No nam to strelecke stesti taky schazi. Ja si myslim, ze to bude velka bitva
Slovaky jsem jeste bohuzel letos nevidel hrat. Myslim ze nasim dlouhodobe chybi tvrdost v osobnich soubojich a chytrosti se uz toho moc vymyslet neda.
No uvidime, vyhoda je, ze alespon jeden postoupit musi.
Splněný sen moje 1100GS
A já myslím, že se klidně může stát....a vsadil bych si na to ...že se třikrát urvou bratia do brejku a je po zápase. A tipuji že bude na ledě Židlický, nebo Barinka.
Ale fandit do poslední krople krve.
Hoši do nich, žeňte je až k Tatrám :-)))
jencekgs - to si s vynimkou zapasu s ruskom o nic neprisiel ze si nasich nevidel hrat
waltr - ja sice poznam kauzu Barinka ale mne sa tento vas bek nezda zly... a k tomu brejky, s rusakmi sme mali dva ale pusny prach sme asi nechali doma
nieco mi hovori ze Jagr zahra fenomenalny zapas a da nam ale 2-3 banany a nasi pojdu domov :-/
live fast, die young be wild, have fun
Přepychový zásah, myslím, že v tom mantinelu je důlek po Těreščenkovi ještě teď... )
A na zítra si hrozně přeji abychom vyhráli (jakože Češi), ale vůbec tomu bohužel nevěřím. Můj tip, kdybych sázel, 2:1 pro Slovensko a ano ten náš jeden gól dá Jágr...
po trapase so Slovinskom som prestal pozerat hokej, zajtra s Ceskom si to vsak nenecham ujst. Celkove mate lepsi hokej, ale zajtra budem drzat prsty, aby sme Vam to natreli kolko sa da:-))))
A potom pojdem zapit zial dobrou 10-sitkou od Gambrinusu:-)))
Tesim sa na stretnutie niekde na ceste, nech uz zima skonci:-))))