Hele, já předběžně počítám, že dorazím. Jen nevím jestli s Evou a nebo bez a nebo jí případně nahradím nějakým jiným kouskem z babince. Moc mě nejde plánovat takhle dopředu. Většinou tak týden předem už vím jistě a 14 dní předem tak nějak by to mohlo .......
Jinak září už pro mě na dovolené není. Je ještě všude draho, horko a plno turistů. Já raději cestuji na jaře. Častěji zmoknu, ale lidi jsou po zimě vstřícnější
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
...Mediku, kdyby bylo potřeba nějakou "dorostenku" z Phy odvézt, nemám s tím problém. Jezdím opatrně a věř, že mi benzín v lesíku nedojde ;o))
www.jantruhlar.cz
No naše partička by měla taky dorazit v uskupení fero, rick, brozkin asi jako loni
Nemůžeme Vám tam tu tombolu nechat a rick už bude slušnější a vezme si na zvracení pytlík
Upravil fero dne 15.08.2014 08:21
Ja nedorazim vic jak jedna akce mesicne ted neprojde . Urcite to nerus i kdyby melo dojet par lidi kdyztak uprav jen program.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Já s tím počítám, ale ještě musím něco doladit, proto jsem to zatím aktuálně nepotvrzoval. Během příštího týdne to rozseknu...
Pink Floyd - Coming Back To Life
Hoši, díky za info. Sraz rušit nebudu, ale omezil bych program a protože budu před srazem 2 týdny s omezeným připojením k netu, tak budu těžko něco zásadnějšího domlouvat. Kdyby nás tam mělo být deset, tak se to stejně uskuteční, ale třeba program bude nulovej. Za to bychom se lépe domluvili na případném grilování...
fero napsal:
No naše partička by měla taky dorazit v uskupení fero, rick, brozkin asi jako loni
Nemůžeme Vám tam tu tombolu nechat a rick už bude slušnější a vezme si na zvracení pytlík
fero napsal:
Aha ,takže Rick poblil to auto.
Vy dvě bukvice z buďějický periferky,já nebliju,víme dobře kdo to byl
oranžová dvanáctka
Michale, buď v klidu. Jihočeši dorazí na dvě party. Jedna včas, dle dohody a druhá ...., neboj, dorazí taky, ale tak nějak mimo časový itinerář. Nicméně, jsou to obecně příjemní chlapci ;o))
www.jantruhlar.cz
A to si představ ,že jsme se byli ve čtvrtek projet po Šumavě a Láďa zase opravoval,sice jenom vypadaný šrouby,ale to osmikilo je na pováženou. Nedal na rady zkušenějších
oranžová dvanáctka
;o) někdy se daří méně, ale jak jsem uvedl, jihočeši dorazí vždy a jsou v pohodě
PS: někdo mi před cca 1/2 rokem poblil kliku od dveří auta, takže než jsem dojel do myčky, nastupoval/vystupoval jsem od spolujezdce. asi někdo něco špatného snědl, to jídlo je někdy zrádné ;o))
takže to Michalovi už nebudu plevelit a budu se těšit na potkání se všema a s váma obzvláště ;p www.jantruhlar.cz