toz fotky soooo hezky, ale nechapu kde je ten adventure adventure adventure?? nazaval bych to spis off road off road, enduro, off road
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
To bych tě tam chtěl s tim fichtlem potkat ( rovně nahoru, ne dokola kolem ). Kryty mám už jen na řidítka ( nádobka spojky + brzdovky )....chceš je ?
Robert přiložený následující obrázek:
[171.03Kb]
Upravil Robert dne 29.09.2008 15:55
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
Však už sme po telefonu domluvený, omlouvám se za skluz ale měl jsem toho tolik že jsem měsíc a půl ani na motorce nejezdil ....dneska večer ti ty kryty sundám a od zitra si je můžeš vyzvednout za uváděnou cenu.
A za to i/y se omlouvám iný věci mi dou rozhodně líp, já to prostě necejtim tak asi tak.
[179.36Kb]
Upravil Robert dne 29.09.2008 16:05
Roberte prosim te,mohl by jsi teda jeste jednou upresnit sraz na tento vykend? Kde na Cernem moste? Navrhuju KFC nebo Mekac.At to muzu spojit se snidani.Mam vychazky na cely den,tak se docela tesim.Mohl by byt i nejaky brod.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
zejtra se stavim
a dyš dáš slevu uvedu tě do tajů shody podmětu s tim, no, přísudkem
bogumyl už je ztracenej případ, ale s tebou by se dalo eště pracovat
říkám si hurikán
To je jednoduchy.Week je tyden,tam je y a proto vykend je proste vykend.Ale vyjmenovana slova po š si uz nepamatuju.
jo sem dost chytrej, mam dokonce poradenskou agenturu Scheiser a Schitter International, takže dybys potřeboval poradit tak nejni trabl.
Se mi to vlasně líbí, mezi nejvěčí perly považuju úvodní věty typu" zdarec chlapy, neporadily bytemi..." ale to už je z jinejch for
říkám si hurikán
Panáčkové s tou sobotou 4.10. to vydí Robča za sebe špatně. Teda o počasí nemám zatim ani šajn ale bolí ně pravá nožička ( mám jí totiž trochu nakřápnutou *pissed* ) a tak si cca měsíc nemůžu pořádně zakravit na motorce.
Tak se omlouvám, sobota klidně ale bohužel já ne....
Upravil Robert dne 30.09.2008 16:27
Tak a je po prdeli.To me teda dost sere.Kdyz mam na 2 dny vychazky tak se rusi patecni hospoda i sobotni off-road.To je tak,kdyz se clovek na neco tesi.Tak absolvuju off i hospodu doma no!Jenom me sere,ze jsem se tesil,ze budu mit nejakou fotku,protoze sam se v terenu nevyfotim a ostatni jsou taky spis na to jezdeni.A co bychom si povidali,Robert je fotograf urcite nejlepsi.
Tak neujme se te projizdky kolem Ralska nekdo jinej? Treba muzem zopakovat to co jste jeli ted.Ja to tam ani trochu neznam.A pocasi by melo byt docela hadcore,tak by to mohlo byt dobry.A nebo,ze by nas Emilio protah nekde u nich? To myslim vazne! A Ralsko pokud se nenajde pruvodce nechame na jindy.
I když nemůžu jet, tak mohu poskytnout mapy + trasy...........áááááá nebo ukecejte Remarko nebo Aldo..........ty to maj najetý a protáhnou vás všim co budete chtít.
[168.13Kb]