paulik78 napsal:
Ja tam byl taky v zavodnim poli:-) Pekna trat a luxusni pocasi!
Já tam byl jen jako divák, ale trať vážně dobrá a počasí vyšlo to jo. Má to jen jednu chybu a to že se vše jede tam u Vás. Strávili jsme půl dne v autě na cestě.
Nevěděl jsem že jsou tady i aktivní trialisti ... neporadíš prosím kde sehnat vybavení (helma, boty, atd...) na moravě? Potřebuji obchod kde bude alespoň pár věcí skladem na vyzkoušení, porovnání. Všude jen endura ....
Pro me to bylo taky z ruky, vstaval jsem v 6, ale asi to mam polovicni vzdalenost proti tobe. Loni se jezdily zavody nekde severne od Brna. Zkus se podivat na www.ceskytrial.cz na predchozi roky a kalendar zavodu. Mozna nekde pobliz neco najdes. Ale jak pise PavelDR. Asi u prodejcu...
Bonnmoto je dobry napad.
Ja kupoval veci tad: http://www.gasgas....
Neni to nejbliz, ale lepsi nez do Prahy. Skladem hodne veci a hlavne otevreno dle domluvy, tenkrat jsem tam jel o vikendu.
Upravil paulik78 dne 02.04.2017 19:36
Díky kluci to Bonmoto vypadá hodně zajímavě a je to kousek. Zajedu napřed tam. Taky jsem si myslel že se komplet "obléknu" u prodejců ale třeba Motopalič prodá trial ale helmu nemá ani jednu, vše jen na enduro, což je škoda.
Bonmoto nezklamalo - měli vše až na boty - boty vyřešeny v MCF. Trochu bojuju s nastavením tlumičů. Standart je na 60ti kilového pořeza a já mám trochu víc. Stačí mi na mých 95kg originál zadní pružina nebo má cenu se poohlídnout po silnější?
Airspeed napsal:
Pruzinu musis dat silnejsi. Nevim co mas za motorku,ale na Gase ji maji normalne v nabidce. Pri tve vaze to na te slabe nebude nikdy fungovat.
Je to Beta EVO, díky myslel jsem si že už je to velký rozdíl. Poohlídnu se tedy po silnější pružině, snad ji má Beta taky v nabídce.
Nechápu jak zvládneš závodit a ještě udělat tolik fotek.
Pavle po dvou měsících "tréninku" můžu závodit tak sám se sebou po zahradě ale kluci dostali Sherco 50 tak jestli to dobře půjde tak snad oni za rok za dva ....