cca 750m před Novou Loukou, asi nějaký talent ztratil z auta ;o))
www.jantruhlar.cz