V pohodě moc ne, ale dojel. všechny kufry k.o., jeden přední brzdič musel dolů, všechny plasty a jedno světlo k.o.
Doplňky a díly na BMW GS:https://mojegs.cz Online ceník BMW dílů:https://mojegs.cz...h-dilu-bmw
Nemám to asi tolik v ruce, ale soustředit se na to mít objekt v záběru a neposlat to do skály není úplně sranda třeba ten záběr v 2:16 mám na tankvaku ovladač a řídím jednou rukou koptéru a jednou motorku na trávě s kameny. Dalo se to jen kousek a vzdal jsem to
V létě roku 2010 jsme se s Moňou a kamarádem Pavlem vydali na dovolenou severním směrem.
Projeli jsme pobaltskými státy, lodí do Finska a následně Švédska. Z jihu Švédska jsme se vraceli opět trajektem do Německa a domů.
Více než hodinový film vznikl pouze záběry kompaktního fotoaparátu z ruky, takže omluvte jeho nekvalitu. Místy ztracené titulky zavinil program pro dodatečnou stabilizaci obrazu, který jsem pro YouTube verzi filmu použil.
Ve filmu uvidíte vodní hrad Trakai, litevský Vilnius, Krásný Kaunas, nezapomenutelnou Horu křížů. V Lotyšsku navštívíme město na řece Daugava Rigu, proslavené lotyšské „fast foody trochu jinak“ jménem Lido. Amatciems, malebně zakomponovanou vesničku v přírodě mezi jezírky. V Estonsku břeh obrovského Čudského jezera. V Narvě uvidíme estonský a ruský hrad, každý na jiné straně hranice a řeky. Vydáme se po pobřeží finského zálivu směrem k Tallinnu. Cestou navštívíme nezajímavé cementářské město Kunda, zříceninu hradu Toolse, nejsevernější výběžek pevniny do finského zálivu mys Purekkari neem. Nevynecháme ani zvláštní Jägalské vodopády. V Tallinnu projdeme historické jádro města, pohlédneme na něj z věže.
Nalodíme se na trajekt do Finska, projdeme Helsinky. V Turku nastoupíme na dvanáctihodinovou plavbu do Švédska, velikou loď si samozřejmě prohlédneme. V šest ráno projdeme Stockholm a pak budeme pokračovat na jih, na ostrov Öland.
Návrat domů zahájíme na jihu Švédska, ve městě Trelleborg, kde se znovu nalodíme a přeplujeme do německého Sassnitz. Na Rujáně přespíme vedle komplexu Prora z roku 1939, původně 4,5 km dlouhého pásu budov.
Pak už zbývá jen cesta Německem domů.