Pamilton napsal:
Děkuju za odpověď. Pro mně pozitivní, alespoň to funguje jak má a nečeká mne proces reklamace. Jako příplatkový zařízení je k dispozici nějakej držák pro použití v autě. Jestli se s tou navigací počítá i do auta, jak je to potom s hlasovými příkazi v autě?
Funguje s normálním automobilovým držákem od Zuma 660 pokud vím. Minimálně jeden zákazník to takhle používá.
funguje. ale bmw/garmin k Nav V dela dedikovanej drzak s reproduktorem a mikrofonem.
Spatna zprava je ze stoji tusim skoro 3 litry.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Fujitsu napsal:
Mám problém s navigací Navigator V mám ji spárovanou s iphone5 a interphone f5mc. Po krátké době asi 2min se mi odpojí a za chvíli sám připojí pořád dokola. Aktualizoval jsem softwar verze2.60. Při propojení pouze s interphonem žadný problém.
Tak pozor, psal jsem o zkušenosti s F4 a tam to nebyl problém. Funguje to tak, jak jsem popsal. Není možné používat telefon zároveň s intercomem. Celé to komunikuje pouze, když zapnu intercom. No a teď nastalo zděšení, protože jsem koupil F5mc a dopadl jsem stejně jak popisuješ. Jako telefon používám S IV Galaxy. Zkoušel jsem všechny možné varianty, ale nepodařilo se mi to propojit jako předchozí model. Takže jsem zakoupil F4 XT a opět to funguje brilantně. Lépe než předchozí F4, ale echo to během hovoru háže stejně. Tedy občas. Milou F5 jsem poslal na reklamaci a teď čekám na odpověď. Pak dám vědět. Musím podotknout, že F5 má lepší zvuk, ale třeba fce rádia (poslouchám především Čr2) není ani trochu úžasná jak mi popisovali. To bych musel stát na místě, aby to nešumělo. Spíše jsem zvažoval digitální přenos rádia z aplikace přes síť. To by měla umět F5, ale zatím nemám možnost vyzkoušet.
Pamilton napsal:
Ahoj, můj navigátor V je v ruce němý. Jedinej zvuk jsem získal přes F4s, to jde i telefonovat atd. Je bez handsfree němý záměrně kvůli odolnosti vůči vodě, nebo je to špatně? Potom by ale zřejmě musel byt ozvučen držák do auta pro použití v autě... ??
Pokud máš auto vybavené BT, tak není problém....jinak pouze držák. Ovšem tohle je stavěné pro BMW LC a s tím souvisí i všechny fce. Já bych to vyřešil smart telefonem se Sygicem a hotovo. A ještě hodně ušetříš. Teda pokud máš takový telefon
Pamilton napsal:
Ahoj, můj navigátor V je v ruce němý. Jedinej zvuk jsem získal přes F4s, to jde i telefonovat atd. Je bez handsfree němý záměrně kvůli odolnosti vůči vodě, nebo je to špatně? Potom by ale zřejmě musel byt ozvučen držák do auta pro použití v autě... ??
Pokud máš auto vybavené BT, tak není problém....jinak pouze držák. Ovšem tohle je stavěné pro BMW LC a s tím souvisí i všechny fce. Já bych to vyřešil smart telefonem se Sygicem a hotovo. A ještě hodně ušetříš. Teda pokud máš takový telefon
ozvucenej drzak existuje.
nicmene bud pres auto pres BT, nebo ja mam normalni headset do auta a hotovo.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Přidám jednu praktickou zkušenost. Přestože přímo z mygramin konta nelze žádné mapy nakoupit, zakoupil jsem TOPO mapu ČR zvlášť a bez problémů ji nahrál do Navigatora V. Jen při objednávce je třeba zadat Navigator II, vyšší verze tam není, ale jede to. Trochu boj s aktivací (na MACu), ale vše jede jak má. Navíc je mapa malá a vejde se do paměti oboje celé.
Jezdím: BMW R 1250 GSA (2020), BMW R NineT Pure (2017)
---
Jezdil jsem: BMW R 1200 GS (2007), BMW R 1200 GS (2012), BMW R 1200 GSA LC (2014)
Pamilton napsal:
Chlapi jen upozorňuju, že "pokud máš auto vybavené BT, tak není problém..." neplatí, já BT v autě mám a Navigator V mi nemluví.
Honda Africa twin 750 (1992), BMW R1200 GS Adventure (2015)
Stiahni si Garmin Express: http://software.g...press.html
Pripoj navigaciu do pocitaca, spusti Garmin Express. Chvilu pockaj, ked ti to detekuje navigaciu, tukni na nu a daj aktualizovat software a mapy.
Ak si tu navigaciu uz ale niekto zaregistroval na svoje Garmin konto, tak mas myslim smolu. Budes sa musiet prihlasit pod jeho pristupovymi udajmi.