petrguss napsal:
pokud to naladíš na příští neděli, tak se hlásím snad mi do toho časově nic nevleze a bude aspon trochu teplo...
Stav se po projížďce. Pokecáme a dáme kafe. Pokud se nestavíte hromadně s klukama. My totiž mobilní ještě nebudeme. Resp. já určitě ne a Hugitka sama do offroadu nepojede...
Firefly napsal: jsem měl trochu na spěch, to bylo jen na čižice zadem a přes štěno zas zpět, až se udělá počasí tak se stavím, už jsem se chtěl zastavit dávno a nějak mě to nechce vyjít, já se pak ozvu, nebuj
No já vím naprosto přesně, kudy jsi jel. Jezdíváme to s Hugitkou taky a ještě trošku jinudy. Tak se zastav, když Ti to vyjde...
petrguss napsal:
pokud to naladíš na příští neděli, tak se hlásím snad mi do toho časově nic nevleze a bude aspon trochu teplo...
Stav se po projížďce. Pokecáme a dáme kafe. Pokud se nestavíte hromadně s klukama. My totiž mobilní ještě nebudeme. Resp. já určitě ne a Hugitka sama do offroadu nepojede...
Jak sama nepojede...? Ty ses jí ptal nebo jí spíš s náma nechceš pustit? Tom
Já bych to dal v klídku,klidně i s větší částí po asfaltu a jen nějaký spojovací cesty-šotoliny...ale že bysme se projeli a trošku vyléčili absťák...
Tom
No tak bikeri, ja nakonec nemuzu ani sobotu (jak jsem psal do brezna jsou pro soboty zabity), ale ani tuhle nedeli, volal mi zednik, ze v nedeli muze, tak toho musim vyuzit a budu makat na stavbe, abych se mohl uz brzo stehovat... takze vam preju peknou zabavu a uvidim jak dalsi vikend...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
v poho kluci, nic na tom není, důležitý je mít padáky, dobrou náladu a pak už stačí jen mít v kapse spoustu špulek izolepy na blinkry Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS