Jaaa jedu taki aji se soudruzkou.vyrazim ale uz v patek na poledne abych se tam pomalu domotal s prestafkama...spim v baraku pac se nemuzu tahat s kramama.
Kupredu spatki ni krok...
Bohumil napsal:
Jaaa jedu taki aji se soudruzkou.vyrazim ale uz v patek na poledne abych se tam pomalu domotal s prestafkama...spim v baraku pac se nemuzu tahat s kramama.
Kramy jsou k ničemu, místo je potřeba na klobásky a slivku
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Slivka musi byt fakt jemna a jen pulku male stamprlky, mam pul roku starej jicen takze su jak nemluvne klobas taky jen tak okostovat nesmi byt ostrej...ale jinak su uplne normalni
Tonda napsal:
Přidávám několik tipů na výlety po okolí Chaty na Adamu (vše vesměs v okruhu cca 50-ti kilometrů od chaty). Je to jen takový „výběr“ tipů, na který jsem si vzpomněl. Orlické hory jsou krásné celé, takže si snad každý najde „to svoje“. Třeba sem ještě někdo přidá nějakou zajímavost v okolí, která stojí za návštěvu. Hromadná vyjížďka v plánu není – takže je to na každém, kam sám pojede nebo jestli se k někomu přidá nebo jestli bude „kalit“ na chatě
Pak je pěkná cesta přes polské lyžařské středisko Zieleniec. Přejede se do Polska přes přechod v Orlickém Záhoří, pak cesta přes Zieleniec. Zpět do ČR přes hraniční přechod Olešnice v Orl. horách / Kocioł. http://tonda1200....CN9360.jpg
Ať to nezapadne
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Předběžně se taky s Lucií hlásíme... 1 moto, 1 stan , 2 člověci
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Bohumil napsal:
Kramy jsou k ničemu, místo je potřeba na klobásky a slivku
slifku vam vemu at si muzete dat na moje zdravii
Je to na pikaču. Nemohu se zůčastnit.
Zachvátil mě pásový opar na hnátě a na zadku.
Užijte si to za mě. Dík
Zdravím P.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz