Cau kluci, nepojedete nekdo pres Prahu na Pardubice? Potreboval bych u Servisaka vyzvednout baterii.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Zdar Pavle, v pá jedu do Jbc a v so do Phy. tzn. sedlo Ti mohu vzít. V Jbc se pro něj zastavím a v Pze Ti zavolám a dojedeš si pro něj. Budu se pohybovat Černý Most, Malešice a asi centrum.
Pošlete mi telefony a nebo mi zavolejte na 603464182.
Čus H
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
Zdar Pavle, v pá jedu do Jbc a v so do Phy. tzn. sedlo Ti mohu vzít. V Jbc se pro něj zastavím a v Pze Ti zavolám a dojedeš si pro něj. Budu se pohybovat Černý Most, Malešice a asi centrum.
Pošlete mi telefony a nebo mi zavolejte na 603464182.
Čus H
Zdarec to by bylo super, domluvím to a zítra se ti ozvu. Akorát budu v Praze až v pondělí tak nebudeš tady i v týdnu?
Zdravím, nepojedete náhodou někdo z Ostravy (nebo okolí) někdy tento týden do Prahy? Potřeboval bych tam dopravit padací rámy na 1100GS.
Díky.
BMW R 1100GS
1 pojedete nekdo z Olomouce nebo pres Olmouc na Prahu, potreboval bych hodit balicek (krabice od helmy) do Touratechu.
2. potreboval bych v Kladne vyzvednout tohle a dostat do Olomouce, http://auto.bazos...ouring.php
Diky Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ve středu 24.6. jedu na otočku Praha - Karlovy Vary - Praha více méně s prázdnou oktou. To jen kdyby někdo potřeboval.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Ve čtvrtek 2.7. jedu Praha - Liberec - Praha. Auto v podstatě prázdné (okta,chatař, leninovy prdy)
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Prndám se mezi Olomoucí - Přerovem - Ostravou. Není problém se domluvit na logistickém počinu.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
V pátek 17.července odjíždím od Přelouče směr Česká Kamenice. S nejvetší pravděpodobností přes Mladou Boleslav. Něco malého bych mohl vzít. Pojedeme na motorce a naložený...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.