pokud je písmeno za rozměrem tak se jedná o rychlostní index!!
Tímto rozšířením jsem se zbavil té radialní pneu( u těchto rozměrů)
Na původní 19vředu a zadní 17 se to nevztahuje
Jediné co mi bylo řečeno je že to vychází z 650Xchallenge, nevím zda má Xchall možnost používat v menším rozměru také diagonální pneu. Zkus někoho kdo má Xchall. Určitě někdo jezdí i motárdová kola 17/17 tak to tam musí být nějak zapsáno (Veškeré alternativy)
Tak výsledek je asi takto. Nepomůže nikdo jiný než-li HELPREG . V BMW rovnou odkazují tam. Přední guma není problém takže 1100+DPH zašlou nějaké podklady pro dopravku. Je to super kšeft pro ty co to dělaj . Zadní gumu asi ani řešit nebudu protože si myslim že to nebude průchozí a ty ještě v radiálkách jsou.Takže tak. Děkuji všem za pomoc a rady.
Uff, různých názorů tedy.. Tak co tam tedy dát? Jezdím převážně "silnice" a polňačky. Vepředu mám Mitas a dozadu chci dávat něco nového.
| BMW F650GS | 2000 |
kanecek napsal:
Uff, různých názorů tedy.. Tak co tam tedy dát? Jezdím převážně "silnice" a polňačky. Vepředu mám Mitas a dozadu chci dávat něco nového.
kanecek napsal:
Zase Mitas. Co tam máš za typ?
To si teď nejsem jista a moto mám teď mimo domov :-) Ale dle vzorku se mi zdá, že 07. Ty se dělaly od kdy?
| BMW F650GS | 2000 |
kanecek napsal:
Zase Mitas. Co tam máš za typ?
To si teď nejsem jista a moto mám teď mimo domov :-) Ale dle vzorku se mi zdá, že 07. Ty se dělaly od kdy?
Dělají se už dlouho a je to ten šípovytý vzorek. V roce 2011 prošly inovací a jsou lepší než ty staré (měkčí směs) a na to tvé ježdění co uvádíš plně dostačující.
to Joe: a porad plati, ze 07 je na mokru takova vlazna a oproti 08 klouze? Uvazuju ze prejdu dozadu i do predu na 07, ale porad se drobet bojim tech vlastnosti na mokru.
Labus01 napsal:
to Joe: a porad plati, ze 07 je na mokru takova vlazna a oproti 08 klouze? Uvazuju ze prejdu dozadu i do predu na 07, ale porad se drobet bojim tech vlastnosti na mokru.
Hodně se to změnilo změkčením směsi. Samozřejmě to není na sportovní jízdu, ale žádná tragédie. Univerzál.
Upravil joe dne 28.03.2013 12:56
Kuci napsal:
Jen blázen jede palici na mokré silnici, a je jedno jestli špunt nebo radiální
Palici samozrejme na mokru nejedu. Ale porovnavam 2 gumy. Z vlastni zkusenosti vim, ze stara 07 byla na mokru (i rannim vlhku) takova nepredvidatelna. Zato 08, s tou uz se jet dalo vcelku dobre. Proto me zajimaji vlastnosti "novy" 07.