Zaplatil jsem dosilku aby mi posta chodila z domova do domova moji zeny. Posta si za to nauctovala 1093,- korun ceskych a za 14 dni jsem mel u sebe doma plnou schranku posty.. asi si delaji fakt z klientu pr.del.. tak jsem si dnes opet podal reklamaci.. nakonec jako pokazde..
nazdar , jen to trochu ozivim, mam novou informaci nase "Kvalitni" Ceska posta prisla o lukrativni smlouvu na dorucovani s Nemeckym DHL, Nemecke DHL uzavrelo novou smlouvu v Ceskym PPL. A tohle uz nikde nikdo nenapise
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Jo jinak neni to tu tak davno co sem posilal sedlo jednomu clenu zde z fora a sedlo se proste ztratilo nikdo nevedel kde je nastesti se po tejdnu naslo !!!!
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Dobre si pamatuji, jak jsem od Jezka ocekaval spojkovy valecek na 1150...Dva, tri , ctyri dny, tak mi to nedalo a napsal jsem Jezkovi o cislo zasilky. Jake bylo moje prekvapeni kdyz jsem zjistil, ze moje zasilka v bublinkove obalce se toula nekde 4dny pouze po Praze. Po vikendu a dlasich par dnech tedy dorazila. Jako prodejce bych asi taky nemel nervy ocekavat, co opet nebylo doruceno, kdyz pro to udelal maximum. Ja mam vesmes zkusenosti neutralni co se tyce Ceske Posty. Zasadne si nenechavam vnutit nejake top sluzby, protoze co sleduji moje balicky, tak se stava, ze cenny balik nebo doporuceny balik, ktery je levnejsi, dojde ve stejne dodaci lhute jako ten jejich slavny BALIK DO RUKY. Vetsinou jsou za kasou neprijemny jak....., ale zase se jim nedivim. Kamoska mi rikala, jak to u nich chodilo.....radsi sla na meterskou. Meli mesicne povinnoust uzavrit nejaky pojistny smlouvy a prodat nejaky blbiny, jinak byl proste problem a sankce na vyplate.... No je tohle normalni? Je to Ceska Posta nebo Cesky okno sluzeb a prodeje cetek? Ac nadavam, vyuzivam CP nejvic, z jednoho prosteho duvodu. Po ceste z prace muzu balik poslat na 4 mistech, dle casu uzaverky posty.
Jinak vse nechavam posilat do prace. To je jedina jistota, ze nemuzou rict, ze nikoho nezastihli. Je nas tu 200
Upravil milanosor dne 15.09.2014 10:04
I pád na hubu je pohyb kupředu
... čerstvá zkušenost
... poslal jsem doporučený dopis do vlastních rukou .. místo podání Litomyšl, místo doručení Litomyšl podáno v úterý ráno v 8:30, adresátovy došlo v pátek v 13:30 a dodejka o doručení mě přišla následující pátek .... blesk je české pošty pomalejší brácha
(ch)stepan
Kdyz tohle ctu, tak musim konstatovat, ze miluju nemeckou postu Ve ctvrtek mi typek poslal blaik jak krava z Berlina a v patek ve 12 klepal postak u me doma v Mnichove Standardni balik, zadny suprextrabomba servis, jen normalka.
Taky me pobavilo - chtel jsem poslat knizku z CR do SR ceskou postou. Cena byla tememr 500 kacek, tak jsem rodicum rekl at si ji koupi doma a ja jim dam penize. To same z nemecka je ehm... 8.99 euro. A to nemeckou postu vlastni DHL
radovant napsal:
Kdyz tohle ctu, tak musim konstatovat, ze miluju nemeckou postu Ve ctvrtek mi typek poslal blaik jak krava z Berlina a v patek ve 12 klepal postak u me doma v Mnichove Standardni balik, zadny suprextrabomba servis, jen normalka.
Taky me pobavilo - chtel jsem poslat knizku z CR do SR ceskou postou. Cena byla tememr 500 kacek, tak jsem rodicum rekl at si ji koupi doma a ja jim dam penize. To same z nemecka je ehm... 8.99 euro. A to nemeckou postu vlastni DHL
Rado, já jsem posílal třeba dobírku Českou poštou na Slovensko, karton s výfukem a svody 7,75 kg, docela objemný karton, a včetně dobírky to stálo přijatelných 265 kč, to jest ca 9,50 EUR. Popravdě jsem čekal, že to bude víc. Šlo to akorát přes víkend. Zato na doběrečné zpět jsem čekal hnedle 2 týdny.
Wer später bremst, fährt länger schnell.
honzis napsal:
Tak konečně jsme se dočkali a Česká pošta bude mít peníze na kvalitní servishttp://www.novink...korun.html
Za horší služby - více peněz....
Tak to ma byt, tak je to spravne....(Zarazim vychazky!)
Upravil hobr dne 01.02.2015 20:11
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
No ja si zase na Slov. poštu nemôžem ani v najmenšom stažovať. v uplynulích pár mesiacoch som zasielal asi 30-dobierok po slovensku prevažne v druhej triede(doručenie vždy do 48hodin), ked po pošlete v piatok poobede tak v pondelok ked to zakaznik vydvihne tak v utorok mám v schranke listok na peniažky za dobierku. Každu zasielku si trackujem tak viem ich pohyb + zasielam klientovy na mobil čislo nech si ho odsleduje a v pripade že si ho po doručeni na poštu nevyzdvíhne, alebo doručovaťelka neda listok, tak posielam sms-ku o doručeni baliku na jedo poštu. Neni toho veľa tak sa to da stihať! Ale aj tak asi najväčšiou kuriozitou je v čine u RC-Hobby objednany model rc auta stavebnice v pondelok doobedu a nasledne behom pár hodin bol aj odoslany, ale najlepšie bolo to že ešte v ten piatok som si pon šiel do KE na colnicu. Hold činska pošta je asi niekde inde!
Upravil JRM66 dne 01.02.2015 21:04
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Nicmene co si budeme povidat kdo posila vetsi mnozstvi baliku vi, ze zatoulat ho umi i DPD, PPL a podobne.
Spis je skoda ze vas CP nuti vyuzit drazsi sluzbu ktera ma "garanci" a kdyz si nepriplatite tak se to potahne.
Ale hodne lidi toho vyuziva protoze proste nemuze prevzit dopoledne doma od prepravky a v klidu si pro to dojde na postu v sobotu kdyz jde na namesti na trhy .. dokud tohle prepravky nebudou umet v kazde prdelce tak pak bude posta v jiste vyhode ...
No posudťe či mám fakt štasťie na poštu. Zakúpene cez net v štvrtok 5.2 AutoMatejček.cz a v pondelok popoludni som to už mal v rukách! Vážený zákazník,
oznamujeme Vám, že o zásielke s číslom CS045464542CZ sme zaznamenali nasledujúce informácie:
Dátum a čas Udalosť
05.02.2015 19:03 Zásielka podaná na pošte
06.02.2015 09:07 Výstup z krajiny podávateľa
07.02.2015 07:19 Vstup do krajiny prijímateľa
09.02.2015 13:57 Zásielka uložená na pošte Prešov 7, Námestie Kráľovnej pokoja 3, 08001 Prešov
09.02.2015 15:38 Zásielka vydaná adresátovi na pošte Prešov 7, Námestie Kráľovnej pokoja 3, 08001 Prešov
Upravil JRM66 dne 10.02.2015 10:11
...ono nakoniec všetko kde sa človek pozrie speje k monopolizacii, podobnosť z nedavnej minulosti asi len náhodna a hlavne je to v iných lepších rúkach!
Ahoj vsichni postaci i antipostaci, prehraval jsem si na interphonechF5 xt twin FW.No a po zahlaseni uspesne aktualizace se mi z toho totalne vytratil zvuk, z obou ,teda mluvene slovo, psal jsem TomasoviTT o radu, ale i pres opetovne prehrani TICHO. Po dohode s TTjsem to poslal ceskou postou v bublinkove obalce a s potuplovanym prelepenim obalky do Touratechu. Pro sichr !!!! jako cenne psani v hodnote 10tis, a to za 117,-kc!
V utery podano, do TT to dorazilo az v patek odpoledne !!!rozlepene, obsah se asi nekde vytrousil . V koordinaci s TT a postou v miste podani, s vyplnenim potrebnych formalit jsem obdrzel cca za 14 dnu vyjadreni CP s omlouvou a za dva dny nato pristalo na ucte 10.117,-
Takze za to co se po ceste ztratilo 100% kompenzace vcetne postovneho
Tos tak nase posta R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Viacerim to po aktualizacii blblo, takže asi tam treba nechat origo soft, ale aj tak gratulujem k novej sade!
Upravil JRM66 dne 13.03.2015 19:18