Transalpina se dá projet. Projeli jsme v pátek z pionáraku do Novaci a v sobotu 5.6. ze Sebese do Novaci. Má být uzavřena, ale normálně se tam jezdí jen jsou tam v některých úsecích stromy padlé na silnici, které lze objet. Je tam i menší provoz.
Zdravím Medika potkali jsme se ve Svaté Heleně. Ubytování v penzionu Deea bylo dobré, motorky jsme zaparkovali naproti v baráku za plotem.
Freewolf napsal:
Transalpina se dá projet. Projeli jsme v pátek z pionáraku do Novaci a v sobotu 5.6. ze Sebese do Novaci. Má být uzavřena, ale normálně se tam jezdí jen jsou tam v některých úsecích stromy padlé na silnici, které lze objet. Je tam i menší provoz.
Zdravím Medika potkali jsme se ve Svaté Heleně. Ubytování v penzionu Deea bylo dobré, motorky jsme zaparkovali naproti v baráku za plotem.
Tak jste udělali dobrej průzkum
Vadnej tlumič, zadky a protesty mé ženy už nám nedali TA stihnout. Ve dvou je to fakt jiná liga. Byli jsme rádi, že jsme to zpátky dali po HU dálnici s utopením vlka v Podhájské. Jsem rád, že se vám v Herkulánii líbilo. Já mám ten penzion rád - do knajpy kousek, do krámu kousek, majitel šprechtí íngliš a je vstřícný. A ten bazének.......
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Freewolf napsal:
Tak jste udělali dobrej průzkum
Vadnej tlumič, zadky a protesty mé ženy už nám nedali TA stihnout. Ve dvou je to fakt jiná liga. Byli jsme rádi, že jsme to zpátky dali po HU dálnici s utopením vlka v Podhájské. Jsem rád, že se vám v Herkulánii líbilo. Já mám ten penzion rád - do knajpy kousek, do krámu kousek, majitel šprechtí íngliš a je vstřícný. A ten bazének.......
Nemáš souřadnice toho penzionu?
BMW R1250GS Adventure HP
Nemám, protože navigace jsou pro sraby Ale mám jeho web, tak jestli si zjistíš souřadnice z mapy, je to http://www.pensiu...o/?lang=enLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
My jsme byli v Herculae v pensionu President (vsude je tam mrte sipek na pensiony, tak jsme vlezli do prvniho. Majitel taky supr, dokonce nas nechal zaparkovat na zahradce u klouzacky, sprechti inglis a cena byla myslim 130 savlozubych lvu na noc pro dva. A kryta teraska kde jsme mohli varit - byl tam sporak, lednice a tak... proste supr
zajtra rano odchadzam z Constanta na SK cez bulharsko trocha. je niekto niekde po ceste? https://www.googl...!3e0?hl=skKed niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza