Taky jsem to tak nějak spočítal, asi 3000km. Co se týče trasy tak hrubý nástřel je na první straně ale spíš počítám že to povede někdo kdo to už jel a ví o zajímavých místech které by bylo dobré projet.
namork1 napsal:
Taky jsem to tak nějak spočítal, asi 3000km. Co se týče trasy tak hrubý nástřel je na první straně ale spíš počítám že to povede někdo kdo to už jel a ví o zajímavých místech které by bylo dobré projet.
No jo,ale kdo by to měl být?Já mám projetý jen kousek Bosny a moc jsme toho nenavštívili.Myslel jsem si,že máš už nějaké informace načerpané:
.
Jestli se tedy nikdo nehlásí s nějakými návrhy tak bych to jel podle uvedené trasy z cestopisu. Jeli to také na silničních motorkách a časově by to taky sedělo na těch 10dnů.
Já to loni jel,a pár tipů by tu bylo,otázka je jestli to budeme řešit tady,nebo bude srázek.Proto jsem psal,že mám docela nabitý víkendy a září se nechytám.
oranžová dvanáctka
rick napsal:
Počkej do pondělí,my zjistíme kolik nás je celkem a dáme to dohromady,vyjádřit se musí hlavně předseda namork1,jako zakladatel
Ty hlavně nic nedomlouvej, a nikdo nic nedomlouvej té s nim, většinou to vždy skončí špatně.
Dame sraz někdy někde s namorkem a dohodneme detaily.
Upravil fero dne 23.07.2014 21:30
namork1 napsal:
Tak chlapi co je nového? Domluvili jste něco?
Navrhuju se srazit se všemi zúčastněnými tzn:
rick,fero,PavelDR,namork1, lafi .... další nevím a nevím jestli jsou nějací další ??? v neděli 24.8.2014 odpoledne na nějaké neutrální půdě třeba na půli cestě z Brna sem k nám - Dačice , nebo tak něco a dohodnout podrobnosti .
Upravil fero dne 30.07.2014 14:21