jasterica napsal:
V itíku pozícia 26 - km 17,5 - dodatok - drevená buda. Tak tam otváram bufet - podávame Grog , pivo , čaj , rum . Bufet jašterica k vešim službám. Otvorené počas celého preteku.
Tak hlavne aby jsme se do toho bufetu vsichni vesly!Doufam,ze dojedu aspon k nemu!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Letos jsme s kamarádama chytli v Rumunsku dost deště, bláta po kokot a jeden úsek asi 11-ti km nám trval 5 hodin. Fakt peklo Plavat se v tom moc nedalo. Jedině zkusit roztočit tu modrobílou vrtulku a letět Karoo T v blátě moc nefunguje......, já to teda jel na TKC 80 ve předu a E09 zadek.... zadek dobrý, předek Neni to guma do bláta.
Jarda-vopic přiložený následující obrázek:
[131.26Kb]
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
No počasí vypadá mizerně. My asi přijede s PetremProch a s Vodníkem jenom na čumendu.Teda doufam, páč se ted živim práškama a kurýruju se
Ale Vevise si nemuzu nechat ujít
hlavně, že je pivo ftlamě
Tak vážení ne že by mi toto počasí dodávalo dobrou náladu ale až uvidím v sobotu plácající se motorky na nějakých univérzálních nanic pneu ( tkzv. nanic na asfalt + nanic v terénu) tak mě asi budou cukat koutky
Je nanejvíše vhodné připomenout Milošovu radu s těmi Céčkami od Mitasu tj. řadu C místo E např.( E - 09 )
cizak napsal:
Tak vážení ne že by mi toto počasí dodávalo dobrou náladu ale až uvidím v sobotu plácající se motorky na nějakých univérzálních nanic pneu ( tkzv. nanic na asfalt + nanic v terénu) tak mě asi budou cukat koutky
Je nanejvíše vhodné připomenout Milošovu radu s těmi Céčkami od Mitasu tj. řadu C místo E např.( E - 09 )
zadek je jasnej MITAS C - 02 , 130/80-17 a na velkej ráfek i přesto že má jen 130mm je to OK a stojí málo přez tisícovku, předek jedině asi Karoo 2 o jiným hodnědrápu co by byl lepčí se neví .
Zadek však v tomto počasí dát tu C-02 vypadá na nutnost aby se dalo vůbec občas něco vyjet
No tak jestli mi zitra neprijde aspon karoo na predek od shimanskeho,tak ja budu mit v sobotu leda tak posrane trenky.A pak,ze to nepatri na tohle forum!Ale zadek necham 07.Proste mi prijde,ze proti karoo T jede v blate lip.Emilio i Remus potvrdej,ze se trochu divili.Takhle na rychlo uz poradny gumy nesezenu.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
jasterica napsal:
V itíku pozícia 26 - km 17,5 - dodatok - drevená buda. Tak tam otváram bufet - podávame Grog , pivo , čaj , rum . Bufet jašterica k vešim službám. Otvorené počas celého preteku.
čagos pane,no tak já se tam stavim na grog,a jelikož start má bejt kolem půl devátý tak v tomhle počasí to vidim že bych se ktý boudě moh dostat tak ve dvě odpoledne )) a nevim proč tu lidi řešej gumy,já spíš přemejšlim nad pásama a navijákem na předek pod zobák když vidim to počasí tak to bude peklo
Remus511 napsal:
Vevis, víš co bude problém? Asi nebudu mít gas-lanko Objednal jsem ho v pondělí ráno a nic...
Skoč do místního želeřázství a kup v metráži a vyrob si ho ne? Přeci nebuseš čekat na originál díly jako nějakej Harleyista...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS