to magos, díkes, příště si to pohlídám, nicméně katalog na 2015 už jsem objednal
to Petře, hoď sem fotku, ať Ti můžu tiše a pak nahlas závidět
to Progranit - VW Amarok vynikající volba ale já bych tam ještě teď ten domácí cirkus nenaskládal
www.jantruhlar.cz
[b]Honza_BMW_VW napsal:
...VW Amarok vynikající volba ale já bych tam ještě teď ten domácí cirkus nenaskládal
...přeturbený Amarok moc na tahání není, koncernový motor by to brzo nerozdejchal...leda do toho namotovat 3.0 z Touarega
Ideál Hilux nebo Landcruiser ve třílitru...
Na domácí cirkus mám Sharana
A Vjetrniku to by jsi se moc divil co utáhnout a s jakou grácií a spotřebou...
Nevím sice co Turba vydrží a jak to bude vypadat až bude mít 150tis KM ale to už já řešit určitě nebudu. Navaru jsem měl a byl jsem spokojen ale fakt je Amarok dál hlavně na silnici, rejd je nesrovnatelnej a pohodlí jako v osobáku. A silnice to je 90% kde se pohybuji....
a kousek od tebe někde na půl cesty mezu Prahou a Libercem je nějaký bazar naši ztama mají už druhé auto a prodával jim i vozejk, někde v Roudnici tuším
jo a když už tu řešíte VW Amaroka je možné že po cca 20 tis do jednoho roka odešli střiky vlivem nekvalitní nafty??
koleguv otec jednoho má jak služebáká a mají nasmlouvanu jednu pumku kde mohou jenom tankovat no a po necelích 20 tis to udělalo šlus, v servise řekli že je čerpadlo a střiky fuč a cena opravy ( prej ) skoro 100 tis ? je to možné??
progranit napsal:....... Navaru jsem měl a byl jsem spokojen ale fakt je Amarok dál hlavně na silnici, rejd je nesrovnatelnej a pohodlí jako v osobáku. A silnice to je 90% kde se pohybuji....
...tak jak jsem si říkal, že není na trhu nic, o čem bych uvažoval, že bych vyměnil za Navaru, tak jsem dnes narazil na Ford Ranger model 2015, který by měl dostat i nový interier z modelu Everest...a musím říct, že v pětiválci 3.2 bych o tom přemýšlel...
[img]http://img.automoto.sk/img/20/fullwidth/2175883_ford-everest.jpg?hash=81d4817a3d1b7bdff132a835648b95c1[/img]
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
....tak tady je moje souprava....dnes převezeno na Moravu, takže nějakých 300km a bylo to na pohodu...dost možná, že to nevydržím a budu v něm dnes spát....
....mám z něj radost...
Vjetrnik přiložený následující obrázek:
[240.78Kb]
...hoodne peknej kousek. Ja obcas v lete po CR blbnu s pujcovanym Buerstnerem 530. Taham to za Fordem Galaxy a taky v pohode - ani ty pridavny zrcatka nemusim motovat, Galaxy je siroky dost, abych videl.
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Vjetrnik napsal:
....tak tady je moje souprava....dnes převezeno na Moravu, takže nějakých 300km a bylo to na pohodu...dost možná, že to nevydržím a budu v něm dnes spát....
....mám z něj radost...
...tak ten je kuwa dobrej, na podobný kousek koukám, ale objednal jsem si časopis/katalog KARVANY 2015 a tam jsou tak náááádherné nové kousky.....
www.jantruhlar.cz
PeDR napsal:S půjčováním karavanu bych byl opatrný. Nikdo ho nevypucuje jako ty.... Nakonec si řekneš: Já vůl!
...myslel jsme na Tebe během vánoc, když jsem karavan gruntoval...asi na Tebe dám...
...ale já jsem čistotnej a když už mám auto s tažnym, nebyla by škoda, aby zahálel jen u tebe v garáži, příp. jsi ho vytáhl jednou za čas za Navaru ;o)). Já mu "ukážu" Gardu a pak Ti řekne, jak se mu tam líbilo ;o))
www.jantruhlar.cz
Já teď když koukám na auta, tak mne první zajímá, co to utáhne
...co jiného než VW ;o). No, měli jsme Tourana, tak teď něco většího - Sharana. Výkon je tak akorát na Tvůj obytný přívěs, neboj ;o))
A jinak slibuji, že si vezmu svoje bačkůrky a pyžamo ;o))
www.jantruhlar.cz