Já bych se sem drobet nas.ral...:-)
ty svoje z malýho GS budu předávat dál. mě nějak nesedí
najel jsem na nich prd, protože dělám bydlení a na ježdění nezbývá čas...
Připravuji další objednávku. Prozatím se mi ozval jeden zájemce, který na to nepospíchá, takže nechávám otevřené po nějaký čas. Podmínky zůstávají stále stejné.
Ahoj, prosimvás nevíte někdo kolik má dakar na originálních předních vidlicích maximální zdvih? Myslím při odlehčení - přední kolo ve vzduchu. Nemám totiž origo přední vidle a potřeboval bych srovnání, jestli ty co mám nevyměnit za originální. Jsem dost vysoký a potřebuji dakárka zvednout.
woltr napsal:
Ergonomii si právě potřebuju přizpůsobit mojí postavě.
No aby sis taky nerozbil držku v první zatáčce. Ta motorka je nějak konstruovaná a dimenzovaná. A nezapomeň řešit i délku stojanů, pokud chceš měnit výšku motorky.
Aktuální stav - motorka je vpředu nižší než standatní dakar. To znamená že zvýšení není problém. Pokud bych to zvedal výš to už si beru na svoje triko. Nevíš teda tu výšku zdvihů? Nebo nezměřil bys mi to?
Měl jsem je dva roky doma na polici. Při servisu jsem je tam nechal dát. Nevím co je tam za olej, protože nemám fakturu. Ale oproti tomu co tam bylo je to paráda. Až dám do kupy motor:http://www.bmwgs....ost_509196
tak ještě nechat zrepasovat zadní tlumič a bude to .
Upravil xarrow dne 20.09.2016 14:07
Pres zimu se chci pustit do vymeny pruzin. U toho samozrejme vymenim olej, jaky dalsi material bude potreba? Vidlice funguje jinak bez problemu (gufera netecou)?
Co mi prosim Vas doporucite objednat, nez se do toho pustim?
Diky
Vůbec nic, ani ten olej nemusíš měnit. Vyndáš plastový krytky, segerky, zátku, vytáhneš pružinu, dáš novou a vše zase zpět.
Povol si ale řídítka. těch pár sekund co zabere povolení ti ušetří hrozně nervů
BTW, Když už to tu Michalovi plevelíme, tak se mi stále v garáži válí nevyužitý progresky na malý GS
Ozval se mi jeden zajemce o pruziny. Nema nekdo dalsi zajem? At poptavam cenu a objednavku ve vicero kusech? Cenu musim poptat taky, protoze jakozto vsechno, ocekavam i ceny pruzinarny vyssi nez naposled.
Mám pružiny z první várky a tak mě v souvislosti s tímhle napadá, existuje nějakej interval roky/km pro výměnu těch pružin? Nebo přední se neutahají ? Olej měním rok co rok, najezdím cca 20 tis. km ročně.