Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Cestování :: Cizina
Strana 5 z 5:   1  ...  2    3    4    5  

Pozor v Rumunsku!!
Freewolf
Přidané 07.07.2014 10:56

Registrace: 23.04.14
Transalpina se dá projet. Projeli jsme v pátek z pionáraku do Novaci a v sobotu 5.6. ze Sebese do Novaci. Má být uzavřena, ale normálně se tam jezdí jen jsou tam v některých úsecích stromy padlé na silnici, které lze objet. Je tam i menší provoz.
Zdravím Medika potkali jsme se ve Svaté Heleně. Ubytování v penzionu Deea bylo dobré, motorky jsme zaparkovali naproti v baráku za plotem.

Medik
Pozor v Rumunsku!!
Přidané 07.07.2014 11:08

Registrace: 04.05.08
Freewolf napsal:
Transalpina se dá projet. Projeli jsme v pátek z pionáraku do Novaci a v sobotu 5.6. ze Sebese do Novaci. Má být uzavřena, ale normálně se tam jezdí jen jsou tam v některých úsecích stromy padlé na silnici, které lze objet. Je tam i menší provoz.
Zdravím Medika potkali jsme se ve Svaté Heleně. Ubytování v penzionu Deea bylo dobré, motorky jsme zaparkovali naproti v baráku za plotem.

Tak jste udělali dobrej průzkumthumbs up
Vadnej tlumič, zadky a protesty mé ženy už nám nedali TA stihnout. Ve dvou je to fakt jiná liga.Ked Byli jsme rádi, že jsme to zpátky dali po HU dálnici s utopením vlka v Podhájské. Jsem rád, že se vám v Herkulánii líbilo. Já mám ten penzion rád - do knajpy kousek, do krámu kousek, majitel šprechtí íngliš a je vstřícný. A ten bazének.......Wink
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
desmosedici
Pozor v Rumunsku!!
Přidané 09.07.2014 06:52

Registrace: 26.05.08
Medik napsal:
Freewolf napsal:

Tak jste udělali dobrej průzkumthumbs up
Vadnej tlumič, zadky a protesty mé ženy už nám nedali TA stihnout. Ve dvou je to fakt jiná liga.Ked Byli jsme rádi, že jsme to zpátky dali po HU dálnici s utopením vlka v Podhájské. Jsem rád, že se vám v Herkulánii líbilo. Já mám ten penzion rád - do knajpy kousek, do krámu kousek, majitel šprechtí íngliš a je vstřícný. A ten bazének.......Wink

Nemáš souřadnice toho penzionu?
BMW R1250GS Adventure HP

Medik
Pozor v Rumunsku!!
Přidané 09.07.2014 07:43

Registrace: 04.05.08
desmosedici napsal:

Nemám, protože navigace jsou pro srabyPfftGrin Ale mám jeho web, tak jestli si zjistíš souřadnice z mapy, je to http://www.pensiu...o/?lang=en
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
desmosedici
Pozor v Rumunsku!!
Přidané 09.07.2014 08:31

Registrace: 26.05.08
Medik napsal:
desmosedici napsal:

Nemám, protože navigace jsou pro srabyPfftGrin Ale mám jeho web, tak jestli si zjistíš souřadnice z mapy, je to http://www.pensiu...o/?lang=en

Super díky takhle to stačí.
BMW R1250GS Adventure HP

radovant
Pozor v Rumunsku!!
Přidané 09.07.2014 12:43

Registrace: 30.08.12
My jsme byli v Herculae v pensionu President (vsude je tam mrte sipek na pensiony, tak jsme vlezli do prvniho. Majitel taky supr, dokonce nas nechal zaparkovat na zahradce u klouzacky, sprechti inglis a cena byla myslim 130 savlozubych lvu na noc pro dva. A kryta teraska kde jsme mohli varit - byl tam sporak, lednice a tak... proste supr

copo
Pozor v Rumunsku!!
Přidané 09.07.2014 21:50

Registrace: 02.04.12
co cakat pri hraniciach, len to co sa stalo. Od hranic rychlo prec od tych smradlavych ciganov
copo@centrum.sk

http://www.youtub...opo/videos

www.fotoklubpovazie.sk
tomz3
Pozor v Rumunsku!!
Přidané 15.07.2014 22:36

Registrace: 15.07.14
nejede tam někdo kolem 26.7.=3.8. at nejedu sám dík tom

xNOKIAx
Pozor v Rumunsku!!
Přidané 28.06.2015 21:43

Registrace: 26.09.10
zajtra rano odchadzam z Constanta na SK cez bulharsko trocha. je niekto niekde po ceste?
https://www.googl...!3e0?hl=sk
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadzaAngry

https://advrider....8.1358675/

Strana 5 z 5:   1  ...  2    3    4    5  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Cestování :: Cizina :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 84
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.15 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI