tomasgs napsal:
Aha. Tak to já zas myslel že má dát najevo mojí státní příslušnost a náležitost ke komunitě BMW motocyklů.
p.s. tohle forum už přeci svoje triko má. Nebo se pletu?
no má ale to už nejde sehnat. A Věřím že každý aspoň průměrně inteligentní člověk pozná podle naší vlajky a nápisu Czech republic Tvou státní příslušnost. Nebo se pletu?
Nepleteš. Ale náležitost k BMW Motorrad komunitě už z toho tedy patrná není.
Já teda nevím, ale na GaPa nebo na Radarce snad každej pozná, že nepatříš ke komunitě GS Condro, ne? A na tenhle účel, abychom se poznali na srazu to bylo myšlený.
Upravil stepan dne 10.01.2014 10:34
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
tomasgs napsal:
Aha. Tak to já zas myslel že má dát najevo mojí státní příslušnost a náležitost ke komunitě BMW motocyklů.
p.s. tohle forum už přeci svoje triko má. Nebo se pletu?
no má ale to už nejde sehnat. A Věřím že každý aspoň průměrně inteligentní člověk pozná podle naší vlajky a nápisu Czech republic Tvou státní příslušnost. Nebo se pletu?
Nepleteš. Ale náležitost k BMW Motorrad komunitě už z toho tedy patrná není.
Já teda nevím, ale na GaPa nebo na Radarce snad každej pozná, že nepatříš ke komunitě GS Condro, ne? A na tenhle účel, abychom se poznali na srazu to bylo myšlený.
Má pravdu předsedo
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Taky si myslím že je to primárně pro znalé.
Logo BMW na rukáv bych taky rád, ale jinak bych už do toho nezasahoval.
Ovšem záleží na Mildovi jestli se chce ještě dupat se změnou.
Splněný sen moje 1100GS
newman napsal:
Vypadá to opravdu jako reklamní triko na BMW.GS fórum.........
Chybí mi tam znak BMW a nápis Motorrad by taky nebyl od věci....
Přesně tak. Triko by mělo dát všem jasně najevo že jezdím na motocyklu BMW a jsem z České republiky. Nic víc, nic míň.
tak tak, souhlas
skoda, ze Milan V aspon do jedne varianty nezakomponoval aspon neco z puvodnich Emperovych navrhu z 30.12.2013 , ktere jsou v jinem vlakne.
vyky
2 Milan V: Osobně Ti doporučuji změnit první příspěvek na anketu, ať se tam každý vyjádří a nemusíš pak číst tyhle strašný romány. A nech tomu jen týden. Pak dej nabídku a striktně odmítej jakékoliv customizace. Nebo se z toho zblázníš. Zase se to tady začíná hádat.
xHackerM napsal: 2 Milan V: Osobně Ti doporučuji změnit první příspěvek na anketu, ať se tam každý vyjádří a nemusíš pak číst tyhle strašný romány. A nech tomu jen týden. Pak dej nabídku a striktně odmítej jakékoliv customizace. Nebo se z toho zblázníš. Zase se to tady začíná hádat.
Jak píše Michal.Udělat anketu kdo je pro kterou variantu,kdo je pro znak BMW a většině se ostatní podřídí a nebo si o nekoupí.Jinak se konce nedobereme a Milan se z toho zcvokne.Varianta pro bratry Slováky,je už na domluvení se s Milanem.Kdybych mohl jen za sebe vůbec by mi nevadilo triko Czech + Slovak Republic.
.
Ja sem pro 3b jak jsem uz psal a to logo jestli nebude centralne tistene nemam stim problem reklamka co mi dela veci mi ho tam dotiskne
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček